Comunică fără jumătăți de măsură cu Teodor Baconschi – diplomat LIVE 5/06/2018 de la 20:00

54

 

 

 

 

Ești antreprenor și te întrebi: ”De ce m-aș uita diseară de la 20.00 la BiziLive TV la emisiunea #Comunică_fără_jumătăți_de_măsură?” Ei bine:
– pentru că succesul afacerii tale depinde și de felul cum comunici
– pentru că te poți regăsi în temele pe care le voi dezvolta alături de Teodor Baconschi sau poți afla alte perspective ale comunicării
– pentru că poți primi cărți de business și leadership publicate de Editura ACT și Politon, dacă te implici în discuție și adresezi întrebări
#Check_in_pentru_oameni_comunicativi

”Comunică fără Jumătăți de Măsură” este singura emisiune de Comunicare care se adresează atât profesioniştilor din business cât şi celor care îşi propun să facă din Comunicarea eficientă un stil de viață. Realizată de #LD_Powerful_Communication în parteneriat cu BiziLive TV, se adresează ceilor care vor să știe cum să comunice: Clar – Concis – Coerent – Consecvent – Corect – Credibil
Scopul principal este ca oamenii să deprindă CUM să comunice, DE CE ar face efortul să devină buni comunicatori și care ar fi IMPACTUL și BENEFICIILE în viața lor.

Continuăm să Comunicăm iar Teodor Baconschi – diplomat și scriitor, #Comunică_fără_jumătăți_de_măsură!
#Marți5Iunie vom discuta despre:
Cum comunică oamenii mari și oamenii mici. Respectul în Comunicare. Valorile noastre și cum le comunicăm. Impostură și onestitate. Narcisism în social media…. și vom face incursiuni în cotidianul românesc.
#Check_in_pentru_oameni_comunicativi
Teodor Baconschi deține un masterat și un doctorat în Antropologie religioasă și istorie comparată a religiilor la Universitatea din Paris-Sorbonne și a urmat studii post-doctorale la New Europe College.

A avut o carieră diplomatică impresionantă. A fost ambasador al României la Sfântul Scaun, Ordinul Suveran de Malta și Republica San Marino. Director general al MAE. Ambasador al României în Republica Portugheză. Secretar de stat pentru Afaceri Globale.Ambasador al României în Republica Franceză și Principatul de Monaco. Ministru al Afacerilor Externe.

Ne-a cucerit, de-a lungul timpului, cu cărțile sale: Le rire des Peres. Essai sur le rire dans la patristique grecque. Râsul Patriarhilor, Iacob si îngerul, Ispita Binelui. Eseuri despre urbanitatea credinței, Turn înclinat. Fragmente de arheologie profetică, Pe ce lume trăim, Creștinism și democrație, Anatomia ratării. Tipuri și tare din România postcomunistă, Mic almanah al marilor oameni (pe care i-am cunoscut)…..
și altele despre care vom vorbi #marți_5Iunie_dela8pm