Mariana Burlacu are experienţă de peste 20 ani în domeniul financiar-contabil si fiscal, activând pe piaţa românească, la început ca free lancer, apoi, din anul 2003, prin Grupul Condec, al cărui asociat şi administrator este.
În prezent, Mariana coordonează o echipă compusă din peste 10 profesionişti şi este implicată activ în organizarea birourilor de contabilitate ale clienţilor cărora le oferă servicii, dar cărora nivelul activităţii le-a impus serviciu internalizat de contabilitate, coordonat de ea. Ofera atat servicii de contabilitate, consultanţă contabilă si fiscală, căt si consultanţă in managementul activităţii clienţilor.
Mariana este membru al Corpului Experţilor Contabili si Contabililor Autorizaţi din România (“CECCAR”) – în calitate de Expert Contabil şi Evaluator Economic-Financiar al Intreprinderii, membru al Camerei Consultanţilor Fiscali din România (“CCF”) şi al Camerei Auditorilor Financiari din România (“CAFR”).
Şi-a extins aria cunoştinţelor absolvind în anul 2012 Facultatea de Drept din cadrul Universităţii „Nicolae Titulescu” din Bucureşti şi din anul 2015 a început cercetarea pentru doctoratul în curs din domeniul contabilităţii, la Universitatea „Valahia” din Targovişte.
După calificarea Lean Six Sigma Green Belt, din anul 2009, managementul financiar a devenit o nouă pasiune.
Anul acesta, împreuna cu colegi din domeniul juridic, a pornit un un proiect pilot în dorinţa de ai ajuta pe administratorii societăţilor din România să gestioneze sustenabil dezvoltarea afacerii lor.
Acest proiect este prima şcoală care îşi propune să abordeze teme în legătură cu administrarea societăților din România, Mariana Burlacu fiind unul dintre fondatorii Scoala de administratori.

Am aflat in aceasta emisiune despre:
☑️Ce alegeri sa fac daca vreau sa incep un business nou
☑️Optiuni de organizare fiscala si juridica
☑️Pragurile pentru optimizarea fiscala – SRL vs PFA
☑️Tipurile de societati
☑️Vectorul Fiscal al unui contribuabil
☑️Ce optiuni am pentru a reincepe un business nou, pe parcursul unei activitati deja incepute?