More

  Doza de Vanzari cu Bogdan Comanescu & Andrei Dunuta | Episodul 6

  Invitati Speciali:

  Bogdan Comanescu | Accelera Business Strategy
  Andrei Dunuta | Fondator Speakings

  Doza de Vanzari este prima emisiune live interactiva din Romania oferita pentru educatia in activitatea de vanzari online si offline. Specialistii care vor participa in emisiune sunt traineri, experti si antreprenori cu o experienta mai mare de 10 ani in domeniul vanzarilor care sunt dispusi sa ofere suport si know how, pentru a sustine comunitatea locala.

  Expertii care vor participa in seria de emisiuni sunt: Bogdan Comanescu | GM Accelera peste 28 de ani de experienta nationala si internationala in marketing, vanzari si dezvoltare comerciala si Andrei Dunuta, Fondator Speakings, unde a antrenat peste 2.000 de speakeri pentru competitie, pentru prezenta executiva sau alte contexte relevante de business si de viata.

  Esti Antreprenor, Freelancer, Director sau Agent de Vanzari? Afacerile depind de Vanzari si de felul in care te pregatesti si comunici cu potentialii si actualii tai clienti.Oricare ar fi provocarile si obiectivele tale pentru aceasta perioada, inscrie-te si participa in direct la o experienta unica alaturi de specialistii emisiunii, promit realizatorii emisiunii.

  Cei care doresc sa participe si sa fie antrenati, se pot inregistra pe formularul de inregistrare oficial al emisiunii.

  Mai multe detalii si noutati descoperiti in sectiunea dedicata emisiunii.