Luni 2 decembrie ora 20:00, am gazduit o noua ediție #live Calea de Mijloc despre: Șamanism – O călătorie de recuperare a tradițiilor străvechi.
“Calea de Mijloc”, care are ca viziune si scop o lume mai buna, plina de compasiune, care rezolva provocari personale si colective intr-un mod “intelept”. O lume mai pregatita pentru nevoile unei planete interconectate.
Fireste, pentru a supravietui, ar fi bine sa recunoastem ce nu merge bine. Insa pentru a progresa, ar fi bine sa urmam repere morale, concepte si principii de viata care au trecut testul timpului, care ofera un viitor comun mai bun pentru toti si orientat catre ceea ce este bine in lume.
Invitate speciale:

Olimpia Mioara | Trainer dezvoltare personală, practicant samanism si Human Design
Anda Ciobanu | Fondatorul scolii samanice din Romania „Roata Medicinei – vindecare samanica in 4 pasi” – vizionar
Din cuprinsul emisiunii:

✅ Ce este șamanismul?
✅ Care este rolul șamanului în comunitate?
✅ Ce are specific tradiția șamanică din Nord?
✅ Există un numitor comun al tuturor tradițiilor șamanice?
——————————————–
Despre Olimpia Mioara Mirestean

Am studiat geografia, istoria, apoi formator în proiecte europene, fiind pentru 15 ani profesor.
Schimbarea s-a produs în momentul în care mi-am dat seama că ceea ce se întâmplă în viața mea ridică semne de întrebare despre CEEA CE SUNT atât ca FEMEIE cât și ca OM!
Astfel, am început Călătoria spre MINE, prin studiul chakrelor, Prananadi, AGEAC, ca apoi să explorez lumea șamanismului Siberian și Roata Medicinei, contactul cu tradițiile noastre strămoșești, Biodanza – dansul vieții, pictura, iar mai recent să integrez și să mă descopăr pe mine și pe ceilalți prin Human Design și tradițiile polineziene.
Am făcut călătorii în Locuri de Putere, inițiatice, atât din țară, cât și în Europa și pe alte continente – Peru (șamani queros din Anzi, ayahuasca, retragere în junglă pentru împuternicire cu ajutorul plantelor medicinale) și India (învățăturile și inițierile cu Dalai Lama).
Locurile și mai ales oamenii deosebiți întâlniți pe Drumul spre Mine, m-au transformat ca Om, ca Femeie, aducând un plus de autenticitate și originalitate, atât pentru mine, cât și în ceea ce fac și lucrez cu cei care vin la evenimentele mele. De câțiva ani organizez și facilitez Cercuri de Femei, Călătorii inițiatice, ritualuri, evenimente și tabere, atât în țară cât și în străinătate.
Întâlnirea din aprilie 2018 cu grandmother Arapata mi-a schimbat atât viața la nivel personal, cât mai ales felul de-a lucra cu oamenii. Am înțeles la un nivel profund modul prin care o femeie devine propriul vindecător, lucrând cu energia prin pântecul ei sacru.

Despre Anda Ciobanu

Fondatoarea Scolii Samanice din Romania „Roata Medicinei”. Am lucrat 21 de ani in IT si mi-a placut, insa ma simteam epuizata psihic. Ma mentineam in aceeasi rutina casa-serviciu si inapoi. Viata isi pierduse pentru mine stralucirea si motivatia. Am vrut ceva mai mult, mai interesant si mai pasionant. Ceva ma chema cu putere. Nu stiam nici eu ce era acel “ceva”… Pana intr-o zi cand am primit o invitatie de a merge la un seminar de introducere in samanism. Habar nu aveam ce era! Pot sa spun insa ca acea experienta mi-a schimbat complet viata si a aprins in mine dorinta de a explora acest taram de vis. Asa am ajuns, dupa ceva vreme, la cursurile din Olanda, iar de acolo drumul s-a deschis larg si minunat. Am reusit sa fac schimbarile pe care mi le doream in viata. Am intampinat foarte multe provocari, am avut de trecut prin multe incercari. Toate m-au calit si mi-au aratat cata puetere iti da Dumnezeu in momentul in care alegi sa-ti urmezi propriul tau drum!
Prin tot ceea ce fac, ii ajut pe cei care ma aleg sa le fiu ghid in calatoria catre sine, sa se vindece, sa-si vindece relatiile si, intr-un final, sa-si vindece viata. Scopul meu este sa te ajut si pe tine sa-ti vindeci viata. Scopul meu este sa-ti castigi libertatea de a lua decizii constient si curajos, eliberat de conditionarile reflexe ale emotiilor toxice. Scopul meu este sa te ajut sa-ti descoperi talentul si sa crezi cu tarie in el. Sa-i dai frau liber sa se manifeste.