Calea de Mijloc cu Olimpia Mioara si Anda Ciobanu

­čĹë Luni 2 decembrie ora 20:00, va invit─âm la o noua edi╚Ťie #live Calea de Mijloc despre: ╚śamanism ÔÇô O c─âl─âtorie de recuperare a tradi╚Ťiilor str─âvechi.
ÔÇťCalea de MijlocÔÇŁ, care are ca viziune si scop o lume mai buna, plina de compasiune, care rezolva provocari personale si colective intr-un mod ÔÇťinteleptÔÇŁ. O lume mai pregatita pentru nevoile unei planete interconectate.
Fireste, pentru a supravietui, ar fi bine sa recunoastem ce nu merge bine. Insa pentru a progresa, ar fi bine sa urmam repere morale, concepte si principii de viata care au trecut testul timpului, care ofera un viitor comun mai bun pentru toti si orientat catre ceea ce este bine in lume.
——————————————–
Invitate speciale:

Olimpia Mioara | Trainer dezvoltare personal─â, practicant samanism si Human Design
Anda Ciobanu | Fondatorul scolii samanice din Romania „Roata Medicinei – vindecare samanica in 4 pasi” – vizionar
——————————————–
Din cuprinsul emisiunii:

Ôťů Ce este ╚Öamanismul?
Ôťů Care este rolul ╚Öamanului ├«n comunitate?
Ôťů Ce are specific tradi╚Ťia ╚Öamanic─â din Nord?
Ôťů Exist─â un numitor comun al tuturor tradi╚Ťiilor ╚Öamanice?
——————————————–
­čĹë Despre Olimpia Mioara Mirestean

Am studiat geografia, istoria, apoi formator în proiecte europene, fiind pentru 15 ani profesor.
Schimbarea s-a produs ├«n momentul ├«n care mi-am dat seama c─â ceea ce se ├«nt├ómpl─â ├«n via╚Ťa mea ridic─â semne de ├«ntrebare despre CEEA CE SUNT at├ót ca FEMEIE c├ót ╚Öi ca OM!
Astfel, am ├«nceput C─âl─âtoria spre MINE, prin studiul chakrelor, Prananadi, AGEAC, ca apoi s─â explorez lumea ╚Öamanismului Siberian ╚Öi Roata Medicinei, contactul cu tradi╚Ťiile noastre str─âmo╚Öe╚Öti, Biodanza ÔÇô dansul vie╚Ťii, pictura, iar mai recent s─â integrez ╚Öi s─â m─â descop─âr pe mine ╚Öi pe ceilal╚Ťi prin Human Design ╚Öi tradi╚Ťiile polineziene.
Am f─âcut c─âl─âtorii ├«n Locuri de Putere, ini╚Ťiatice, at├ót din ╚Ťar─â, c├ót ╚Öi ├«n Europa ╚Öi pe alte continente ÔÇô Peru (╚Öamani queros din Anzi, ayahuasca, retragere ├«n jungl─â pentru ├«mputernicire cu ajutorul plantelor medicinale) ╚Öi India (├«nv─â╚Ť─âturile ╚Öi ini╚Ťierile cu Dalai Lama).
Locurile ╚Öi mai ales oamenii deosebi╚Ťi ├«nt├ólni╚Ťi pe Drumul spre Mine, m-au transformat ca Om, ca Femeie, aduc├ónd un plus de autenticitate ╚Öi originalitate, at├ót pentru mine, c├ót ╚Öi ├«n ceea ce fac ╚Öi lucrez cu cei care vin la evenimentele mele. De c├ó╚Ťiva ani organizez ╚Öi facilitez Cercuri de Femei, C─âl─âtorii ini╚Ťiatice, ritualuri, evenimente ╚Öi tabere, at├ót ├«n ╚Ťar─â c├ót ╚Öi ├«n str─âin─âtate.
├Änt├ólnirea din aprilie 2018 cu grandmother Arapata mi-a schimbat at├ót via╚Ťa la nivel personal, c├ót mai ales felul de-a lucra cu oamenii. Am ├«n╚Ťeles la un nivel profund modul prin care o femeie devine propriul vindec─âtor, lucr├ónd cu energia prin p├óntecul ei sacru.
——————————————–
­čĹë Despre Anda Ciobanu

Fondatoarea Scolii Samanice din Romania „Roata Medicinei”. Am lucrat 21 de ani in IT si mi-a placut, insa ma simteam epuizata psihic. Ma mentineam in aceeasi rutina casa-serviciu si inapoi. Viata isi pierduse pentru mine stralucirea si motivatia. Am vrut ceva mai mult, mai interesant si mai pasionant. Ceva ma chema cu putere. Nu stiam nici eu ce era acel ÔÇťcevaÔÇŁÔÇŽ Pana intr-o zi cand am primit o invitatie de a merge la un seminar de introducere in samanism. Habar nu aveam ce era! Pot sa spun insa ca acea experienta mi-a schimbat complet viata si a aprins in mine dorinta de a explora acest taram de vis. Asa am ajuns, dupa ceva vreme, la cursurile din Olanda, iar de acolo drumul s-a deschis larg si minunat. Am reusit sa fac schimbarile pe care mi le doream in viata. Am intampinat foarte multe provocari, am avut de trecut prin multe incercari. Toate m-au calit si mi-au aratat cata puetere iti da Dumnezeu in momentul in care alegi sa-ti urmezi propriul tau drum!
Prin tot ceea ce fac, ii ajut pe cei care ma aleg sa le fiu ghid in calatoria catre sine, sa se vindece, sa-si vindece relatiile si, intr-un final, sa-si vindece viata. Scopul meu este sa te ajut si pe tine sa-ti vindeci viata. Scopul meu este sa-ti castigi libertatea de a lua decizii constient si curajos, eliberat de conditionarile reflexe ale emotiilor toxice. Scopul meu este sa te ajut sa-ti descoperi talentul si sa crezi cu tarie in el. Sa-i dai frau liber sa se manifeste.

Related Articles