Te invităm sa descoperi

Echipa BiziLIVE TV

Suntem o comunitate independentă de antreprenori, jurnaliști, consultanți, avocați, experți contabili, voluntari și traineri care producem conținut video educativ.
 
BiziLiveTV propune să inspire românii catre creștere personală și profesională prin conținut video de calitate și relevant din domeniul afacerilor și dezvoltării personale.
 
De Luni până Vineri BiziLIVE TV oferă emisiuni LIVE, studii de caz, povești reale și autentice pentru dezvoltarea afacerilor și dezvoltarea personală
BiziLive TV promovează: Parteneriatul, Onestitatea, Inovația, Excelența și Educația.

Cristina Paraschiv

Fondator BiziLiveTV

Co Owner at LDP Consulting & Distribution, Retail Manager at Polti Group Education: The Silva Intuition System, The Silva Life System, Universitatea „Spiru Haret” din București Accomplished marketing executive with over 10 years’ experience overseeing successful strategies in Romanian retail, consumer and brand marketing.

Ioana Balota

Social Media Manager

Entrepreneurial Online Marketing Developer passionate about building productive relationships with clients, partners and team members. New customer acquisition expert who emphasizes a mix of online and offline marketing strategies. WordPress familiarized, fluent in English and French. Motivated team player. Client oriented. Inspired copywriter.

Alex Printz

FONDATOR ACADEMIA DE IMOBILIARE

Mr. Exclusivitate, marketer, strateg, entuziast digital, antreprenor pasionat. Co-fondator al unor afaceri de succes, precum franciza MrExclusivitate, Academia de Imobiliare și platforma imobiliară Imodb." "Scopul Academiei de Imobiliare este sa invete agentii sau cei care isi doresc o cariera in imobiliare, sa utilizezi la maxim capacitatile oferite de instrumentele si platformele aflate la dispozitia agentului imobiliar modern, astfel incat sa devina vizibili, sa se promoveze si sa genereze un flux constant de clienti si vanzari."

Corina Popa

FONDATOAR SCOALA DE GRAMATICA

Maria-Corina Popa activează în domeniul educației - este președinte al Centrului InterEDU, prin intermediul căruia a implementat programul ”The shape of education”, consilier pe probleme de educație la Parlamentul României și își desfășoară activitatea de cercetare în domeniul neurolingvisticii aplicate educației la Asociația Spaniolă de Lingvistică Cognitivă. De profesie filolog, cu studii în domeniul relațiilor internaționale, Corina a urmat Școala Diplomatică din Madrid și, după absolvirea ei, a revenit în România pentru a fi parte din schimbarea de care educația are nevoie și pentru a-și continua studiile doctorale în lingvistică. În 2019, este desemnată activist al anului în educație, devine membru al comunității de cercetare “Educational Role of Language”și pune bazele primei școli de gramatică din România.

Denis Paraschiv

YOUTUBE MANAGER

Sunt Denis, am 11 ani si voi ajuta proiectului BiziLive TV prin cunostintele mele despre platforma YouTube. Sunt pasionat de Vlogging si in timpul liber particip la concursuri de Kendama. Practic fotbal de performanta de la varsta de 8 ani.

Elena Grecu

AVOCAT MANAGING PARTNER GRECU SI ASOCIATII

Avocat Elena Grecu este membră a Baroului București și a Uniunii Naționale a Barourilor din România din anul 2003, Elena Grecu este avocat si consilier în proprietate industrială. Elena este managing Partener la societatea de avocati Grecu si Asociatii, ocupandu-se acum în special de stabilirea strategiei în probleme complexe de dreptul proprietatii intelectuale, drept comercial, GDPR și dreptul publicității, și, de asemenea, axându-se pe consilierea în aceste domenii și purtarea de negocieri în interesul clienților societății. Elena a scris numeroase articole de specialitate și a publicat urmatoarele cărți: “Mărcile comunitare”, “Ghidul contractelor pentru antreprenori“ și “Cum să comunici în mod legal sau dreptul publicității”.

