More

  Doza de Vanzari cu Bogdan Comanescu & Andrei Dunuta | Episod 13

  Va invitam sa urmariti emisiunea Doza de Vanzari.
  Invitati Speciali:
  Bogdan Comanescu | GM Accelera Business Strategy
  Andrei Dunuta | Fondator Speakings
  *********************************
  Ești Antreprenor, Freelancer, Director sau Agent de Vânzări? Afacerile depind de Vânzări și de felul în care te pregatești și comunici cu potențialii și actualii tăi clienți.
  Oricare ar fi provocările și obiectivele tale pentru această perioadă, înscrie-te și participă în direct la o experientă unică alături de specialiștii emisiunii.
  De ce să aplici?
  Îți poți promova în direct produsele, serviciile, echipa de vânzări și compania la mii de spectatori. Vei afla de la specialiștii noștri raspunsurile potrivite pentru provocarile și realizarea obiectivelor în echipa ta de vânzări!
  Participare emisiune Doza De Vânzari: https://bit.ly/3fR7Hoj

  Despre Bogdan Comanescu

  Are peste 28 de ani de experiență națională și internațională în marketing, vânzări și dezvoltare comercială.
  A susținut proiecte în Franța, Germania, Italia, Spania, Cehia, Bulgaria, Austria, India și România pentru mai mult de 300 de companii, printre care: Accor, Allianz, Vodafone, Aliat Mercedes, Orange, UPC, BMW Bavaria Automobile.
  Este autorul a numeroase articole publicate în revistele de specialitate și co-autor al cărților ”SECRETELE SUPERVÂNZĂTORILOR” și ”MAXIM – PSIHOLOGIA MOTIVĂRII FORȚEI DE VÂNZĂRI”.
  A câștigat de 2 ori premiul ”SPEAKERUL ANULUI” acordat de Business Days. A împărțit scena cu Robin Sharma, Paul Martinelli, Alain Cardon și cu cei mai buni traineri din România.
  Înființată în anul 2005 ca filială a Academy Accor Service,
  Accelera® este o companie de Training și Consultanță specializată în creșterea performanțelor profesionale.
  Mulțumită Know-how-ului și a experienței internaționale în domeniu, în primii 7 ani de activitate, Accelera® a livrat programe de training și consultanță pentru 250 de companii din România și a găzduit în sălile sale de training peste 8.000 de cursanți.

  Despre Andrei Dunuta

  Am inceput sa lucrez in vanzari pe cand aveam 19 de ani si cred in continuare ca este domeniul care mi se potriveste cel mai bine. Timp de 6 ani, am reusit sa construiesc cele mai performante echipe in cadrul departamentelor de vanzari directe ale Citibank si Raiffeisen Bank.
  In prezent sunt fondator al Self Trust Academy, companie care-si propune sa dezvolte oameni de vanzari iesiti din tipare. Gandul cu care am pus bazele Self Trust Academy este ca un bun vanzator are nevoie de o multime de abilitati, de la public speaking la time management, de la comunicare si influentare la leadership si multe, multe altele. Asa ca le-am transformat pe fiecare dintre ele intr-un training separat.
  Impreuna, training-urile Self Trust Academy ofera toate ingredientele pentru a deveni un om de vanzari extraordinar.
  Citesc des si divers si investesc constant in dezvoltarea mea. De multe ori, noaptea ma gaseste exersand pentru a 10-a oara o prezentare sau luandu-mi notite din carti care m-au ajutat sa fac noi conexiuni. Daca e ceva din care n-o sa ma opresc niciodata, atunci cu siguranta invatarea este raspunsul.
  Colaborez ca trainer motivational cu organizatia Salvati Copiii si sunt lector la Fundatia Calea Victoriei.
  Imi ofer cu placere timpul si energia pentru a participa la evenimente dedicate studentilor, carora vreau sa le ofer motive relevante pentru a ramane in Romania, dar si o imagine reala despre ce inseamna sa lucrezi in vanzari.