Connect cu Cristina Chiriac | Presedinte CONAF

­čĹë Marti 26 noiembrie ora 20:00, am organizat prima edi╚Ťie #live a emisiunii Connect.
Este primul format #LIVE din Romania dedicat spiritului de asociere, parteneriatelor nationale si internationale, organizatorilor de conferinte si evenimente de business, construirii de comunitati, colaborarilor in spatiile de Co Working si stimularii ecosistemului antreprenorial prin programe de accelerare și incubare.
———————————–
Invitata speciala:
Cristina Chiriac| Presedinte CONAF – Confederatia Nationala pentru Antreprenoriat Feminin
————————————
Din cuprinsul emisiunii:

Ôťů Ingredientele necesare unei comunitati de succes?
Ôťů Beneficiile apartenentei la o comunitate de business
Ôťů Importanta unei recomandari in business
Ôťů Cultura antreprenoriala feminina din Romania
Ôťů Provocarile si solutiile antreprenoriatului feminin
————————————
­čĹë Despre Cristina Chiriac
Câmpulungeancă de origine, este doctor in economie al Academiei Române și are o vastă expertiză în management acumulată pe parcursul a cincisprezece ani de activitate atât în sectorul administrativ cât și în cel privat.

Specializat─â ├«n finan╚Ťe, b─ânci, burse de valori ╚Öi asigur─âri, evaluator, consultant ╚Öi auditor financiar, practician ├«n insolven╚Ť─â, mediator ╚Öi arbitru interna╚Ťional ├«n mediere, Cristina Chiriac public─â numeroase articole de specialitate, particip─â la conferinte, dezbateri pe teme economice at├ót na╚Ťionale c├ót ╚Öi interna╚Ťionale iar ├«n noiembrie 2016 public─â singura carte relevant─â ├«n materie de privatizari: Marea Privatizare, num─âr├óndu-se astfel printre pu╚Ťinii economi╚Öti ai Rom├óniei care au cercetat un subiect de o asemenea amploare, acoperind derularea ├«ntregului proces de restructurare a propriet─â╚Ťii, de la debut ╚Öi p├ón─â ├«n prezent ╚Öi determin├ónd rata de succes a procesului de privatizare a peste 7.700 de companii.

Dup─â ce a asigurat managementul World Trade Center Bucure╚Öti ╚Öi, ├«nainte, al unor importante institu╚Ťii de stat precum Autoritatea de Valorificare a Activelor Statului conduc├ónd ├«n calitate de Vicepre╚Öedinte departamentele de Postprivatizare ╚Öi Insolven╚Ť─â, Cristina a decis ├«n anul 2012 c─â se reg─âse╚Öte cu adev─ârat ├«n zona de antreprenoriat, pe care ├«n prezent o sus╚Ťine cu toate for╚Ťele, milit├ónd pentru reformarea sistemului ╚Öi promovarea antreprenoriatului.

Ca recunoa╚Ötere a meritelor sale Cristina prime╚Öte titlul de Ambasador al antreprenoriatului feminin, f─âc├ónd parte din „Re┼úeaua European─â a Femeilor Ambasadoare ale Antreprenoriatului” ┼či de Mentor al antreprenoriatului feminin, f─âc├ónd parte din „Re┼úeaua European─â de Mentori pentru Femeile Antreprenor” titluri acordate de c─âtre Comisia European─â ├«n anul 2010, respectiv 2011.

Pentru c─â este ╚Öi mam─â, nu doar femeie de afaceri, Cristina Chiriac a ini╚Ťiat mai multe proiecte de caritate dintre care amintim campania de ajutorare a copiiilor bolnavi de tuberculoza „Ajut─â-i s─â respire!”

Cristina Chiriac este Pre╚Öedintele Asociatia Nationala a Antreprenorilor, una dintre cele mai importante asocia╚Ťii non-profit pentru antreprenoriat ale c─ârei baze le-a pus ├«n 2013, ├«mpreun─â cu mai mul╚Ťi antreprenori, ╚Öi prin intermediul c─âreia militeaz─â pentru drepturile antreprenorilor, cu accent pe intreprinderile mici ╚Öi mijlocii, sus╚Ťine educa╚Ťia antreprenorial─â ╚Öi contribuie activ la promovarea ╚Öi ├«ncurajarea antreprenoriatului ├«n Romania, dup─â cum spune chiar ea.

├Än anul 2017, Cristina Chiriac al─âturi de alte antreprenoare pune bazele primei construc╚Ťii patronale dedicate antreprenoriatului feminin ╚Öi astfel se na╚Öte Confedera╚Ťia Patronatelor Femeilor Antreprenor.

8 Martie 2018 intr─â ├«n istoria antreprenoriatului feminin din Rom├ónia cu lansarea oficial─â a Federa╚Ťiei Patronatelor Femeilor Antreprenor, o entitate dedicat─â comunit─â╚Ťilor femeilor de afaceri din Rom├ónia. Ini╚Ťiativa de a ├«nfiin╚Ťa FPFA vine ├«ntr-un moment important ╚Öi corelat puternic cu statutul, evolu╚Ťia ╚Öi necesit─â╚Ťile femeii antreprenor din Rom├ónia.

Flori de ie reprezintă proiectul de suflet al Cristinei Chiriac în el se regăsesc toate ingredientele pentru care militează: antreprenoriat, dezvoltare rurală, egalitate de șanse, promovarea valorilor romanesti dar și a originilor.

Viena, Londra, Shanghai, Abu-Dhabi, New York, Tokyo, Dubai sau Moscova sunt doar cateva dintre capitalele mari unde Cristina Chiriac a avut curajul să expună ia românescă demonstrând astfel, că ia românescă reprezintă cel mai bun ambasador al României și revitalizând în același timp un segment important, al meșteșugurilor.


———————————-
­čĹë Despre Formatul Emisiuniii
Construirea unei comunitati de afaceri (network) poate fi la fel de simpla ca invatarea alfabetului, dar necesita Focus, Hotarare si Perseverenta.
Va invitam la cel mai nou format LIVE dedicat dezvoltarii in mod corect a retelelor de contacte de afaceri, cu focus pe valori. Acestea sunt extrem de importante, fiind cele care determina stabilirea si calitatea colaboralilor viitoare.

Alaturi de Realizatorii Parteneri si Specialistii din industrie, vom afla cat de importanta este recomandarea in business, cum sa formam comunitati de succes si ce beneficii aduce apartenenta la un grup de antreprenori din diferite domenii.

Fie ca esti antreprenor sau manager al unei companii, emsiunea noastra te va ajuta sa imbunatatesti felul in care interactionezi cu clientii actuali si potentiali dar si cu alte persoane din comunitatea ta de afaceri.

Emisiunea poate fi urmarita acasa, la birou la o cafea. Va incurajam sa o impartasiti cu partenerii de afaceri, colegii, asociatii, astfel ii vom inspira si pe altii si vom construi impreuna Comunitati de Afaceri stabile si cu focus pe valori.

Related Articles