Ynna Ignat

MAKE UP ARTIST

Numele meu este Alina, prietenii imi spun Ynna, si sunt make-up artist. Am reuntat la multinationale si m-am dedicate total pasiunii mele, machiajul. De cand ma stiu mi-a placut sa machiez, sa ma joc cu culorile, sa pictez si sa desenez. Imi place sa lucrez cu frumosul iar rezultatul muncii mele se vede imediat. Atunci cand vezi o persoana fericita, cand vezi acea bucurie, incantare cand se priveste in oglinda, satisfactia este foarte mare. Sunt o persoana perseverenta, dornica de cunoastere, de nadejde si un partener in lucrul cu frumosul.

Nicoleta Talpes

OWNER MEDIA IMAGE FACTORY

Producatorul documentarului 10 ZECE si fondator al GreenTechFilmFestival, caravana educationala Guerilla Verde si Media Image Factory, agentie specializata in comunicarea proiectelor sociale.

Georgiana Cristea

MANAGING PARTNET THE TRAINERS

Georgiana este pasionata de studiul comunicarii si de lucrul cu oamenii! Ii place mult sa fie alaturi de ei in calatoria spre cunoastere, care devine si o calatorie spre auto-cunoastere. Are o experienta in business de 14 ani in domeniul resurselor umane, consultantei, training-ului si managementului talentelor. A inceput sa faca cursuri de formare profesionala a adultilor din anul 2008 si are pana acum peste 8000 de ore de training livrate pe teme precum: Comunicare eficienta in echipa, Comunicare scrisa cu impact, Comunicare verbala, Managementul conflictelor, Dezvoltarea echipelor, Tehnici pentru prezentari de impact, Formare de Formatori si Managementul sarcinilor si instrumente pentru cresterea eficientei.

Sandra Ecobescu

PRESEDINTE FUNDATIA CALEA VICTORIEI

Sandra Ecobescu este membru fondator și preşedinte al Fundaţiei Calea Victoriei, un proiect inovator şi dinamic, dedicat culturii şi educaţiei continue, care animă viaţa bucureşteană de peste 11 ani prin cursuri, conferinţe şi concerte de muzică clasică neconvenţionale. Sandra crede ca educaţia, arta, cultura şi dezvoltarea personală sunt lucruri esenţiale în viaţa tuturor celor care doresc să se bucure de fiecare zi, să îşi găsească vocația şi să aducă o schimbare în bine în colectivitatea, oraşul sau ţara în care trăiesc. Printre mentorii care o inspiră pe Sandra şi care au pus suflet în povestea fundaţiei se numără: Neagu Djuvara, Georgeta Filitti şi Vintilă Mihăilescu.

Cristi Tudorescu

CO FONDATOR BUSINESS INSIGHTS

Cu un background de peste 15 ani in piete financiare, investitii si in consultanta, Cristi sprijina atat antreprenorii in faza de startup, cat si pe cei cu business-uri de talie medie sau mare sa isi puna in cifre si in bugete planurile pe care le au. Astfel, ei pot deveni mai departe bancabili, pot deveni interesanti pentru diverse tipuri de finantatori. In urma evaluarii a peste 100 de startup-uri in diverse programe de finantare, Cristi a identificat nevoia antreprenorilor de a gestiona mai bine reperele financiare ale afacerii lor. Spune ca "antreprenorul trebuie sa devina stapanul cifrelor din afacerea sa".

Katharina Scheidereiter

CSR MANAGER KAUFLAND ROMANIA

Katharina Scheidereiter, CSR Manager Kaufland Romania, coordonează proiectele de responsabilitate socială în cadrul retailerului german de peste 7 ani.

Dr. Lorelei Nassar

FONDATOR CLINICA DE IMPLANTOLOGIE LORELEI NASSAR

Dr. Lorelei Nassar este medic stomatolog cu o experiență de 25 de ani în chirurgie oro-maxilo- faciala si implantologie. Cu peste 10000 de implanturi înserate și importante supraspecializări în implantologie, este chirurg activ in cadrul Clinicii de implantologie Lorelei Nassar, cât și în Israel, Suedia, UK, USA, unde operează și revoluționează stomatologia prin practici și demonstrații unice.

