Calea de Mijloc cu Sabina Strugariu, Psihoterapeut integrativ

­čĹë Vineri 15 noiembrie, am organizat o noua edi╚Ťie #live Calea de Mijloc despre cauzele dependentelor si primii pasi in lupta cu acestea.
ÔÇťCalea de MijlocÔÇŁ, care are ca viziune si scop o lume mai buna, plina de compasiune, care rezolva provocari personale si colective intr-un mod ÔÇťinteleptÔÇŁ. O lume mai pregatita pentru nevoile unei planete interconectate.
Fireste, pentru a supravietui, ar fi bine sa recunoastem ce nu merge bine. Insa pentru a progresa, ar fi bine sa urmam repere morale, concepte si principii de viata care au trecut testul timpului, care ofera un viitor comun mai bun pentru toti si orientat catre ceea ce este bine in lume.
——————————————–
Invitat special:
Sabina Strugariu | Psihoterapeut integrativ si pozitivist
——————————————–
Din cuprinsul emisiunii:
Ôťů Cauzele dependentelor si primii pasi in lupta cu acestea
——————————————–
­čĹë Despre Sabina Strugariu este psiholog ╚Öi psihoterapeut specializat ├«n psihoterapie integrativ─â, pozitiv─â ╚Öi Imago la Pe Canapea.
Sabina a absolvit un masterat ├«n evaluarea, consilierea ╚Öi psihoterapia copilului, cuplului ╚Öi familiei. De╚Ťine o specializare de lung─â durat─â ├«n psihoterapia cu copii ╚Öi adolescen╚Ťi, ├«n cadrul EUROCPS. Este, de asemenea, membr─â a Colegiului Psihologilor din Rom├ónia ╚Öi a Asocia╚Ťiei Multiculturale de Psihologie ╚Öi Psihoterapie.
———————————————
­čĹë Despre Realizatorul Emisiunii

Sorin Lucaci a absolvit Facultatea de Psihologie si Sociologie a Universitatii Hyperion in 1994.
Este poet, psiholog, realizator tv, organizator de evenimente culturale la Editura Herald. A publicat sapte volume de versuri si un audiobook. Cea mai recenta carte, „Povesti cu o pisica rosie si alte reverii” publicata la Editura Herald.
———————————————
Cand vine vorba de investitii, cerem parerea unui expert financiar, cand vine vorba de sanatatea noastra mergem la medic, cand ne dorim sa ne dezvoltam afacerea, cerem opinia unui antreprenor care a depasit deja sitautia noastra.
Dar ce facem cand vine vorba de viata noastra interioara?
Cum dobandim o sanatate mai buna mentala si fizica?
Cum putem fi o forta de partea binelui in aceasta lume?
Pornind de la aceste intrebari a luat nastere cel mai nou format marca Bizilive TV .
Alaturi de specialisti, profesionisti din domeniu si invitati, vom oferi saptamanal mai mult decat optimism si stare de bine.
Vom genera planuri si ipoteze de lucru care ne pot aduce tuturor speranta, determinare si un scop – o harta de de care ne putem folosi ca se ne conducem propriile vieti intelept, sa intelegem lumea, sa evoluam, sa ne identificam misiunea de aici si cum sa ne modelam viitorul nostru comun.
——————————————–
Aboneaz─â-te pentru continut NOU –┬╗ http://www.youtube.com/c/BiziLiveTV
Vezi toate interviurile pe Site –┬╗ https://www.bizilive.ro/
Sprijinim antreprenoriatul in toate formele lui: social, eco, civic, medical, educational, cultural si startup-urile.

#bizilivetv #antreprenoriat #business #story #educatie #leadership #francize #ecommerce #cultura

Related Articles