More

    Curaj si Putere in Public Speaking ,invitati speciali BiziLIVE Club Roxana & Nicholas Lupu | Arttis Academy

    Curaj si Putere in Public Speaking, Roxana & Nicholas Lupu | Arttis Academy

    5.05.2020

    Despre Speakeri

    👉 Despre Roxana & Nicholas Lupu | Arttis Academy:

    Indiferent că ai o conversație intimă cu un prieten sau cu partenerul de viață, ai de ținut un discurs important în fața unei audiențe sau doar pentru o simplă întâlnire relaxată, abilitatea de a comunica este fără îndoială cea mai importantă abilitate pe care o poți dobândi.
    Din nefericire, mulți dintre noi încă trăim cu părerea că doar cei câțiva norocoși au un talent natural pentru a fi oratori desăvârșiți.
    Dar este acest lucru adevărat? Oare toți acei mari speakeri pe care îi admirăm s-au născut cu acest dar fără vreun efort din partea lor? Sau pur și simplu au descoperit cum să lucreze pentru a-și dezvolta această abilitate?

    Arttis Academy a luat nastere in Londra prin Workshopurile de Public Speaking, Creativitate si Leadership pe care ambii fondatori le sustin la companii precum Rotary UK, Capgemini si ia nastere din dorinta fondatorilor de a face procesul de invatare distractiv si interactiv spargand barierele dintre trainer si participant.

    Roxana este actriță, cunoscută pentru rolul Reginei Maria din filmul artistic ‘Maria, Regina României’ de Alexis Cahill si rolul Reginei Elisabeta a IIa, trainer și Doctor în Pedagogie Teatrală (UNATC) cu experiență de 10 ani în teatru, film, reclame și voice-over.Roxana a lucrat în Londra ca Business Developer pentru Angsana, Senior Sales Advisor pentru Ralph Lauren și Hotel Chocolat și ca facilitator pe workshopuri de învățare creativă și life skills pentru Learning Perfomance UK.

    Nicholas este actor cunoscut pentru rolul lui Boris Moscovici din filmul artistic ‘Maria, Regina Romaniei’ de Alexis Cahill, solist de operă, pop-opera, musical și trainer. Este deasemenea și dirijor de cor înființând și dirijând diferite coruri timp de 10 ani în București. În Londra a lucrat în medii corporate ca Nespresso, Picture House Central, Burberry unde a ținut workshopuri de public speaking și Leadership cu mult succes. Nicholas a terminat de curând cursurile ‘Open University’ UK studiind Inteligența Emoțională și Stress Management.

    Ce o să afli de la eveniment ?

    ✔️ Cum sa eliminam frica de vorbit in public
    ✔️ Cum sa ne structuram un discurs captivant
    ✔️ Cum sa-ti dezvolti increderea in sine si curajul exprimarii ideilor proprii
    ✔️ Cele 5 instrumente cheie pentru un discurs de succes
    ✔️ Importanța networkingului
    ✔️ Sesiune de întrebari si dezbatere liberă

    Program Eveniment

    • 18:30 – 19:00 – Bine ați venit 
    • 19:00 – 19:15 – Prezentare Comunitate 
    • 19:15 – 20:00 – Sesiune Invitat Special 
    • 20:00 – 21:00 – Sesiune Networking & Degustare de Vinuri Domeniile Sâmburești 

    biziclub business networking bucresti

    Locație Eveniment

    Credem că te vei bucura să afli că, toate fondurile strânse în urma vânzării de bilete, se vor transforma în ore de terapie pentru copiii cu tulburari din spectrul autist din centrele Autism Voice.

    Creștem împreună în comunitate datorită informațiilor și experințelor oferite și sprijinim și copiii de la Autism Voice.

    Accesul general la evenimentele BiziLIVE CLUB, se efectuează pe baza unei donații recomandate în valoare de 50 Ron.

    Investiție Bilet – 50 Ron Asigură-ți locul din timp!

    Sponsori & Parteneri

    De ca să participi la evenimentele BiziLIVE CLUB

    ✔️Iți vei crește organic rețeaua de contacte profesionale 

    ✔️Vei afla și vei putea implementa multiple tehnici și recomandari verificate pentru: Marketing, Vânzări, Comunicare, PR, HR, Branding, Legal și Leadership. 

    ✔️Vei rezolva provocari mult mai ușor și vei identifica soluții pentru orice situațiile pe care afacerile le generează în procesul de creștere.

    ✔️Iți poți promova și comunica afacerea ușor, cu impact la peste 200K de oameni/lunar online și offline, cu ajutorul suitei noastre de instrumente de marketing și comunicare .

    ✔️Vom susține împreună Asociația Autism Voice cu + 1000h de terapie pentru copiii cu tulburări din spectrul autist. Toate încasările provenite din vânzarea de bilete pentru evenimentele din 2020 vor fi redirecționate către Asociație

     

    Piata din Romania si mediul de afaceri local au mare nevoie de educatie iar BiziliveTV vine cu o abordare eficienta in acest scop: topicuri in trend, discutii interesante cu invitati ce ofera expertize complexe.
    Succes!​
    Robert Similea
    Robert Similea Reputation Strategist -E -Laborat
    Inovativi si deschisi catre nou, colaborari, oportunitati… O placere sa ai de-a face cu ei!
    Ozana Giusca
    Ozana Giusca Smarter Profits Faster
    Oameni extraordinari !! Continut de calitate !! Recomand din suflet !!
    Alina Dumitrache
    Alina DumitracheAvocat
    Content de calitate si o echipa fantastica! Multumesc pentru interviurile minunate cu antreprenori si oameni pe care-i admir pentru tot ce fac!
    Catalina Nicoleta Brinza
    Catalina Nicoleta BrinzaPresedinte at JCI Bucuresti
    Felicitări pentru demersul de a susține antreprenoriatul românesc! Transmiteți o energie pozitivă!
    Anca Iovan
    Anca IovanCo-founder at Financial Intelligence
    Apreciez diversitatea subiectelor, a temelor abordate, nivelul de referință din ce în ce mai bun al invitaților și moderatorilor, calitatea în continuă creștere a emisiunilor și strădania deosebită a realizatorilor și a Echipei de a încuraja cunoașterea, învățarea, obținerea de rezultate pe diverse planuri și, în mod special, apreciez faptul că se promovează libera inițiativă, antreprenoriatul și dezvoltarea personală. Felicitări! Mult succes pe acest drum frumos și foarte, foarte folositor societății! Vă mulțumesc!
    Cristi Lazar
    Cristi LazarInstructor at Silva International home of the Silva Method
    Felicitări pentru ceea ce faceți. Mediul de afaceri din România este privilegiat să aibă asemenea partener.
    Badea Alex
    Badea Alex CEO at Avangard Media Agency