Cum a aparut ideea Revolut?Ce au in comun strategia Uber si cea a Revolut?

Educatie Financiara cu Irina Scarlat | Revolut Romania Q&A - LIVE

 

Educatie Financiara cu Irina Scarlat | Revolut Romania Q&A – LIVE

Află din video  cu Irina Nicoleta Scarlat – Revolut Ramania  despre:

 Cum a aparut ideea Revolut?
 Ce au in comun strategia Uber și cea a Revolut?
 De ce să folosim sistemul Revolut in locul tranzacțiilor bancare obișnuite?
 Recomandari pentru tranzactii reusite si comisioane mici
 Cum ne protejam de fraude in sistemul Revolut?
 Ce nu stim că nu stim cu sistemul Revolut?
 La ce să ne așteptăm in viitor de la companie?

Publicată de BiziLive TV pe Joi, 31 ianuarie 2019

Irina Nicoleta Scarlat are peste zece ani de experienta in business, sapte dintre ei în tehnologie, product marketing și management-ul echipelor. Spirit antreprenorial, conduce operatiunile Revolut în România si se asigura ca ajuta romanii să fie din nou în control atunci când vine vorba de bani.

Inainte de a se alatura echipei Revolut, Irina a condus echipa de marketing a Uber în România, a definit strategia la nivel local și s-a implicat activ in diferite initiative strategice la nivel regional. Printre realizarile sale se numara lansarea a trei orase noi, cresterea numarului de utilizatori până la aproape 1 milion si dezvoltarea echipei de marketing de la zero. Este un cetațean global care a trait, studiat si lucrat în sapte orase din Europa si Statele Unite si vorbeste fluent patru limbi străine.

Publicată de BiziLive TV pe Joi, 31 ianuarie 2019

 

Educație Financiară este formatul BiziLive TV prin care ne dorim creșterea nivelului de prosperitate in Romania, mai intai pentru persoanele fizice și, in mod indirect, pentru mediul economic. Ultimele topuri mondiale, plasează Romania pe ultimul loc in Europa și pe locul 124 din 146 mondial, in ceea ce priveste noțiunile de educație financiară.

Plecand de la aceste date, misiunea noastra este de a contribui cu solutii si idei practice prin care sa sprijinim pe cei de acasa, intr-un format in care sa asezam in acelasi ring, atat specialistii din domeniul educatiei financiare cat si pe cei care doresc un stil de viata echilibrat si un mediu economic competitiv.

Publicată de BiziLive TV pe Joi, 31 ianuarie 2019

Articole Corelate