Invitat special:
Kris Dillard | Fondator Power of Quiet

Din cuprinsul emisiunii:

✅ Cum sa ai claritate despre ce iti doresti exact in viata?
✅ Cat de importante sunt emotiile noastre?
✅ Cum sa depasesti frica pentru a putea sa fii sigur ca iti vei atinge scopul?
✅ Este mintea noastra ceva real?
✅ Cum sa folosesti obstacolele ca baza pentru a accelera procesul de a-ti atinge obiectivul?
✅ Cum stii care sunt deciziile corecte care te vor duce la indeplinirea obiectivului tau?
✅ Cum sa elimini stresul si sa alegi actiuni care iti vin natural si cu usurinta?
✅ Ce este iubirea si cum ne poate ajuta sa ne atingem scopurile?
✅ Cum ne putem gasi pacea?
✅ Pacea interioara presupune sa ne retragem din lume?
✅ Odata ajunsi in pace putem sa avem scopuri, afaceri, familie, iubirea pentru o alta persoana?

 Despre Kris Dillard
In 1952, un fizician din New Jersey a descoperit secretul simplu al obtinerii pacii si fericirii de durata.

Lester si-a petrecut intreaga viata cautand fericirea si securitatea prin a face bani, a avea relatii personale si a fii ocupat. Dar a gasit fericirea doar pe perioade scurte de timp.

Intr-o zi Lester a avut un al 2-lea atac de cord si doctorii l-au trimis acasa sa moara. Realizand ca si-a irosit intreaga viata cautand fericirea in locurile gresite, Lester si-a schimbat focus-ul si a gasit sursa fericirii.

Cei mai multi dintre marii filozofi ne-au spus ca natura noastra intrinseca este fericirea. Deci ce se intampla si ne face sa pierdem ceea ce este deja al nostru? Raspunsul este: sentimentele noastre ne acopera fericirea si o tin ascunsa de noi.

Cheia fericirii sta in re-descoperirea unei abilitati care se afla in mod natural in noi toti, aceea de a elimina sentimentele negative pe care le-am acumulat.
Atunci cand aceste sentimente negative sunt eliberate, nu numai ca ne creste gradul de fericire, ci totul in viata se imbunatateste: banii, sanatatea, relatiile, totul!

Kris Dillard este un fost dezvoltator software care a testat toate metodele de self-help si caile spirituale cunoscute in lume. Din experienta sa el a vazut ca niciuna din ele nu oferea unelte care sa duca la obtinerea permanenta a Fericirii Supreme.

De atunci Kris Dillard a devenit un profesor de a 2-a generatie a invataturii lui Lester Levenson. El este foarte fericit ca metoda lui Lester ofera un set de unelte simple dar extraordinar de eficiente, unelte care ajuta la eliberarea in modul cel mai usor a sentimentelor negative si ofera instant optiunea fericirii. El urmeaza cu pasiune esenta metodei create de Lester si preda EXACT asa cum a intentionat Lester.

Kris a testat metoda lui Lester de peste 16 ani si a obtinut rezultate personale cum sunt libertatea financiara, vindecari miraculoase, relatii pline de bucurie, precum si eliminarea obiceiurilor nesanatoase si gandirii negative. El este o „marturie vie” ca oricare dintre noi poate face aceasta munca..ne putem atinge obiectivele..si putem trai viata pe care am visat-o dintotdeauna.


 Despre Realizatoarea Emisiunii

Anca Alina Ionescu este Coach pentru viata sanatoasa si fondator al Programului Holistic pentru Sanatate Tanar si Sanatos.

Scopul ei este sa inspire oamenii sa traiasca o viata mai buna si mai fericita prin sfaturi practice, retete pentru vitalitate, solutii de ingrijire personala naturale si sanatoase, coaching, remedii naturale, tehnici pentru echilibrul emotional si mental si multe altele.

In fiecare emisiune va prezenta un antreprenor sau terapeut care, prin ceea ce ofera, aduce o stare de bine si sanatate oamenilor.

Emisiunea va informa, educa si inspira pentru ca sa poti duce o viata plina de energie, vitalitate si sanatate.

 Despre formatul emisiunii

Fireste, pentru a supravietui, ar fi bine sa recunoastem ce nu merge bine. Insa pentru a progresa, ar fi bine sa urmam repere morale, concepte si principii de viata care au trecut testul timpului, care ofera un viitor comun mai bun pentru toti si orientat catre ceea ce este bine in lume.
Cand vine vorba de investitii, cerem parerea unui expert financiar, cand vine vorba de sanatatea noastra mergem la medic, cand ne dorim sa ne dezvoltam afacerea, cerem opinia unui antreprenor care a depasit deja situatia noastra.
Dar ce facem cand vine vorba de viata noastra interioara?
Cum dobandim o sanatate mai buna mentala si fizica?
Cum putem fi o forta de partea binelui in aceasta lume?
Pornind de la aceste intrebari a luat nastere cel mai nou format marca Bizilive TV .
Alaturi de specialisti, profesionisti din domeniu si invitati, vom oferi saptamanal mai mult decat optimism si stare de bine.
Vom genera planuri si ipoteze de lucru care ne pot aduce tuturor speranta, determinare si un scop – o harta de de care ne putem folosi ca se ne conducem propriile vieti intelept, sa intelegem lumea, sa evoluam, sa ne identificam misiunea de aici si cum sa ne modelam viitorul nostru comun.

Abonează-te pentru continut NOU –» http://www.youtube.com/c/BiziLiveTV
Vezi toate interviurile pe Site –» https://www.bizilive.ro/
Sprijinim antreprenoriatul in toate formele lui: social, eco, civic, medical, educational, cultural si startup-urile.

#bizilivetv #antreprenoriat #business #story #educatie #leadership #francize #ecommerce #cultura