More

  Doza de Vanzari EP.08

  Va invitam la o noua Editie Speciala a emisiunii Doza de Vanzari.
  Invitat Special: Andrei Dunuta | Fondator Speakings

  Ești Antreprenor, Freelancer, Director sau Agent de Vânzări? Afacerile depind de Vânzări și de felul în care te pregatești și comunici cu potențialii și actualii tăi clienți.
  Oricare ar fi provocările și obiectivele tale pentru această perioadă, înscrie-te și participă în direct la o experientă unică alături de specialiștii emisiunii.
  De ce să aplici?
  Îți poți promova în direct produsele, serviciile, echipa de vânzări și compania la mii de spectatori. Vei afla de la specialiștii noștri raspunsurile potrivite pentru provocarile și realizarea obiectivelor în echipa ta de vânzări!
  Participare emisiune Doza De Vânzari: https://bit.ly/3fR7Hoj

  Despre Andrei Dunuta

  Am inceput sa lucrez in vanzari pe cand aveam 19 de ani si cred in continuare ca este domeniul care mi se potriveste cel mai bine. Timp de 6 ani, am reusit sa construiesc cele mai performante echipe in cadrul departamentelor de vanzari directe ale Citibank si Raiffeisen Bank.
  In prezent sunt fondator al Self Trust Academy, companie care-si propune sa dezvolte oameni de vanzari iesiti din tipare. Gandul cu care am pus bazele Self Trust Academy este ca un bun vanzator are nevoie de o multime de abilitati, de la public speaking la time management, de la comunicare si influentare la leadership si multe, multe altele. Asa ca le-am transformat pe fiecare dintre ele intr-un training separat.
  Impreuna, training-urile Self Trust Academy ofera toate ingredientele pentru a deveni un om de vanzari extraordinar.
  Citesc des si divers si investesc constant in dezvoltarea mea. De multe ori, noaptea ma gaseste exersand pentru a 10-a oara o prezentare sau luandu-mi notite din carti care m-au ajutat sa fac noi conexiuni. Daca e ceva din care n-o sa ma opresc niciodata, atunci cu siguranta invatarea este raspunsul.
  Colaborez ca trainer motivational cu organizatia Salvati Copiii si sunt lector la Fundatia Calea Victoriei.
  Imi ofer cu placere timpul si energia pentru a participa la evenimente dedicate studentilor, carora vreau sa le ofer motive relevante pentru a ramane in Romania, dar si o imagine reala despre ce inseamna sa lucrezi in vanzari.