Cine suntem?

Cel mai mare proiect social educațional de Live Streaming din Romania, din 2018, dedicat antreprenoriatului. În 2018, au interacționat peste 1,6 milioane de persoane cu edițiile în direct BiziLive. BiziLIVE este primul proiect social educațional de Live streaming, voluntar, creat de antreprenori, profesioniști și consultanți de business, atât pentru antreprenorii la început de drum, cât şi pentru cei experimentați.

Ce facem concret?

Educație Juridică pentru Antreprenori

Studii de caz Video dedicate Antreprenorilor din Romania

Webinar Live -Educație Antreprenoriala

Educație Socială si Mediu

Educație Civica

Educație Financiara

Te invităm sa descoperi

Echipa Bizilive

Cristina Paraschiv

Fondator BiziLiveTV

Co Owner at LDP Consulting & Distribution, Retail Manager at Polti Group Education: The Silva Intuition System, The Silva Life System, Universitatea „Spiru Haret” din București Accomplished marketing executive with over 10 years’ experience overseeing successful strategies in Romanian retail, consumer and brand marketing.

Ioana Balota

Social Media Manager

Entrepreneurial Online Marketing Developer passionate about building productive relationships with clients, partners and team members. New customer acquisition expert who emphasizes a mix of online and offline marketing strategies. WordPress familiarized, fluent in English and French. Motivated team player. Client oriented. Inspired copywriter.

Radu Georgescu

MANAGING PARTNER - CFO NETWORK

Radu Georgescu este Managing Partner la CFO Network, firma specializată în contabilitate, audit, taxe și analiza financiară. Radu are experiență bogată în conducerea departamentelor financiare pentru companii multinaționale și companii antreprenoriale. Este membru în bordul director pentru firme din diverse industrii, fiind responsabil pentru strategia financiară.

Eliza Nițescu

CONSULTANT PENTRU AFACERI ȘI COMUNICARE

A co-fondat un club de public speaking, este autorul unui manual de vorbit în public și a vorbit de 4 ori pe scena TEDx. Din 2013 ani s-a dedicat și voluntariatului în cadrul unui ONG care se ocupă de copiii cu diagnostic oncologic. Este pasionată de expedițiile la mare altitudine, motiv pentru care timpul său liber îl dedică antrenamentelor montane.

Denis Paraschiv

YOUTUBE MANAGER

Sunt Denis, am 11 ani si voi ajuta proiectului BiziLive TV prin cunostintele mele despre platforma YouTube. Sunt pasionat de Vlogging si in timpul liber particip la concursuri de Kendama. Practic fotbal de performanta de la varsta de 8 ani.

Elena Grecu

AVOCAT MANAGING PARTNER GRECU SI ASOCIATII

Avocat Elena Grecu este membră a Baroului București și a Uniunii Naționale a Barourilor din România din anul 2003, Elena Grecu este avocat si consilier în proprietate industrială. Elena este managing Partener la societatea de avocati Grecu si Asociatii, ocupandu-se acum în special de stabilirea strategiei în probleme complexe de dreptul proprietatii intelectuale, drept comercial, GDPR și dreptul publicității, și, de asemenea, axându-se pe consilierea în aceste domenii și purtarea de negocieri în interesul clienților societății. Elena a scris numeroase articole de specialitate și a publicat urmatoarele cărți: “Mărcile comunitare”, “Ghidul contractelor pentru antreprenori“ și “Cum să comunici în mod legal sau dreptul publicității”.

Ynna Ignat

MAKE UP ARTIST

Numele meu este Alina, prietenii imi spun Ynna, si sunt make-up artist. Am reuntat la multinationale si m-am dedicate total pasiunii mele, machiajul. De cand ma stiu mi-a placut sa machiez, sa ma joc cu culorile, sa pictez si sa desenez. Imi place sa lucrez cu frumosul iar rezultatul muncii mele se vede imediat. Atunci cand vezi o persoana fericita, cand vezi acea bucurie, incantare cand se priveste in oglinda, satisfactia este foarte mare. Sunt o persoana perseverenta, dornica de cunoastere, de nadejde si un partener in lucrul cu frumosul.

