Acasă Business De la specializarea în It la Incubator de business

De la specializarea în It la Incubator de business

Iulian Popescu este fondatorul și CEO al companiei Soft Tehnica, care a fost înființată în anul 2004, împreună cu fratele său de profesie finanțist. Aventura antreprenorială a început încă din vremea studenţiei, după o perioadă de trei ani în care a fost angajat la Siveco România. A absolvit Facultatea de Calculatoare din cadrul Universității Politehnica din București, în anul 2007, la trei ani după ce fondase Soft Tehnica.

Important este sa ai o viziune pe termen lung. Nu ca ai stii ce anume sa faci pe termen lung. Orice plan pe mai mult de 5 ani, eu cred ca nu este unul fezabil in conjunctura actuala.

Astăzi, Soft Tehnica este una dintre cele mai active companii de IT din România, având filiale în București, Târgu Jiu și Chișinău. Principalul produs dezvoltat de companie este suita de aplicații Freya HoReCa & Retail, destinată industriei HoReCa și Retail. Freya este prezentă în peste 3000 de baruri, cafenele și retaurante din România, care și-a propus extinderea pe plan internațional odată cu noua generație a suitei de aplicații – Freya.Cloud.


În 2011 Iulian Popescu a înființat Asociația Excelsior pentru Excelență în Educație cu dorința de a contribui la formarea tinerilor antreprenori. Prin intermediul asociației a derulat diverse proiecte cu finanțare europeană, iar în 2017 a înființat compania EvoGrande ce se axează pe consultanță în accesarea fondurilor europene, cât și în consultanța de business & training pentru formarea echipelor.
“Caut mereu să aduc impact sub mai multe aspecte, iar Soft Tehnica este cea mai veche formă și cea mai puternică prin care îmi manifest această dorință, dar nu este și singura. Asociația Excelsior pentru Excelență în Educație a apărut tocmai din nevoia de a întregi spectrul sub care pot să aduc impact social, prin contribuții punctuale la educarea tinerei generații. Am plecat de la ideea susținerii olimpicilor și elevilor de performanță și mergând pe această idee, a performanței și a elitei, am concluzionat că putem promova acțiuni punctuale, dar semnificative, în domeniul antreprenoriatului, înființând compania de consultanță în accesarea fondurilor europene și consultanță de business & training, EvoGrande. Pe de altă parte, și din punct de vedere personal am o sete permanentă de a cunoaște oameni noi, oameni frumoși cu idei extraordinare și multă determinare”, a spus Iulian Popescu.

Cerintele pe care clientii nostri ni le manifesta in ceea ce priveste functionalitatile  sistemului sunt mult mai avansate.  Vor sa aibe control asupra afacerii si nu numai asupra angajatilor.

Am discutat LIVE cu Iulian despre:

– Povestea Soft Tehnica
– Fenomenul digitalizării. Digitalizarea în industria ospitalității
– Cum îți finanțezi afacerea? Oportunități. Finanțări. Antreprenoriat

Va invitam sa urmariti emisiunea integrala si daca v-a placut puteti sa ajutati cu un Share, ca informatia sa ajunga la cat mai multi antreprenori!

Cristina Paraschiv
Sunt Cristina și îmi place sa citesc și sa călătoresc !

Latest articles

video

Antreprenoriat & StartUp cu Alex Pană | Co Fondator Cleany

Antreprenoriat & StartUp cu Alex Pană | Co Fondator Cleany. Alex Pana a fondat Cleany, impreuna cu Alex Nicoara si Dan Valentin Bînă. Cleany este prima...
video

Antreprenoriat & StartUp cu Sorin Faur | Fondator Academia de HR

Antreprenoriat & StartUp cu Sorin Faur | Fondator Academia de HR. Sorin Faur este Expert Resurse Umane, Antreprenor, Fondator la Academia de HR - Recrutare...
video

Antreprenoriat & StartUp cu Anastasia Staicu | Seneca Anticafe

Antreprenoriat & StartUp cu Anastasia Staicu | Seneca Anticafe. Anastasia Staicu este Fondator Seneca AntiCafe. Ca vicepresedinte al Asociatiei SNK, permanent lucrez impreuna cu superechipa Seneca...
video

ImoBizi cu Madalina Vasile | Broker/Owner Re/max Properties

ImoBizi cu Madalina Vasile | Broker/Owner Re/max Properties. Madalina Vasile este Broker/Owner RE/MAX Properties. Formarea mea profesionala nu are nici o legatura cu domeniul in care...
Informații de business, studii de caz și rezumatul emisiunilor TV! Abonează-te GRATUIT