Connect cu Alexandra Badita | Global Woman Club Bucharest

Joi 20 februarie de la ora 20:00, vom gazdui o noua ediție #live a emisiunii Connect.
Este primul format #LIVE din Romania dedicat spiritului de asociere, parteneriatelor nationale si internationale, organizatorilor de conferinte si evenimente de business, construirii de comunitati, colaborarilor in spatiile de Co Working si stimularii ecosistemului antreprenorial prin programe de accelerare și incubare.
Invitata speciala:
Alexandra Badita | Director Global Woman Club Bucharest

Din cuprinsul emisiunii:

✅ Ingredientele necesare unei comunitati de succes?
✅ Beneficiile apartenentei la o comunitate de business
✅ Importanta unei recomandari in business
✅ Cultura antreprenoriala feminina din Romania
✅ Provocarile si solutiile antreprenoriatului feminin

👉 Despre Alexandra Badita

Alexandra Badita este coach de stimă de sine și scriere expresivă, speaker internațional, autoare de carte și ajută femeile să se îndrăgoseastcă de ele însele și să-și crească încrederea proprie prin exprimarea propriei impresivități.

👉 Despre Global Woman Club Bucharest

Global Woman Club este o rețea de networking pentru femei în business și antreprenoriat, care își doresc să se extindă la nivel global. Conceptul a luat naștere în 2016 în Londra și până acum și-a deschis sucursale în 30 de orașe din toată lumea.
În România, comunitatea a fost lansată în noiembrie 2018 de Alexandra Bădiță și lunar se organizează evenimente de networking în cadrul Global Woman Club Bucharest.
”Dacă vrei să încurajezi o femeie, oferă-i un microfon”, spune Mirela Sula (Albania), fondatoarea Global Woman Club.
”Misiunea Global Woman de a încuraja colaborarea în locul competiției între femei a fost primul motiv pentru care, după ce am devenit membru al comunității din Londra, am propus deschiderea clubului și în România”, mărturisește Alexandra Bădiță.

Extrase video din emisiune

Emisiune integrală

Articole Corelate

Responses