Nicoleta Talpes

OWNER MEDIA IMAGE FACTORY

Producatorul documentarului 10 ZECE si fondator al GreenTechFilmFestival, caravana educationala Guerilla Verde si Media Image Factory, agentie specializata in comunicarea proiectelor sociale.

Anda & Ionut Stan

FONDATORI TRAVELSHIP.RO

Calatorim impreuna de 6 ani si pana acum reusit sa vizitam 45 de tari, desi avem in paralel job-uri cu program normal de la 09:00 – 18:00.

Roxana Domnica

FONDATOR MORE NETWORKING

Community Manager si Fondator MORE Networking Imbin cu entuziasm pasiunea despre marketing online cu placerea relatiilor offline de mai bine de 5 ani.

Dana Tudose - Tianu

FONDATOR LA CASA TIANU MEDIATION, LEADERSHIP & CULTURE

Dana Costache Dana Costache este Fondator la CASA TIANU MEDIATION, LEADERSHIP & CULTURE. Este o platformă de instruire și servicii pe care ea a creat-o în 2018.

Katharina Scheidereiter

CSR MANAGER KAUFLAND ROMANIA

Katharina Scheidereiter, CSR Manager Kaufland Romania, coordonează proiectele de responsabilitate socială în cadrul retailerului german de peste 7 ani.

Dr. Lorelei Nassar

FONDATOR CLINICA DE IMPLANTOLOGIE LORELEI NASSAR

Dr. Lorelei Nassar este medic stomatolog cu o experiență de 25 de ani în chirurgie oro-maxilo- faciala si implantologie. Cu peste 10000 de implanturi înserate și importante supraspecializări în implantologie, este chirurg activ in cadrul Clinicii de implantologie Lorelei Nassar, cât și în Israel, Suedia, UK, USA, unde operează și revoluționează stomatologia prin practici și demonstrații unice.

Mirela Nemtanu

CEO HOSPICE CASA SPERANTEI

Mirela Nemțanu este din 2016 CEO al HOSPICE Casa Sperantei, cea mai mare fundatie din Romania care ofera servicii de ingrijire paliativa pentru pacienti ce sufera de boli incurabile, servicii acordate gratuit si neconditionat copiilor si adultilor care se lupta cu boli incurabile, cu prognostic limitat de viata.

Constantin Paraschiv

Fondator BiziLiveTV

Salut, sunt Constantin Paraschiv am 39 de ani sunt Antreprenor Social si de mai bine de 16 ani gandesc ca „antrenamentul bate talentul”, in toate aspectele vietii. Sunt antreprenor si initiator a multor proiecte de business sanatos. In timpul liber imi place sa fac sport si asa am devenit un alergator de cursa lunga

Dragoș Balotă

IT MANAGER

Numele meu este Dragos și eu sunt proprietarul și fondatorul techdoze.net și bitdoze.org, am scris, de asemenea, despre WordPress pe wpdoze.com. Încerc să vă ofer ultimele știri despre Tehnologie, Media, Concepte, mărci etc. Am cateva site-uri de unde fac bani online de la affiliate marketing și alte activități. Am inceput blogging-ul acum cativa ani ca un hobby, cu bitdoze.org si de atunci am invatat foarte multe si doresc sa le impartasesc cu oricine este interesat de acest subiect.

Liviu Baltoi

FOUNDER SENDSMS.RO

In 2006 we launched sendSMS.ro project, in this project i done Business Development / Operations Management / Routing Management / PR and sales. in this project i done Business Development / Operations Management / Routing Management / PR and sales

Adriana Istrate

CONSULTANT BANCAR | PROFESOR DE EDUCATIE FINANCIARA

Adriana Istrate are o experienta de 14 ani in banking & customer care, avand o orientare concentrata pe zona de crestere a calitatii serviciilor si produselor oferite clientilor de catre companiile din Romania. In ultimii doi ani, pasiunea pentru viata sanatoasa si echilibrata a dus-o pe Adriana catre arii noi de cunoastere si depasire a limitelor: de la sedentara la alergatoare, de la alergatoare la triatlonista, de la sportiv amator la manager de proiecte sportive de anduranta, de la o pasionata a programelor de economisire la profesor de educatie financiara. Despre cum iti poti creste calitatea vietii prin deciziile zilnice, Adriana vorbeste atat in cadrul evenimentelor la care este invitata cat si in cursurile oferite companiilor din Romania

