Ce nu știai despre programul Millionaire Mind Intensive!

Peste 700 de participanți au lucrat, s-au distrat și au invățat despre sistemul de management financiar eficient al lui T.Harv Eker care oferă rezultate remarcabile de mai bine de un deceniu.

493

Ce nu știai despre programul Millionaire Mind Intensive!

Află opiniile participanților de la Millionaire Mind Intensive la cald, modul în care i-a impactat acest program și care sunt instrumentele de lucru pentru un mindset orientat catre învățare, flexibilitate și creștere.

Vezi și interviurile de la evenimet aici:

În acest weekend s-a desfășurat cel mai important eveniment al lunii iulie dedicat educației financiare și psihologiei banilor.

Este vorba despre programul Millionaire Mind Intensive creat de bine cunoscutul autor T.Harv Eker.

Seminarul înregistrează rezultate spectaculoase de mai bine de un deceniu și transformă convingerile limtative despre bani și prosperitate.

mmi intensive bucuresti 2019
mmi intensive bucuresti 2019

Întrebați de Echipa BiziLIVE TV: “Cum a fost experiența la eveniment și cum apreciați sistemul de managament financiar prezentat?”, o serie de participanți au răspuns:

“Am participat pentru prima oară la un eveniment atât de intensiv, din punct de vedere al timpului petrecut în sală dar și ținând seama de tot ce s-a întâmplat, roller-coaster-ul de sentimente care au fost scoase la iveală. Mi-a plăcut sistemul financiar prezentat și vă spun și de ce:

• O parte importantă de câștig merge către educație și asta se întâmplă pentru totdeauna. Bogații se culcă cu cărți lângă ei, nu cu televizor sau telefon. Se educă tot timpul, au mintea deschisă, investesc în educație.

• Îți construiești independența financiară pas cu pas, lunar pui bani deoparte în fondul tău de independență.

• Ai un fond pentru distracție de care trebuie să te bucuri lunar. Să te bucuri! Este meritul tău!

• Fondul pentru cheltuieli pe termen lung este împărțit în două tocmai pentru ca să construiești mentalitate de bogat. Când strângi bani nu alegi între două lucruri ci le alegi pe ambele.

• Fondul de necesități mi s-a părut bine echilibrat.

• A fost prezent și fondul pentru donații și s-a specificat că donațiile nu trebuie să fie doar în bani. Motivele din spatele sistemului au fost frumos explicate, prin acțiuni și povești menite să te motiveze să aplici sistemul de a doua zi.

Recomand o astfel de experiență!”

Anamaria CIUHUȚĂ – Fondator Financial Parenting

“Seminarul Millionaire Mind Intensive este un eveniment după care vei avea o perspectivă împuternicitoare care te va ajuta să îți atingi scopurile financiare și de relaționare cu lumea exterioara!

Sistemul de gestionare a banilor prezentat este un sistem super eficient pe care îl folosesc conștient sau nu toți oamenii de succes.

Iar daca ești deschis să participi la exercițiile din eveniment vei experimenta o trasformare care iți va ușura mult drumul spre țintele tale”.

Anca Alina Ionescu Health & Wellness Coach

“Experiența MMI a fost revelatoare. Am trecut prin emoții exceptionale, am reușit să îmi depașesc frici și să rezolv situații din trecut care imi afectau personalitatea financiară. Sistemul de management financiar este probabil cel util lucru pe care îl putem face pentru a ne asigura linistea si viitorul”

Cristian Dorobanțu Performance Coach

“MMI București mi-a depăsit așteptarile! A fost un eveniment cu mult conținut și substanță! Energia evenimentului a fost extraordinară, mai ales in ziua a treia. Cel mai mult mi-a plăcut abordarea psihologică a banilor. Pana la urmă, acțiunile și rezultatele noastre sunt determinate în mare parte de calitatea gândurilor și emoțiilor noastre. MMI, ne-a reamintit cât de important este să ne facem ordine in gânduri și in emoții dacă vrem să obținem succes în orice domeniu, mai ales intr-un domeniu atât de sensibil cum este cel al banilor”

Valentin Nedelcu – stiintabanilor.ro

“Pentru mine a fost a doua oară când am participat la MMI. Am participat acum 5 ani în Londra și am vrut să revin la seminar pentru că sunt o cu totul altă persoană. Ceea ce a fost cel mai valoros pentru mine și acum 5 ani, și în weekend-ul trecut a fost mindset-ul pe care îl preiau de la acest eveniment. îmi place mult puterea pe care acest eveniment o are în a schimba tiparele mentale, convingerile și emotiile față de bani. Metoda experiențială este foarte potrivită pentru mine și acest lucru este un mare plus. Din punct de vedere al sistemului Managementului Banilor, este un sistem sănătos, practic, pe care l-am aplicat în diferite momente și pe care urmeaza să-l reiau”

Paul Ardeleanu – Specialist în Comunicare, Autorul carților “Prezintă cu impact” și “Ghidul Afacerilor Online”

 

“Pentru mine este a doua oară când particip la Milionaire Mind Intensive și dacă aș avea șansa să particip si a treia oară, aș face-o cu tot dragul fiindcă managementul financiar prezentat te face să conștientizezi și să ai o direcție precisă în urma motivației găsite datorită evenimentului”

Laurentiu Florea, autorul cărții “Codul Bunele Maniere – pur si simplu”

“Banii – Cum te simți când citesti sau auzi acest cuvant? Simți un stres, un nod in gât? Sau simți ceva ce aduce a relaxare si bucurie? Orice simți atunci când apare subiectul banilor in fața ta, trebuie să știi că este realitatea ta, este doar adevărul tău, nimic mai mult.
MMI (Millionaire Mind Intensive) – este un maraton mental de 3 zile, de la 8.00 dimineața până seara la 22.00 chiar 23.00. Trebuie să știi asta și să iți planifici asta.
Mai trebuie să te aștepți la unele lucruri care iți vor provoca convingerile, și de fapt despre asta este vorba. Dacă cazi in capcana convingerilor tale atunci riști să pleci de acolo inapoi la viața ta așa cum ai venit. Dacă in schimb te aștepți la asta dinainte și mental accepți provocarile convingerilor tale atunci “riști” să stai până la sfarșit, ceea ce te și sfătuiesc, și o să fii un alt TU după seminar.
Trainerii sunt extrem de bine pregatiți și profesioniști și trebuie să știi că iși fac treaba extraordinar de bine. In decursul seminarului sunt multe pitch-uri in care se prezintă spre vânzare programele lor de pregatire, dacă mental ai o problemă cu vanzarea atunci trebuie să fii pregătit și pentru asta.
De fapt, tot ceea ce te deranjează și te zgandare mental și emoțional este exact ceea ce te blocheaza să treci la urmatorul nivel in evoluția și dezvoltarea ta financiară și mai ales personală. Este un workshop care merită și trebuie să îl facă oricine, dar să îl facă cum trebuie, să fie prezent până la capat cu totul, implicat fizic, mental și emoțional.

Remus Vesler – Consultant – Passive Income from Global Shopping

 

Peste 700 de participanți au lucrat, s-au distrat și au învățat despre sistemul de management financiar eficient al lui T.Harv Eker, care oferă rezultate remarcabile de mai bine de un deceniu. Acest sistem financiar utilizat împreună cu o serie de exerciții si o mentalitate flexibilă orientată catre dezvoltare și învățare, te conduc catre Independență Financiară.