Calea de Mijloc cu Cristina Lotru | Coach Feminitate.

Cristina Lotru este Coach Feminitate si Coach Sistemic.
esteaAutoarea eBook-ului despre feminitate EBook Calatoria Zeitei Interioare, speaker pentru feminitate autentică și mindfulness, creatoarea blogului și a comunității V.I.S. (Viziune, Inspirație, Schimbare): www.cristinalotru.com.
“Mi-am începutul drumul în dezvoltarea personală în urmă cu 7 ani, și de atunci călătoria către mine însămi tot continuă.
Din propria-mi nevoie de a căuta răspunsuri în mai multe domenii ale dezvoltării personale și spirituale, am adunat, și pentru ceilalți, instrumente si cunoștințe din psihologie, astrologie, NLP, Analiză Tranzacțională, psihologie transpersonală, psihologie arhetipală, Coaching Sistemic și Constelații Sistemice, precum și mindfulness și spiritualitate.
Coaching-ul în Feminitate se axează pe tematici specifice psihologiei feminine: maternitate, sexualitate, senzualitate, relații de cuplu, creativitate, stări interioare și emoții, relația dintre corp și emotii, pasiuni și creativitate, nevoia de autonomie a femeii, cunoașterea resursele feminității (lucrul arhetipurile/subpersonalitățile feminine predomininante).

Am aflat din acest episod:

– Ce reprezinta “Calatoria Zeitei Interioare”?
– Care sunt arhetipurile feminine?
– Cum se desfasoara coaching-ul specific pe feminitate?