Connect cu Alina Anghel | Co Fondator Great HRs Community

Luni 3 februarie de la ora 13:00, am organizat o noua ediție #live a emisiunii Connect.
Este primul format #LIVE din Romania dedicat spiritului de asociere, parteneriatelor nationale si internationale, organizatorilor de conferinte si evenimente de business, construirii de comunitati, colaborarilor in spatiile de Co Working si stimularii ecosistemului antreprenorial prin programe de accelerare și incubare.

Invitata speciala: Alina Anghel | Co Fondator Great HRs Community

Din cuprinsul emisiunii:

– Puterea si importanta comunitatilor
– Ingredientele necesare unei comunitati de succes
– Beneficiile apartenentei la o comunitate
– Importanta unei recomandari in business

Despre Alina Anghel

Co-Fondator al uneia dintre primele agentii din piata de employer reputation din Romania si creatoare a agentiei de strategie de brand, TBA (The Basics Agency). Din 2008 construieste proiecte inovatoare, oferind celor peste 200 de corporatii din 20 de industrii aflate in portofoliul sau resursele necesare pentru cresterea reputatiei de angajator, precum si actiuni personalizate pentru cresterea cifrei de afaceri prin integrarea strategiilor de comunicare si experienta de brand, intern si extern.

In 2016 a fondat, impreuna cu Rodica Obancea, comunitatea Great HRs – un teren de antrenament pentru aprox. 3000 de manageri de resurse umane, care a devenit ulterior o platforma de proiecte indraznete, care incep sa aduca schimbare in piata muncii din Romania, prin proiecte ca Angajez 45+ (campanie sociala la nivel national care descurajeaza discriminarea la angajare) sau Great Employers in Ro (auditul reputatiei de angajator a 150 de corporatii din Romania).

In 2019 lanseaza, impreuna cu Ioana Predescu, MMI Romania – o comunitate de peste 300 de membri, dedicata vizionarilor educati ce se indreapta spre libertate financiara.

Pasionata de formula mecanismelor functionale, sustine cresterea prin pragmatism, comunicare si informatii concrete care, in viziunea sa, trebuie sa stea la baza oricarei strategii de succes.

Articole Corelate

Responses