Dezbaterea Afeceri.ro Bucuresti 2017

62

Aceasta dezbatere a fost al treilea eveniment marca Afaceri.ro desfasurat in Bucuresti, un modul din cadrul Conferintei Nationale a Clusterelor, editia a VI-a.

Sub denumirea “Foreign markets & financing”, dezbaterea a inclus doua sesiuni:

1. Internationalization – Business opportunities outside of traditional markets
2. Finantare.ro – Oportunitati actuale

Am avut ocazia sa discutam cu domnul Daniel Cosnita – Presedintele Asociatiei Clusterelor din Romania, care ne-a vorbit despre istoria clusterelor si viitorul lor in Romania. Domnul Claudiu Vrinceanu – Start-up Bridge, ne-a vorbit despre Internationalizarea afacerilor. Domnul Marius Alexa – CEO Arhipelago, co-organizator al acestui eveniment,  ne-a povestit despre platforma Afaceri.ro:

Afaceri.ro este un program national de conferinte de afaceri si misiuni economice, iar in ultimul timp am adaugat acestui program si o serie de bootcamp-uri. Afaceri.ro este un program national care isi propune sa adauca in mediul de afaceri din Romania noi informatii privind trendurile la nivel mondial din tehnologie, comert, marketing.

Va invitam sa descoperiti, urmarind inregistrarea integrala, misiunile economice pe care le-a organizat pana acum si pe cele care vor fi organizate in anul 2018.