Acasă Dezvoltarea Afacerii Antreprenoriat & Startup Controlul emotiilor si luarea deciziilor in Business

Controlul emotiilor si luarea deciziilor in Business

Fiecare dintre noi, in diverse faze de dezvoltare ale business-ului, isi creeaza propriul sistem de luare a deciziilor.
La inceput poate mergem pe instinct, dar apoi aplicam si un filtru anallitic datorita cifrelor si rapoartelor pe care incepem sa le studiem!

Marti 22 August incepand cu ora 10:00 impreuna cu invitatii nostri Anca Juganaru si Cristi Lazar, am discutat despre Metoda Silva Romania si cum o poti integra usor si rapid in viata ta dar si cum poti utiliza tehnicile de luare a deciziilor in business-ul tau.

Tu cum iei decizii in business-ul tau? Ai deja un sistem? Poate fi imbunatatit? Te invitam sa urmaresti emisiunea unde vei afla de o noua perspectiva prin care poti aborda deciziile si emotiile zilnice care provoaca orice antreprenor!

Despre Metoda Silva

O METODĂ PREZENTĂ PE ÎNTREGUL MAPAMOND
În prezent, după 50 de ani de activitate, Metoda Silva este predată în peste 30 de limbi, în 110 ţări ale lumii. Numărul absolvenţilor Metodei Silva din toată lumea depăşeşte 6 milioane de persoane. În România Metoda Silva a început să fie cunoscută din anul 1994 şi în acest moment înregistrează peste 7 mii de absolvenţi.

 

 

NU E NEVOIE DE CUNOŞTINŢE ŞI EXPERIENŢE PREALABILE

Antrenarea minţii este un proces progresiv, ceea ce înseamnă că oricine poate beneficia de avantajele acestui curs indiferent de nivelul cunoştinţelor. Cursul Silva Life System conţine exerciţii pentru mintea ta determinând-o ca împreună cu gândurile tale să lucreze pentru tine şi nu împotriva ta.

 

TREZEŞTE PUTEREA ASCUNSĂ DIN MINTEA TA

Cursul Silva Life System conţine tehnici bazate pe cercetări şi descoperiri ştiinţifice care prin învăţarea utilizării frecvenţei alfa a creierului îţi vor oferi acces la un potenţial sporit al minţii tale prin care vei obţine rezultate şi schimbări palpabile, profunde şi trainice.

 

Despre Anca & Cristi

 

ANCA JUGĂNARU
Silva Method Certified Instructor by Silva Method International, Laredo, Texas, USA „Sunt absolventă a Facultății de Fizică din cadrul Universității Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, cu o carieră de peste 22 de ani ca profesor de fizică la catedră.
Am absolvit cursurile Metoda Silva în anul 2005 și din 2007 le predau ca și instructor. Am avut șansa să întâlnesc un mediu, o filosofie și niște valori care stăteau de ani de zile ca într-un cocon și îmi era teamă să le integrez în normele sociale.
Odată cu acest stil de viață care este Metoda Silva și cu un mentorat de excepție, valorile și-au găsit locul firesc în interiorul și exteriorul meu: gândirea pozitivă, meditația dinamică, vizualizarea creativă și perfecționarea intuiției îmi construiesc o stare din ce în ce mai armonioasă zi de zi. Coroborând experiența de profesor, educator și părinte cu principiile Metodei Silva, știu că pot face o diferență în creșterea calității relațiilor între părinți și copiii lor și invers, cât și între profesori și elevii lor și invers.
Sunt onorată și bucuroasă să predau Metoda Silva și să întâlnesc de fiecare dată la cursuri oameni care doresc să-și îmbunătățească viața, astfel încât să contribuim împreună la o lume mai bună!”

