More

  Cristian China Birta – Kooperativa 2.0 si Maestrul de Ispravi

  Cristian China Birta – Unii il stim drept Chinezu, brand cu care s-a prezentat la începuturile sale în social media.
  Dacă ar fi să se descrie pe scurt, ar folosi trei cuvinte: antreprenor, consultant, blogger. Pentru că a ales cu niște ani în urmă să mearga pe această combinație, una din cele mai bune decizii din viața sa, dupa cum spune chiar el.

  Cu o experiență de mulți ani în social media (si-a lansat blogul în octombrie 2007; are deja peste 13.000 de articole scrise pe blog). Ca blogger, a fost implicat în sute de campanii pentru sute de branduri. Din calitatea de consultant, a organizat și implementat alte sute de campanii în social media, a susținut peste 50 de workshopuri despre social media și peste 100 de prezentări la diverse evenimente. Ca antreprenor a reușit să construiasca o echipă formidabilă la Kooperativa 2.0– Agenție iscusită de social media, iar împreună fac multe proiecte frumoase pentru clienții lor.

  Recomand tuturor care vor sa se apuce de ceva, sa cauta cine este Sheriff pe zona asta si sa puna intrebari. E atat de usor. Intrebati-ma si pe mine! Eu raspund la toata lumea!

  Discutam LIVE cu Cristian despre:
  – Prezenta in on line in 2018
  – Bune practici in comunicarea On Line
  – Bloggeri si Influenceri
  – Noutati in Social Media

  Orice campanie social media iti aduce doua mari beneficii: brand awareness si referrals (leaduri).

  Va invitam sa urmariti emisunea integrala si daca v-a placut puteti sa ajutati cu un Share, ca informatia sa ajunga la cat mai multi antreprenori!