More

  Calea de mijloc cu Serge Beddington-Behrens M.A.

  Va invităm la o noua ediție #live a emisiunii “Calea de Mijloc”.
  O lume mai pregatita pentru nevoile unei planete interconectate.
  Fireste, pentru a supravietui, ar fi bine sa recunoastem ce nu merge bine. Insa pentru a progresa, ar fi bine sa urmam repere morale, concepte si principii de viata care au trecut testul timpului, care ofera un viitor comun mai bun pentru toti si orientat catre ceea ce este bine in lume.

  Invitat special: Serge Beddington-Behrens M.A.| Transpersonal Psychotherapist

  Din cuprinsul emisiunii:

  We are going to talk about Serge’s latest book, what is soul and why is it important.
  How come a psychotherapist is writing a book about subjects that seem nothing to do with therapy, ie soul and making a difference to the world?
  The book is written to help people in these challenging times of the Corona virus. How so?
  When talking about ‘ensoulling’ the world, what do we understand?
  What do we see as being the greatest challenges for humanity right now?

  Despre Serge Beddington-Behrens M.A.

  „Inner Work for the Outer World”

  Serge Beddington-Behrens M.A. (Oxon.), Ph.D. K.O.M.L. is an Oxford educated transpersonal psychotherapist, relaonship coach, soul guide, acvist and educator and has lectured, taught workshops and retreats all over the world. He has written two books and his latest which has just been published, is called GATEWAYS TO THE SOUL; INNER WORK FOR THE OUTER WORLD. He has also written over 50 papers for professional journals. In 2000, he was awarded an Italian knighthood for services to humanity. He currently divides his time between Mallorca and London.

  Despre Realizatorul Emisiunii

  Dr. Lorelei Nassar este medic stomatolog cu o experiență de 25 de ani în chirurgie oro-maxilo-faciala si implantologie. Cu peste 10000 de implanturi înserate și importante supraspecializări în implantologie, este chirurg activ in cadrul Clinicii de implantologie Lorelei Nassar, cât și în Israel, Suedia, UK, USA, unde operează și revoluționează stomatologia prin practici și demonstrații unice.
  Este unul dintre puținii chirurgi stomatologi pe plan mondial care practică hipnoza medicală – de 13 ani incoace organizează în țară cursuri si congrese internaționale pe teme chirurgicale, participand ca lector si în UK, Suedia, Finlanda, China, Mexic, USA, Israel, unde oferă suport si training de specialitate chirurgilor din domeniul implantologiei.
  Organizază campanii de prevenție în companii sau în școli și evidențiază importanța sanatatii dentare pentru o viață echilibrată, iar Clinica Lorelei Nassar sponsorizeaza fundatia ACSIS. (Asociația pentru o Comunitate Solidară și Intervenție Socială) și asigură tratamente gratuite copiilor integrați în programele acesteia.

  Conferențiază despre:
  • Importanța socială a zâmbetului
  • Comunicare non-verbală – felul cum zâmbești generează percepția celorlați despre tine
  • Hipnoza medicală – instrument ajutător în medicina și cum să scapi de teama de dentist
  • Abordarea holistică a pacientului
  • Trenduri în implantologie
  • Turism medical, etc.

  A scris numeroase articole aparute in presa romana scrisa si on line pe teme legate de preventia dentara , hipnoza medicala , frica de dentist si tratamentul ei , comunicare non-verbala si a participat la numeroase emisiuni TV si radio in ultimii ani.
  A scris o carte in curs de publicare de catre o editura din SUA si adresata publicului larg cu tematologie din psihologia transpersonala si dezvoltare.
  Realizatoare a emisiunii Calea de mijloc in calitate de practicant si promotor al tehnicilor terapeutice alternative ca si hipnoza medicala, tehnici de relaxare /focus mental, in curs de formare in Psihologie transpersonala si mergand spre alinierea dintre stiinta, vezi fizica cuantica si spiritualitate folosind tehnologii de varf.