Comunică fără jumătăți de măsură cu Petre Nicolae-GM CBC România, LIVE, 19/06/20178, ora 20:00

144

”Comunică fără Jumătăți de Măsură” este singura emisiune de Comunicare care se adresează atât profesioniştilor din business cât şi celor care îşi propun să facă din Comunicarea eficientă un stil de viață. Realizată de #LD_Powerful_Communication în parteneriat cu BiziLive TV, se adresează ceilor care vor să știe cum să comunice: Clar – Concis – Coerent – Consecvent – Corect – Credibil
Scopul principal este ca oamenii să deprindă CUM să comunice, DE CE ar face efortul să devină buni comunicatori și care ar fi IMPACTUL și BENEFICIILE în viața lor.

Invitat la ediția din #19Iunie este Nicolae Petre – General Manager CBC Romania. Este o emisiune dedicată profesioniștilor din business dar și celor care vor să înțeleagă cum funcționează o afacere și cum să și-o construiască pentru a avea succes.
#Check_in_pentru_oameni_comunicativi

Pornind de la o nevoie acută a ownerilor și a managerilor de a conduce companii și afaceri organizate după cele mai performante formate, Nicolae Petre face transfer de Know-How si consultanță transformațională.
Vom vorbi despre:
– Reorganizarea, dezvoltarea și consolidarea companiei
– Coordonarea și controlul proceselor de business
– Managementul gestionarii performanțelor echipei
– Managementul strategic al companiei
– Metode si tehnici avansate de coaching pentru lideri

Programele sale de TRAINING INTEGRAT TRANSFORMAȚIONAL au la baza o combinație de training specializat și consultanță in generarea si implementarea a peste 40 de proiecte organizationale – prin metodologii, instrumente, softuri specializate de diagnoză și auditare, mecanisme de management al schimbarilor și livrabile complete.

Nicolae Petre este expert in Business Coaching și susține antreprenorii si General Managerii din Romania să se dezvolte personal si profesional, astfel incat fiecare să își poată atinge nivelul maxim de potențial.Pe langă experiența practică în managementul de top, are si un background foarte bine consolidat. Deține o diploma E-MBA, Certificare de liberă practică in Business Coaching și un doctorat în Marketing și Managementul Afacerilor. Este singurul specialist în reconstrucție și dezvoltare personală care deține licența pentru metodologia PRP® (People Reconstruction Process).
Mai multe detalii despre programele sale găsiți aici: https://cbc.ro/

Pagina eveniment LIVE: BiziLive TV
Sponsori Emisiune: Commons Polti Romania e-cloth Romania