More

  Constantin Măgdălina – Digitalizarea în mediul de afaceri românesc

  Constantin Măgdălina are o experiență profesională de 8 ani, timp în care a lucrat la companii multinaționale, atât în țară cât și în străinatate. Constantin are un Master în Marketing și Comunicare la Academia de Studii Economice București. Este certificat Lean Six Sigma și ITIL (IT Information Library®) ceea ce-i facilitează o bună întelegere a proceselor și transformărilor din cadrul organizațiilor. Pe de altă parte, certificarea obținută de la Chartered Institute of Marketing îi completează expertiza de business.

  Digitalizarea surprinde transformarea mediului economic si social, cum suntem si catre ce ne indreptam. Prin cercetarile pe care le fac, observ, analizez si comunic catre mediul de business, care sunt tendintele din diveresele domenii de care ma ocup.

  În cei peste 4 ani de activitate la o companie din Big4 a inițiat si coordonat studii ce analizau aspecte legate de mediul de afaceri din România. Printre acestea se afla previziunile economice de creștere ale firmelor în 2013-2016, managementul cunoștintelor, experiența de cumpărare în era consumatorilor digitali, social media și mediul de afaceri românesc, utilizarea dispozitivelor mobile în România. În 2017 a realizat studiul unic în țara noastră, Digitalizarea în companiile din România. 

  Este autor a numeroase articole cu teme legate de inovație, eficientizarea proceselor de afaceri, social media, transformarea digitală, tendințe și tehnologii emergente. Este invitat ca vorbitor la numeroase evenimente și conferințe de business.

  Am discutat LIVE cu Constantin Măgdălina despre:
  I. Tendințele anului 2018 în digitalizarea companiilor
  II. Tipuri de companii și de abordări în transformarea digitală
  III. Cu cine facem digitalizarea?

  Participă alături de noi, invită un prieten sau dă mai departe, pentru ca informația să ajungă la cât mai mulți antreprenori!