More

  Calea de mijloc cu Marian Vasilescu | Cantaret si actor

  Invitat special: Marian Vasilescu | Cantaret si actor

  Din cuprinsul emisiunii:
  – Ce aduce impreuna si ce desparte generatiile noastre;
  – Evolutia in cariera muzicala in paralel cu cea medicala sau oricare alta in Romania de azi;
  – Spiritualitatea ca orientare si drum director – vine dinauntru , vine din afara ?

  Despre Marian Vasilescu:

  Echipa Smiley la Vocea Romaniei, semi-finalist la Romanii Au Talent, Marian se imparte intre performanta pe scena si nenumarate proiecte caritabile.

  Despre Realizatorul Emisiunii

  Dr. Lorelei Nassar este medic stomatolog cu o experiență de 25 de ani în chirurgie oro-maxilo-faciala si implantologie. Cu peste 10000 de implanturi înserate și importante supraspecializări în implantologie, este chirurg activ in cadrul Clinicii de implantologie Lorelei Nassar, cât și în Israel, Suedia, UK, USA, unde operează și revoluționează stomatologia prin practici și demonstrații unice.
  Este unul dintre puținii chirurgi stomatologi pe plan mondial care practică hipnoza medicală – de 13 ani incoace organizează în țară cursuri si congrese internaționale pe teme chirurgicale, participand ca lector si în UK, Suedia, Finlanda, China, Mexic, USA, Israel, unde oferă suport si training de specialitate chirurgilor din domeniul implantologiei.
  Organizază campanii de prevenție în companii sau în școli și evidențiază importanța sanatatii dentare pentru o viață echilibrată, iar Clinica Lorelei Nassar sponsorizeaza fundatia ACSIS. (Asociația pentru o Comunitate Solidară și Intervenție Socială) și asigură tratamente gratuite copiilor integrați în programele acesteia.

  Conferențiază despre:
  • Importanța socială a zâmbetului
  • Comunicare non-verbală – felul cum zâmbești generează percepția celorlați despre tine
  • Hipnoza medicală – instrument ajutător în medicina și cum să scapi de teama de dentist
  • Abordarea holistică a pacientului
  • Trenduri în implantologie
  • Turism medical, etc.

  A scris numeroase articole aparute in presa romana scrisa si on line pe teme legate de preventia dentara , hipnoza medicala , frica de dentist si tratamentul ei , comunicare non-verbala si a participat la numeroase emisiuni TV si radio in ultimii ani.
  A scris o carte in curs de publicare de catre o editura din SUA si adresata publicului larg cu tematologie din psihologia transpersonala si dezvoltare.
  Realizatoare a emisiunii Calea de mijloc in calitate de practicant si promotor al tehnicilor terapeutice alternative ca si hipnoza medicala, tehnici de relaxare /focus mental, in curs de formare in Psihologie transpersonala si mergand spre alinierea dintre stiinta, vezi fizica cuantica si spiritualitate folosind tehnologii de varf.