Calea de Mijloc cu Camelia Paduraru – Master Trainer de NLP

Este foarte important sa ne setam obiective in toate ariile importante ale vietii noastre. Si de asemenea sa fim cat mai specifici in a defini unde dorim sa ajungem si intentia pe care o avem. 

Emotia, apanajul mintii subconstiente, este foarte importanta atunci cand ne propunem un obiectiv. Emotia ne da energie pentru a ne indeplini obiectivele.

Va invitam sa o cunoasteti pe Camelia Păduraru, fondator Crafting Minds și din 2008 se dedică deprinderii celor mai avansate cunoștințe, științe, arte, magii și metodologii de lucru cu psihicul uman pentru a elibera blocaje și a produce schimbare.

Este Master Trainer de NLP format în SUA, Trainer de Time Line Therapy(TM), Hipnoză și Coaching, instructor de Kundalini Yoga, inițiată în magie antică hawaiiană și performance coach. În cursurile intensive pe care le face în lumea Crafting Minds oferă soluții și unelte concrete pentru a rezolva probleme de zi cu zi, te pune pe gânduri și creează o energie în care să ai revelații, să spargi obstacole și să înveți să poți tot ce nu poți. Și vrei să poți.


O reprezentare utila pe care ne-o putem pune pentru a ne ajuta in a ne indeplini obiectivele este: “Cine as deveni eu daca mi-as indeplini acest obiectiv.”

Trebuie sa invatam sa lucram constient cu mintea inconstienta, pentru a elibera emotii stocate din experiente din trecut.

Dintre subiectele discutate in cadrul emisiunii live:

– Intenții și de ce nu realizăm multe rezoluții de început de an;
– Cum se face că atingem ușor unele obiective și pe altele nu;
– Ce are mintea subconștientă de a face cu toate acestea și ce putem face diferit;
– Aplicarea gândirii cuantice în viața de zi cu zi și cum se stabilește corect un obiectiv;
– Workshop-ul „Crafting your Life – Arta de a-ți crea conștient viitorul”.


Sponsorii emisiunii: Polti Romania, e-cloth Romania

“Calea de Mijloc” este un format marca Bizilive TV , care are ca viziune si scop o lume mai buna, plina de compasiune, care rezolva provocari personale si colective intr-un mod “intelept”. O lume mai pregatita pentru nevoile unei planete interconectate. Alaturi de specialisti, profesionisti din domeniu si invitati, vom oferi saptamanal mai mult decat optimism si stare de bine. Vom genera planuri si ipoteze de lucru care ne pot aduce tuturor speranta, determinare si un scop – o harta de de care ne putem folosi ca se ne conducem propriile vieti intelept, sa intelegem lumea, sa evoluam, sa ne identificam misiunea de aici si cum sa ne modelam viitorul nostru comun. 

Articole Corelate