More

  Sprijinim antreprenoriatul in toate formele sale: social, eco, civic, medical, educational, cultural si startup-urile.

  Suntem o comunitate independentă de antreprenori, jurnaliști, consultanți, avocați, experți contabili, voluntari și traineri care producem conținut video educativ.

  Prima Televiziune Digitală din România dedicată dezvoltării afacerilor și personale.
  BiziLive TV promovează: Parteneriatul, Onestitatea, Inovația, Excelența și Educația.

  De Luni până Vineri BiziLIVE TV oferă emisiuni LIVE, studii de caz, povești autentice pentru dezvoltarea afacerilor și dezvoltarea personală.
  BiziLive TV promovează: Parteneriatul, Onestitatea, Inovația, Excelența și Educația.

  Misiunea noastră este să sprijinim mediul de afaceri, mediul ONG, afacerile la inceput de drum și dezvoltarea personală individuală prin programe și emisiuni autentice care promovează: Parteneriatul, Onestitatea, Inovația, Excelența și Educația

  Viziune
  Să fim partenerul tău pentru educație antreprenorială și dezvoltare personală.

  Viziunea noastră este să fim Televiziunea Partener unde: antreprenorii, personalitățile, partenerii și voluntarii iși impărtășesc unii altora experiența și alocă resurse pentru a crea valoare pentru toți.

  BiziLive TV și-a propus incă din 10 iulie 2017 să inspire românii către creșterea personală și profesională prin conținut de calitate și relevant din domeniul afacerilor și dezvoltării personale.

  Proiectul a demarat la jumatatea anului 2017, dar anul următor a fost adevaratul an de lansare.

  In 2018, televiziunea online BiziLive TV a transmis catre 1,6 milioane de persoane, de-a lungul a 400 de emisiuni in direct educative despre antreprenoriat, sănătate, parenting, resurse umane, e-commerce, educație financiară, civică si juridică.

  Tot in 2018, echipa de specialiști BiziLive TV a efectuat 300 de studii de caz, in direct alaturi de companii și antreprenori locali.