Mirela Nemtanu

CEO HOSPICE CASA SPERANTEI

Mirela Nemțanu este din 2016 CEO al HOSPICE Casa Sperantei, cea mai mare fundatie din Romania care ofera servicii de ingrijire paliativa pentru pacienti ce sufera de boli incurabile, servicii acordate gratuit si neconditionat copiilor si adultilor care se lupta cu boli incurabile, cu prognostic limitat de viata.

Laura Musuroaea

BEAUTY VLOGGER

Buna, sunt Laura Musuroaea, beauty vlogger de 9 ani de zile si recent mi-am deschis propria firma de productie foto/video si creare de continut. Cred foarte mult in evolutie, in a impartasi cu ceilalti din experienta ta si de aceea ma bucur ca prin intermediul acestei emisiuni voi reusi sa aduc oameni frumosi si competenti care sa ne vorbeasca despre experienta lor si de la care vom putea invata. Cred in provocari noi si desi nu am o experienta ca si moderator, m-a atras foarte mult aceasta oportunitate, pentru ca inseamna ca voi avea sansa sa invat ceva nou. Iar asta ma va ajuta sa cresc.

Anamaria Ciuhuta

Fondator FinancialParenting.eu

Anamaria Ciuhuta este fondator și blogger la www.financialparenting.eu. A studiat științe economice, s-a specializat în management strategic, deține un master EMBA și multiple specializări în domeniul economic, financiar bancar și dezvoltare personală. Este mamă, economist, specialist financiar bancar, trainer certificat, speaker, fondator Financialparenting. Născută și crescută la Cluj, s-a stabilit din 2007 în capitală. La 18 ani avea primul loc de muncă în bancă, la 26 de ani era deja Șef de agenție bancară, la 27 de ani Manager în centrala unei bănci comerciale. Pe lângă locul de muncă de bază, în paralel a fost trainer și în plus a avut colaborări și proiecte sociale. Anamaria consideră că noua generație de copii are nevoie de toată atenția părinților pentru a fi pregătiți pentru viitorul care îi așteaptă. Parentingul nu mai este o fiță sau o modă, este o necesitate. Copiii vor trăi într-o lume în rapidă schimbare, iar pregătirea lor pentru a face față viitorului începe din primii ani de viață.

Nicole Chirica

FONDATOR IUTTA

Nicole Chirica, fondatoarea Iutta, a trecut de la jobul în corporație la a porni o afacere pe cont propriu în 2013. Prin acest brand, Nicoleta a creat mai mult de atât - o poveste, o dorință, un jind, un dor în inimile multor românce. Iutta preia elemente ancestrale, motive și simboluri românești și prin broderiile sale, le îmbină cu designul contemporan, dând naștere „dorurilor” - genți, pantofi și accesorii care-și transmit povestea acum în multe colțuri ale lumii. Își dorește ca prin această emisiune să aducă o contribuție industriei, de a crea legături și a împărtăși experiențe, povești și trăiri, dar mai ales învațaturi de business.

Liviu Taloi

FONDATOR ECOMPEDIA

Liviu Taloi este Founder ECOMpedia având peste 22 ani de experiență în marketing online și peste 17 în e-commerce. Liviu a fost, printre altele, PR Manager la eMAG, iar în 2005 a fondat o companie de consultanță web specializată în e-commerce și evaluare de site-uri, Web Audit. A fost selectat de Cardinal Path să fie trainer regional în programul Google Partner Academy pe Google Analytics. Liviu TALOI a colaborat cu magazine online cum ar fi eMAG, MarketOnline, ALTEX, F64, LIBRIS, FashionUP, Tamos, ZorileStore, Vexio.ro, MetaphoraBijoux, Gutuie.ro, eMenAtWork, platforme de e-commerce & agentii de digital marketing precum ContentSpeed, Shopmania BIZ, Retargeting.biz, site-uri de turism online ca EXIMTUR, Veltravel, a făcut proiecte de optimizare a conversiei si de imbunatatire a uzabilitatii precum în cazul soluțiilor BCR - sIT Solutions AT Spardat Gmbh, Bitdefender (USA site), SKIN, a sustinut traininguri de Google Analytics, deschise sau personalizate la companii precum BrainArt, Siniat, ING Asigurări de Viata, Academia Google Partner.

