More

  Doza de Vanzari cu Adrian Cioroianu | Acknowledge Romania

  Oamenilor le place sa cumpere! Nu sa le vinzi!
  Pe măsură ce consumatorul modern invata cum sa respinga vanzarile si sa-si efectueze singur cumparaturile online, metodele si tehnicile de vanzare, fundamentate in decenii de studii si dezvoltare, trebuie adaptate la Era Digitala pe care o traversam.
  Doza de Vanzari este un program video online oferit gratuit pentru educația in activitatea de vanzari online si offline. Impreuna putem ajuta la crearea profilului “Vanzatorului” de astazi si de maine,

  Invitat Special:
  Adrian Cioroianu | Trainer Executive | Acknowledge Romania

  Din cuprinsul emisiunii:

  ✅ Tranzitia catre Era Digitala
  ✅ Instrumente noi de lucru in vanzari
  ✅ Profilului “Vanzatorului” de astazi si de maine

  Despre Adrian Cioroianu

  Adrian este Hunter, Farmer, Negociator, Influencer, Sales Trainer cu experiență în companii ca Orange, Sony Ericsson și Intel Corporation. Este antreprenor și a fondat AC KNOWLEDGE, o companie pentru training și consultanță în vânzări. Din pasiune pentru educație, este și Lead organizer al TEDxFloreasca, primul eveniment TEDx în aer liber din România. A dezvoltat proiectul Sales Magazine – revistă de vânzări.
  Deține 20 de ani de experiență în vânzări și diferite certificări internațională în acest domeniu, printre care: Miller Haiman, Imparta și Infoteam.
  Adrian este autorul cărții VÂND ORICE, ORICÂND, ORICUI și coordonatorul cărții POVEȘTI NEMURITOARE DE VÂNZĂRI, o colecție de experiențe trăite de vânzători cu experiență din diferite industrii, povești reale de vânzări din care pot învăța toți cei care au tangență cu vânzările.

  Despre Formatul Emisiunii

  Esti Antreprenor, Freelancer, Director sau Agent de Vanzari? Afacerile depind de Vanzari si de felul in care te pregatesti si comunici cu potentialii si actualii tai clienti.
  Cu ajutorul experientelor directe ale profesionistilor din domeniu, vom parcurge pasii procesului modern de vanzare si vom afla tehnici dovedite prin care sa ne imbunatatim abilitatile de vanzare si convingere, pentru a deveni vanzatori eficienti.
  Vom invata cum sa construim relatii cu prospectii, sa ascultam si sa adresam intrebari pentru a afla nevoile acestora si sa finalizam vanzarea.
  Relatiile durabile conduc catre loialitate si catre Funnel-ul de Vanzari profitabile si obtinerea de rezultate.