Prima Televiziune Digitală din România dedicată dezvoltării afacerilor și personale.

BiziLive TV promovează: Parteneriatul, Onestitatea, Inovația, Excelența și Educația.

Despre 

BiziLIVE TV

Sprijinim antreprenoriatul in toate formele sale: social, eco, civic, medical, educational, cultural si startup-urile.

Suntem o comunitate independentă de antreprenori, jurnaliști, consultanți, avocați, experți contabili, voluntari și traineri care producem conținut video educativ.

Despre activitate

De Luni până Vineri BiziLIVE TV oferă emisiuni LIVE, studii de caz, povești autentice pentru dezvoltarea afacerilor și dezvoltarea personală.
BiziLive TV promovează: Parteneriatul, Onestitatea, Inovația, Excelența și Educația.
 
 

Misiune

Misiunea noastră este să sprijinim mediul de afaceri, mediul ONG, afacerile la inceput de drum și dezvoltarea personală individuală prin programe și emisiuni autentice care promovează: Parteneriatul, Onestitatea, Inovația, Excelența și Educația

Aplicatie dedicată antreprenorilor, managerilor, angajatorilor si angajatilor care își doresc un mix de vizibilitate, educație antreprenorială, financiara, dezvoltare personală prezență online, acces la evenimente dedicate, networking și TV.

Înregistrează-te Gratuit în aplicația web based și continuă să faci networking.

Comunitatea este conectată și online! Descoperă grupurile, discuțiile, învață, ajută, implică-te și promovează-te profesionist și în aplicație.

Povestea noastră

Scurt Istoric

BiziLive TV și-a propus incă din 10 iulie 2017 să inspire românii către creșterea personală și profesională prin conținut de calitate și relevant din domeniul afacerilor și dezvoltării personale.

Proiectul a demarat la jumatatea anului 2017, dar anul următor a fost adevaratul an de lansare.

In 2018, televiziunea online BiziLive TV a transmis catre 1,6 milioane de persoane, de-a lungul a 400 de emisiuni in direct educative despre antreprenoriat, sănătate, parenting, resurse umane, e-commerce, educație financiară, civică si juridică. 

Tot in 2018, echipa de specialiști BiziLive TV a efectuat 300 de studii de caz, in direct alaturi de companii și antreprenori locali.

Viziune

Să fim partenerul tău pentru educație antreprenorială și dezvoltare personală.

Viziunea noastră este să fim Televiziunea Partener unde: antreprenorii, personalitățile, partenerii și voluntarii iși impărtășesc unii altora experiența și alocă resurse pentru a crea valoare pentru toți.