Mihaela raluca Tudor

FONDATOR TUDOR COMMUNICATION

Cu o experiență de 14 ani în jurnalism și comunicare, Mihaela este un antreprenor inovator, soție și mamă a doi copii. Este CEO al primei agenții de PR & Personal Branding din București, TUDOR Communication, formată exclusiv din foști jurnaliști, câștigătoare a Small Consultancy of the Year 2018 la Romanian PR AWARD. În ultimii 7 ani, echipa sa a reușit să ridice afaceri de câteva sute de mii de euro la nivelul de milioane de euro, să salveze companii de la faliment și să creeze și să mențină reputația brandurilor din diferite industrii. De asemenea, sub îndrumarea ei, au organizat și promovat evenimente importante în România, precum: evenimentul Guiness World Record pentru Hospice Casa Speranței (2019), Balkanic Equestrian Championship (NOMINALIZARE la PR AWARD 2017 și diplomă de apreciere din partea FEI) și spectacolul de teatru și operă - Parsifal de Richard Wagner la Ateneul Român (Evenimentul anului 2016), alături de Christian Badea. Povestea ei de afaceri a fost publicată în cartea „Forța economică a femeilor”, de Andreea Paul, fiind una dintre cele mai tinere și de succes antreprenoare din România. În această toamnă, Tudor Communication lansează 2Value, o platformă inovatoare care ajută IMM-urile să aibă impact în media pentru a le susține creșterea și a atinge potențialul lor maxim.

Irina Chitu

FINZOOM ROMANIA

Dupa opt ani de vanzari intr-un hotel de 5 stele, presedintele unei banci m-a chemat in echipa lui, care transforma conceptul de sucursala bancara rigida, in una aproape de clienti. Experienta in banca m-a ajutat sa inteleg cata nevoie au consumatorii de ajutor, pentru a lua decizii responsabile la achizitionarea de produse financiare. Astfel, acum 13 ani am lansat in Romania comparatorul de produse financiar-bancare si platforma online de educatie financiara www.FinZoom.ro, cu misiunea de a imputernici milioane de consumatori sa ia decizii bine informate cu privire la finantele lor personale. Sunt fericita mama a patru copii (cu varste de 3, 10, 18 si 23 ani), iar FinZoom este pentru mine ca al 5-lea copil si a doua casa 

Ana Nicolescu

BLOGGER MAMICA URBANA

Ana Nicolescu este blogger Mamica urbana, co-fondator Parenting PR. A studiat Jurnalism şi a fost redactor, editor coordonator, manager de cercetare calitativă, organizator de evenimente mondene și de sănătate. Acum este blogger, organizator de campanii de responsabilitate socială, de evenimente pentru mame bloggeriţe și de workshop-uri de viaţă (şi mai) bună. În 2015 și 2017 a fost speaker la Social Media for Parents, a fost nominalizată la Webstock, la categoria Personalitatea Online a Anului și la Premiile de Excelență Itsy Bitsy, la categotia Părinte implicat, doi ani consecutiv. În 2016, a fost invitată la Paris, la E-Fluent5, întâlnirea internațională a bloggerilor din întreaga lume, ca blogger influent pe zona de parenting. În2018, Liderul anului în Social Media, diplomă acordată de Itsy Bitsy și speaker la conferința anuală M.O.R.E Networking. De 6 ani construieste comunitatea de bloggeri părinți, organizeaza evenimente și campanii cu și pentru ei. În prezent, comunitatea Digital Parents Talks are 480 de bloggeri la nivel national.

Adelina Dondorici

FONDATOR PARENTING ADS

Cu o experiență de 15 ani in industria de advertising dintre care 7 ani in antreprenoriat, fiind co-fondator al Parenting Ads, singurul hub de digital media din România nisat pe piata de parenting si al seriilor de evenimente Social Moms, Parenting Academy si Family Expo & Festival. Anterior Parenting Ads, Adelina a manageriat vanzarile de publicitate pentru o serie de ziare si reviste din portofoliile MediaPro, Realitatea-Catavencu si Adevarul Holding. Câteva dintre cele mai dragi proiecte pentru care lucrat sunt revistele Superbebe, Ce se intampla, Doctore?, Dilema Veche, Academia Catavencu si ziarul Adevarul. Este pasionata de citit, de advertising si vanzari si de calatoriile in 3 alaturi de sotul si fetita ei de nici 2 anisori.

