Calea de Mijloc cu Paul Melinte | Autor Lasă Vrăjeala

Calea de Mijloc cu Paul Melinte | Autor Lasă Vrăjeala.

Paul Melinte este antreprenor, marketer, blogger, co-fondator al comunității Tikaboo Romania, creator de produse educaționale precum board game-ul Inside Hero și autor al cărții Lasă vrăjeala.
Tikaboo Romania este una din cele mai mari companii românești din domeniul educațional, având peste 70.000 de clienți până la ora asta. Suntem o echipă formată din mai mult de 20 de oameni talentați și pasionați de educație. Inside Hero un board game de dezvoltare personală genial, este doar unul dintre produsele de care suntem foarte mândri, dar ne pregătim să lansăm multe alte produse fantastice.

În cartea „Lasă vrăjeala” am făcut o sinteză a principalelor motive pentru care, deși trăim cea mai bună perioadă pentru a lansa un business plecând de la ceea ce te pasionează, foarte puțini oameni reușesc să creeze o companie profitabilă, precum Tikaboo, în jurul pasiunii lor. Dar nu am făcut doar sinteza. Am dat și soluții practice, dar și „instrumente” ajutătoare, precum grupul cu aproximativ același nume (Lasă Vrăjeala – Construiește o afacere în jurul pasiunilor/intereselor tale), un grup cu o energie fabuloasă și oameni foate faini.

Sunt autodidact, nu am absolvit o facultate, dar fără falsă modestie, cred că am învățat din practică, cursuri și sutele de cărți citite, cărți serioase, nu motivaționale, mai mult decât aș fi putut învăța din orice MBA.

Am aflat din acest articol:

– Cum a reusit sa dezvolte un business de succes fara sa aiba studii superioare
– care a fost procesul lui de dezvoltare personala
– Motivul lansarii cartii „Lasa vrajeala”

Pentru inspirație suplimentară iți recomandăm și alte episoade video pentru dezvoltarea afacerii

Articole Corelate