CRISTI LAZĂR
Silva Method Certified Instructor by Silva Method International, Laredo, Texas, USA
„Ca pregătire de bază sunt profesor de educație fizică și sport. Lucrez de peste 18 ani în marketing. Am creat și am participat la dezvoltarea mai multor programe și campanii de succes în mai multe domenii pentru firme foarte mari și mărci renumite. Am participat activ la dezvoltarea industriei entertainment-ului românesc în calitate de manager de spectacole, turnee, artiști, evenimente, emisiuni, campanii media.
Am absolvit cursul Metoda Silva în anul 2001 cu profesorul și „antrenorul” meu Rajko Kuzmanović. Am înțeles foarte repede că am tot ce îmi trebuie ca să practic tehnicile învățate și să obțin rezultate mai bune în viața mea, adică: Dorință, Încredere și Așteptare. La început, nu am practicat. Însă, după ce viața m-a dus „de sus până jos de tot”, am început să practic tehnicile Metoda Silva și am revenit la cursuri, am aprofundat, am exersat, am obținut schimbări majore în bine în viața mea pe toate planurile și, în special, am îmbunătățit major starea mea de sănătate.
Am împărtășit din experiențele mele, din succesele mele Silva, am frecventat toate cursurile organizate de Metoda Silva și, la sugestia lui Rajko și cu ajutorul său „m-am trezit”… instructor Metoda Silva. Le sunt recunoscător lui Rajko Kuzmanović, Sorin Sălăjan și Ancăi Jugănaru, iubita și partenera mea, pentru susținerea lor.
Eu cred în simplitate, cred în Dumnezeu și în puterea de a crea pe care i-a dat-o El fiecăruia. Cred în mine, cred ca suntem cu toții un tot unitar și știu că „ceea ce gândește unul, îi influențează pe toți”. De aceea, știu că responsabilitatea mea majoră este „Să fiu și să fac din ce în ce mai bine!”. Mai știu că pot să ajut pe oricine acceptă să primească ceea ce am eu de oferit. Mai știu că mai am încă foarte multe de învățat și sunt gata să învăț.
Abia aștept să cunosc oameni minunați la cursurile Metoda Silva.”
Suntem și antreprenori. Prin natura noastră de educatori, participăm activ la dezvoltarea mentalității antreprenoriale în mai multe țări, în mod special în România. Principiile și valorile pe care le predăm la cursurile Metoda Silva le aplicăm necondiționat în domenii de afaceri, construind comunități antreprenoriale. Noi credem în filozofia Win-Win-Win (Câștig-Câștig-Câștig) și o aplicăm în afaceri și în orice situație de viață.

Site Metoda Silva: https://metodasilva.ro/
Site FocusDevelopment: http://www.focusdevelopment.ro/

Constantin Paraschivhttps://www.bizilive.ro/
Constantin Paraschiv este antreprenor si co-fondator BiziLIVE TV. Misiunea sa este să creeze valoare pe termen lung pentru organizații și clienți.

Latest articles

video

Antreprenoriat & StartUp cu Alex Pană | Co Fondator Cleany

Antreprenoriat & StartUp cu Alex Pană | Co Fondator Cleany. Alex Pana a fondat Cleany, impreuna cu Alex Nicoara si Dan Valentin Bînă. Cleany este prima...
video

Antreprenoriat & StartUp cu Sorin Faur | Fondator Academia de HR

Antreprenoriat & StartUp cu Sorin Faur | Fondator Academia de HR. Sorin Faur este Expert Resurse Umane, Antreprenor, Fondator la Academia de HR - Recrutare...
video

Antreprenoriat & StartUp cu Anastasia Staicu | Seneca Anticafe

Antreprenoriat & StartUp cu Anastasia Staicu | Seneca Anticafe. Anastasia Staicu este Fondator Seneca AntiCafe. Ca vicepresedinte al Asociatiei SNK, permanent lucrez impreuna cu superechipa Seneca...
video

ImoBizi cu Madalina Vasile | Broker/Owner Re/max Properties

ImoBizi cu Madalina Vasile | Broker/Owner Re/max Properties. Madalina Vasile este Broker/Owner RE/MAX Properties. Formarea mea profesionala nu are nici o legatura cu domeniul in care...
Informații de business, studii de caz și rezumatul emisiunilor TV! Abonează-te GRATUIT