Marti 26 noiembrie ora 20:00, am organizat prima ediție #live a emisiunii Connect.
Este primul format #LIVE din Romania dedicat spiritului de asociere, parteneriatelor nationale si internationale, organizatorilor de conferinte si evenimente de business, construirii de comunitati, colaborarilor in spatiile de Co Working si stimularii ecosistemului antreprenorial prin programe de accelerare și incubare.
Invitata speciala:
Cristina Chiriac| Presedinte CONAF – Confederatia Nationala pentru Antreprenoriat Feminin

Din cuprinsul emisiunii:

✅ Ingredientele necesare unei comunitati de succes?
✅ Beneficiile apartenentei la o comunitate de business
✅ Importanta unei recomandari in business
✅ Cultura antreprenoriala feminina din Romania
✅ Provocarile si solutiile antreprenoriatului feminin

Despre Cristina ChiriacCâmpulungeancă de origine, este doctor in economie al Academiei Române și are o vastă expertiză în management acumulată pe parcursul a cincisprezece ani de activitate atât în sectorul administrativ cât și în cel privat.

Specializată în finanțe, bănci, burse de valori și asigurări, evaluator, consultant și auditor financiar, practician în insolvență, mediator și arbitru internațional în mediere, Cristina Chiriac publică numeroase articole de specialitate, participă la conferinte, dezbateri pe teme economice atât naționale cât și internaționale iar în noiembrie 2016 publică singura carte relevantă în materie de privatizari: Marea Privatizare, numărându-se astfel printre puținii economiști ai României care au cercetat un subiect de o asemenea amploare, acoperind derularea întregului proces de restructurare a proprietății, de la debut și până în prezent și determinând rata de succes a procesului de privatizare a peste 7.700 de companii.

După ce a asigurat managementul World Trade Center București și, înainte, al unor importante instituții de stat precum Autoritatea de Valorificare a Activelor Statului conducând în calitate de Vicepreședinte departamentele de Postprivatizare și Insolvență, Cristina a decis în anul 2012 că se regăsește cu adevărat în zona de antreprenoriat, pe care în prezent o susține cu toate forțele, militând pentru reformarea sistemului și promovarea antreprenoriatului.

Ca recunoaștere a meritelor sale Cristina primește titlul de Ambasador al antreprenoriatului feminin, făcând parte din „Reţeaua Europeană a Femeilor Ambasadoare ale Antreprenoriatului” şi de Mentor al antreprenoriatului feminin, făcând parte din „Reţeaua Europeană de Mentori pentru Femeile Antreprenor” titluri acordate de către Comisia Europeană în anul 2010, respectiv 2011.

Pentru că este și mamă, nu doar femeie de afaceri, Cristina Chiriac a inițiat mai multe proiecte de caritate dintre care amintim campania de ajutorare a copiiilor bolnavi de tuberculoza „Ajută-i să respire!”

Cristina Chiriac este Președintele Asociatia Nationala a Antreprenorilor, una dintre cele mai importante asociații non-profit pentru antreprenoriat ale cărei baze le-a pus în 2013, împreună cu mai mulți antreprenori, și prin intermediul căreia militează pentru drepturile antreprenorilor, cu accent pe intreprinderile mici și mijlocii, susține educația antreprenorială și contribuie activ la promovarea și încurajarea antreprenoriatului în Romania, după cum spune chiar ea.

În anul 2017, Cristina Chiriac alături de alte antreprenoare pune bazele primei construcții patronale dedicate antreprenoriatului feminin și astfel se naște Confederația Patronatelor Femeilor Antreprenor.

8 Martie 2018 intră în istoria antreprenoriatului feminin din România cu lansarea oficială a Federației Patronatelor Femeilor Antreprenor, o entitate dedicată comunităților femeilor de afaceri din România. Inițiativa de a înființa FPFA vine într-un moment important și corelat puternic cu statutul, evoluția și necesitățile femeii antreprenor din România.

Flori de ie reprezintă proiectul de suflet al Cristinei Chiriac în el se regăsesc toate ingredientele pentru care militează: antreprenoriat, dezvoltare rurală, egalitate de șanse, promovarea valorilor romanesti dar și a originilor.

Viena, Londra, Shanghai, Abu-Dhabi, New York, Tokyo, Dubai sau Moscova sunt doar cateva dintre capitalele mari unde Cristina Chiriac a avut curajul să expună ia românescă demonstrând astfel, că ia românescă reprezintă cel mai bun ambasador al României și revitalizând în același timp un segment important, al meșteșugurilor.Despre Formatul Emisiuniii
Construirea unei comunitati de afaceri (network) poate fi la fel de simpla ca invatarea alfabetului, dar necesita Focus, Hotarare si Perseverenta.
Va invitam la cel mai nou format LIVE dedicat dezvoltarii in mod corect a retelelor de contacte de afaceri, cu focus pe valori. Acestea sunt extrem de importante, fiind cele care determina stabilirea si calitatea colaboralilor viitoare.

Alaturi de Realizatorii Parteneri si Specialistii din industrie, vom afla cat de importanta este recomandarea in business, cum sa formam comunitati de succes si ce beneficii aduce apartenenta la un grup de antreprenori din diferite domenii.

Fie ca esti antreprenor sau manager al unei companii, emsiunea noastra te va ajuta sa imbunatatesti felul in care interactionezi cu clientii actuali si potentiali dar si cu alte persoane din comunitatea ta de afaceri.

Emisiunea poate fi urmarita acasa, la birou la o cafea. Va incurajam sa o impartasiti cu partenerii de afaceri, colegii, asociatii, astfel ii vom inspira si pe altii si vom construi impreuna Comunitati de Afaceri stabile si cu focus pe valori.