Acasă Stiri “Dream’s Baloon”- Realitatea visului împlinit

“Dream’s Baloon”- Realitatea visului împlinit

Miercuri, 24 ianuarie, începând cu ora 10:00 în incinta The Grand Avenue la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, se va desfășura evenimentul “Dream’s Baloon”- Realitatea visului împlinit.

Scopul evenimentului aflat la prima ediție este de a susține femeile bolnave de cancer la inițiativa Manuelei Holban – make-up artist, creatoare de zâmbete, frumos și încredere.

În prim plan se vor afla 10 femei diagnosticate cu această boală incurabilă, aflate în îngrijirea HOSPICE Casa Speranței. Ideea i-a venit tinerei make-up artistei acum doi ani într-un moment critic, când a realizat că zilnic sunt atât de multe persoane care trăiesc în durere, într-o viață rece, de consum, ambalaje, suflete goale.

Mesajul proiectului  pornește de la asocierea vieții cu un balon. Așa realizăm că în avântul către dorințele și aspirațiile noastre, viața poate lua un alt curs, la fel precum un balon poate pluti într-o altă direcție necunoscută sau se poate sparge dintr-o simplă atingere. Aceasta reprezintă fragilitatea umană. Balonul e un simbol al lucrurilor trecătoare, dar și al speranței, al zborului ușor către vis și împlinire, aer, viața. Tocmai de aceea evenimentul dat e despre ele, femeile care luptă pentru a-și vedea visul împlinit și pentru care ne dorim ca această zi să fie memorabilă, cu zâmbete, speranță și bunătate.

În prima parte a zilei, doamnele vor fi machiate de Manuela, coafate de hair stylistul Flaviu Man.

De la ora 18:00  Dorina Vasilashko – rezidentă la Cabaretul Moulin Rouge din București și vocea care a cucerit România la X Factor, o să ne încânte cu câteva piese din repertoriul său, urmând un moment de magie susținut de Cristina Strecopitov.

Evenimentul va fi prezentat de Loredana Dumitrașcu – Jurnalist.

Printre invitați și cei care vor urca pe scenă să își spună poveștile de viață se afla:

  • Manuela Holban – organizatoarea evenimentului, pictor și make-up artist
  • Mirela Nemțeanu – director general Hospice Casa Speranței
  • Mariana Verzea – coordonator Centru de Zi Adulți, psihoterapeut și asistent medical
  • Gabriel Chicioreanu – Fondator 4CAREER, Trainer, Supervizor și Consultant în Carieră
  • Lorena Macnaughtan – directorul iCEE.health, eveniment dedicat inovației în sănătate destinat tuturor participanților în sistem.
  • Tedy Necula – producător și regizor de film independent. El a arătat că nu există dizabilitate care să te împiedice să fii un regizor bun, inspirându-i pe ceilalţi să-şi caute şi să-şi găsească echilibrul în ei înşişi.
  • Flavius Man – hairstylist și trainer cu o experiență de peste 10 ani în industria frumuseții părului. (pentru care meseria pe care o practică are o triplă semnificație: artă, dăruire și educație)
  • Dana Vanessa Bratu – creator bijuterii Atelier Danessa
  • Răzvan Teodoreanu medic estetician și chirurg în cadrul spitalului clinic de urgență București

Partenerii evenimentului: HOSPICE Casa Speranţei, 4CAREER, Atelier Danessa, Melkior, Flori de Vis!

Locația evenimentului: The Grand Avenue în incinta JW Marriott Bucharest Grand Hotel, parter, magazinul Romartizanat.

Date contact: 0734.227.337, Gabriel Chicioreanu!

“Fii devotat lucrurilor mărunte, căci în ele stă puterea ta” – Maica Tereza

Cristina Paraschiv
Sunt Cristina și îmi place sa citesc și sa călătoresc !

Latest articles

video

Departamentul Financiar cu Mariana Burlacu | Condec Consulting

Mariana Xianmei are experienţă de peste 20 ani în domeniul financiar-contabil si fiscal, activând pe piaţa românească, la început ca free lancer, apoi, din...
video

ECO Antreprenor cu Elena Gaspar – Ion | Presedinte SNRB

Invitata emisiunii a fost Elena Gaspar-Ion - Presedinte SNRB - Sistemul National de Reciclare a Bateriilor.Sistemul National de Reciclare a Bateriilor este membru fondator –...
video

Educatie Financiara cu Mihai Bobocea | Purtător de cuvânt APAPR

Mihai Bobocea este purtător de cuvânt APAPR. Cu o experiență de 14 ani în zona fondurilor de pensii private, întâi ca jurnalist de business și...
video

UpGrade cu Mădălina Dobre si Andreea Purcaru

Andreea Purcaru se auto-caracterizează drept o tânără ambițioasă și motivată, aflată într-un proces constant de învățare. Este pasionată de antreprenoriat și start-upuri tech, în...
Informații de business, studii de caz și rezumatul emisiunilor TV! Abonează-te GRATUIT