Acasă Articole “Dream’s Baloon”- Realitatea visului împlinit

“Dream’s Baloon”- Realitatea visului împlinit

Miercuri, 24 ianuarie, începând cu ora 10:00 în incinta The Grand Avenue la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, se va desfășura evenimentul “Dream’s Baloon”- Realitatea visului împlinit.

Scopul evenimentului aflat la prima ediție este de a susține femeile bolnave de cancer la inițiativa Manuelei Holban – make-up artist, creatoare de zâmbete, frumos și încredere.

În prim plan se vor afla 10 femei diagnosticate cu această boală incurabilă, aflate în îngrijirea HOSPICE Casa Speranței. Ideea i-a venit tinerei make-up artistei acum doi ani într-un moment critic, când a realizat că zilnic sunt atât de multe persoane care trăiesc în durere, într-o viață rece, de consum, ambalaje, suflete goale.

Mesajul proiectului  pornește de la asocierea vieții cu un balon. Așa realizăm că în avântul către dorințele și aspirațiile noastre, viața poate lua un alt curs, la fel precum un balon poate pluti într-o altă direcție necunoscută sau se poate sparge dintr-o simplă atingere. Aceasta reprezintă fragilitatea umană. Balonul e un simbol al lucrurilor trecătoare, dar și al speranței, al zborului ușor către vis și împlinire, aer, viața. Tocmai de aceea evenimentul dat e despre ele, femeile care luptă pentru a-și vedea visul împlinit și pentru care ne dorim ca această zi să fie memorabilă, cu zâmbete, speranță și bunătate.

În prima parte a zilei, doamnele vor fi machiate de Manuela, coafate de hair stylistul Flaviu Man.

De la ora 18:00  Dorina Vasilashko – rezidentă la Cabaretul Moulin Rouge din București și vocea care a cucerit România la X Factor, o să ne încânte cu câteva piese din repertoriul său, urmând un moment de magie susținut de Cristina Strecopitov.

Evenimentul va fi prezentat de Loredana Dumitrașcu – Jurnalist.

Printre invitați și cei care vor urca pe scenă să își spună poveștile de viață se afla:

  • Manuela Holban – organizatoarea evenimentului, pictor și make-up artist
  • Mirela Nemțeanu – director general Hospice Casa Speranței
  • Mariana Verzea – coordonator Centru de Zi Adulți, psihoterapeut și asistent medical
  • Gabriel Chicioreanu – Fondator 4CAREER, Trainer, Supervizor și Consultant în Carieră
  • Lorena Macnaughtan – directorul iCEE.health, eveniment dedicat inovației în sănătate destinat tuturor participanților în sistem.
  • Tedy Necula – producător și regizor de film independent. El a arătat că nu există dizabilitate care să te împiedice să fii un regizor bun, inspirându-i pe ceilalţi să-şi caute şi să-şi găsească echilibrul în ei înşişi.
  • Flavius Man – hairstylist și trainer cu o experiență de peste 10 ani în industria frumuseții părului. (pentru care meseria pe care o practică are o triplă semnificație: artă, dăruire și educație)
  • Dana Vanessa Bratu – creator bijuterii Atelier Danessa
  • Răzvan Teodoreanu medic estetician și chirurg în cadrul spitalului clinic de urgență București

Partenerii evenimentului: HOSPICE Casa Speranţei, 4CAREER, Atelier Danessa, Melkior, Flori de Vis!

Locația evenimentului: The Grand Avenue în incinta JW Marriott Bucharest Grand Hotel, parter, magazinul Romartizanat.

Date contact: 0734.227.337, Gabriel Chicioreanu!

“Fii devotat lucrurilor mărunte, căci în ele stă puterea ta” – Maica Tereza

Cristina Paraschiv
Cristina Paraschiv
Sunt Cristina și îmi place sa citesc și sa călătoresc !

Must Read

video

Webinar cu Robert Kiyosaki BiziLIVE TV

Robert Kiyosaki a revolutionat felul in care milioane de oameni privesc banii. Antreprenor, investitor si orator motivational, Kiyosaki e cel mai bien cunoscut ca autorul cartii #1 in finante personale “Tata Bogat, Tata Sarac” care s-a vandut in peste 32 de milioane de copii.

DILIGENTA IN INCHEIEREA CONTRACTELOR – CUM SA FACI PROPRIUL DUE DILLIGENCE

DILIGENTA IN INCHEIEREA CONTRACTELOR – CUM SA FACI PROPRIUL DUE DILLIGENCE   Este un fapt binecunoscut acela ca, pe masura ce un contract este mai bine...
video

La Prima Afacere episod 4 cu Anca Alina Ionescu -Fondator Program Sănătate “Tânăr și Sănătos”

Află din acest epidod video La prima afacere cum a depașit Anca Alina Ionescu primele provocari si ce soluții recomandă pentru prima afacere.
video

Antreprenoriat & StartUp cu Anca Iovan – Financial Intelligence

https://youtu.be/DDJ1ARf69Ks E foarte important sa stii de unde sa te informezi, mai ales in mediul de business. Acest aspect are o influenta asupra succesului afacerii...
video

La Prima Afacere episod 3 cu Cristian Găvan – Fondator MAM Bricolaj

Marja de profit a crescut de la 5% la 10%, iar nu­mărul de angajaţi s-a majorat de la 58 la 62“, spune Cris­tian Găvan, acţio­narul MAM Bricolaj.

12 000 + abonați, studii de caz, invitații la evenimente premium si webinarii