More

  Calea de Mijloc cu Andrea Filip | Trainer ThetaHealing

  Andrea Filip este trainer de dezvoltare personala si autor al cartii Regaseste-ti stralucirea. Si-a dedicat timpul sprijinirii altora in vederea trairii unor vieti frumoase, implinite si imbelsugate.

  Creatoare a primului Centru de Dezvoltare a Carierei din Romania a ajutat peste 20.000 de tineri prin intermediul proiectele derulate. Ulterior s-a orientat spre popularizare si inspirarea romanilor in vederea folosirii de tehnici si practici de dezvoltare personala si spirituala, oferind seminarii gratuite si cursuri la care au participat alte cateva mii de persoane. Intentia ei este ca fiecare dintre noi sa traim vieti extraordinare, sa ne simtim puterea personala si sa o folosim creativ pentru binele suprem al tuturor.

  „Cel mai mult imi place si cred ca este important pentru oameni sa cunoasca idea de subconstient/inconstient si felul in care ne potenteaza sau limiteaza in viata. Iar ca idei componente ar fi credintele- paradimele, emotiile, precum si notiunea de evolutie a constiintei (vezi Dr. David R Hawkins).”

  Discutam LIVE cu Andrea despre:

  – ThetaHealing si mintea subconștientă
  – Legatura dintre gândurile, emoțiile si acțiunile noastre din fiecare zi
  – Cum să îți setezi intențiile și să îți urmezi ideile pentru a obține succes
  – Cum să îți setezi intențiile și să îți urmezi ideile pentru a obține succes