Cristina Lixandru

BUSINESS MANAGER, HR GOLD

Specialist ce activeaza din 2012 in domeniul resurselor umane. In proiectele pe care le-a gestionat a interactionat cu multiple tipologii de posturi din majoritatea domeniilor de activitate, precum: bancar, BPO, it, auto, retail, FMGC, contabilitate, HR, inginerie. Se dedica cu pasiune activitatii pe care o desfasoara, hr-ul si antreprenoriatul contribuind la permanenta dezvoltare atat profesionala, cat si personala, dar mai ales la conturarea proiectului HR Gold. Cristina este o persoana usor adaptabila la schimbari, comunicativa, ii plac provocarile si este atrasa de proiectele ce presupun invatare si dezvoltare continua.

Ozana Giusca

FONDATOR TOOLIERS

cunoscuta drept Smart Profits Accelerator - Accelerator de Profituri Inteligente. Ozana este un antreprenor innascut, care a lansat afaceri in retail, moda, consultanta si tehnologie. Este autoarea unui best seller pe Amazon, a fost selectionata in Top 100 Femei Tech din Silicon Valley si a fost premiata de revista Business Women pentru cel mai inovativ model de business. A fondat platforma online #Tooliers, care contine instrumente accesibile si de calitate pentru dezvoltarea afacerilor mici si mijlocii si este creatoarea Smart Business System™, sistemul care sprijina antreprenorii sa isi construiasca propria lor Afacere Inteligenta. Astazi, misiunea ei este sa sprijine antreprenorii sa aiba un impact real in lume, in timp ce isi ating obiectivele personale rapid.

Anca Alina Ionescu

FONDATOR TANAR SI SANATOS

Anca Alina Ionescu isi foloseste experienta acumulata de mai bine de 26 de ani pentru a inspira si sprijini pe care isi doresc sa sa-si creasca nivelul de energie, eficienta si sa-si duca sanatatea la urmatorul nivel intr-un mod holistic. Este coach pentru viata sanatoasa, speaker, terapeut holistic certificat precum si fondatoarea Programului Complet pentru Sanatate Tanar si Sanatos si a targului de produse 100% naturale si sanatoase Healthy Planet Expo.

Ariadna Vlad

KNOWLEDGE MANAGER (KM)

Ariadna Vlad este Knowledge Manager (KM) certificat de catre Institutul KM din Elvetia. Ariadna isi foloseste experienta acumulata in mai bine de 8 ani in jurul dezvoltarii strategiei si a activitatilor corespunzatoare pentru Managementul Cunostintelor (KM) din cadrul companiilor, urmarind obiectivul de a disemina bune practici si de a promova colaborarea. Obiectivele care guverneaza activitatea Ariadnei implica stimularea inovatiei si demonstrarea impactului major al unei bune structurari a informatiei in cadrul companiilor. Un alt aspect important pentru crearea unui mediu de colaborare este colectarea de cunostinte si informatii relevante iar apoi punerea acestora la dispozitia profesionistilor pentru a fi usor de gasit si folosit.

Vlad Mihalachioiu

FONDATOR BUCHAREST BUSINESS CLUB

Specialist in social media si Ho Re Ca, posesor al business-urilor Thedate si Bucharest Business Club este intr-un proces continuu de dezvoltare.Vlad Mihalachioiu este unul dintre antreprenorii cool ai Bucurestiului

Corina Maria Stratulat

FONDATOR CLUB TERAPEUTI ELYDE

Corina Stratulat este economistul care a parasit domeniul bacar dupa 5 ani si si-a urmat pasiunea pentru antreprenoriat dezvoltand business-uri in domeniul medical.

Alina Kasprovschi

FONDATOR FUNDAȚIA COMUNITARĂ BUCUREȘTI

Alina a fondat și conduce, de șapte ani, Fundația Comunitară București. Fundația Comunitară București pune împreună donatori, ONG-uri și grupuri de inițiativă pentru a dezvolta comunități, construiește mecanisme de donație, fonduri de finanțare sau incubatoare de idei pentru oraș.În 7 ani, a finanțat peste 320 de proiecte din București și Ilfov cu mai mult de 1 milion de euro.