Valentina Saygo

FONDATOR ASK FOR ACCOUNTING

Valentina Saygo are o experiență de peste 20 de ani în contabilitate. De-a lungul carierei sale a purtat mai multe pălării: economist, expert contabil, manager, antreprenor și, astfel, cunoaște foarte bine provocările cu care se confruntă persoanele din aceaste categorii. Este activa in comisia de dialog social, prin intermediul căreia a avut contribuții la modificarea actelor legislative, la modificarea procedurilor fiscale sau a emis opinii pentru proiecte de acte normative. In anul 2017, din august pana in decembrie, a avut un rol activ in minimizarea efectelor legislatiei privind Split TVA si a fost singurul contabil din Romania care a purtat discutii in comisiile de dialog social din Ministerul Finantelor si Parlament, pana cand a fost adoptata forma finala a legii si minimizarea efectelor sale. În anul 2013, Valentina Saygo a fost prima care a implementat în țara noastră conceptul TAX Free, creând prima companie din Romania specializată în restituirea TVA pentru bunuri achizitionate de pe teritoriul Romaniei în regim Tax Free de către cetațenii non-ue, iar in prezent pe aeroportul Henri Coanda avem, in sfarsit, un ghiseu de restituire TVA. Tax Free în Romania este expresia unei societăți civilizate care își cunoaște și cere drepturile. Constant, Valentina participă la numeroase conferințe și evenimente fiscale în calitate de speaker, scrie articole în presa economică sau este invitată la emisiuni TV, tocmai în ideea de a traduce din română în română și a explica pe ințelesul tuturor constrangerile legislative cu care mediul de afaceri se confruntă în fiecare zi. Ca expert contabil este în permanență în contact cu afaceri din diverse domenii de activitate, precum și cu persoanele care conduc aceste afaceri, iar acest lucru o îndreptățește să le reprezinte problemele, provocările și piedicile cu care se confruntă oamenii de afaceri. Cariera sa a fost cladită cu responsabilitate și pasiune și, mai ales, cu dorința de a face lucrurile diferit, și anume ridicarea serviciilor de contabilitate la rang de consultanță și participarea în mod direct la succesul clienților săi. Valentina Saygo și-a asumat întru totul rolul de consultant, respectiv de a analiza avantajele și dezavantajele deciziilor pe care oamenii de afaceri trebuie să le ia, astfel încat decizia să fie luata în cunoștință de cauza și potrivita cazului lui.

Silvia Floarea

FONDATOR LEARNITY

antreprenor social în educație în cadrul Learnity - o comunitate de învățare alternativă pentru adolescenți. Sunt absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educație în cadrul Universității București. Ulterior mi-am completat studiile la Universitatea Alternativă București, unde timp de 3 ani mi-am dezvoltat competențe din aria ”Management și dezvoltarea organizațiilor” și ”Educație Alternativă.” Prin această emisiune îmi propun să găsim împreună cât mai multe perspective sănătoase asupra educației, folosindu-ne de exemple de bune practici de la oamenii care îndrăznesc să facă lucrurile mai bine. Am ales să susțin această emisiune pentru că e important să vorbim constructiv despre educație și să putem conștientiza soluțiile pe care le avem la dispoziție fie că ne dorim schimbări sistemice sau individuale. Așa că vă propun să ne provocăm ”pălăria” de elev, părinte, educator sau minister și să vorbim despre educație atât la nivel macro cât și la firul ierbii, astfel încât fiecare dintre noi să aibă măcar o idee despre cum poate să contribuie la o educație de mai mare calitate. Tinand cont de ultimele evenimente nefericite care au acaparat stirile din media, ne intrebam cum putem sa cream contexte si parghii prin care tinerii sa fie in mai mare siguranta. Luam pulsul adolescentilor pentru a afla cum i-au influentat aceste evenimente si ce pot face parintii, ce poate face scoala si chiar si alti adulti sau grupul de prieteni pentru siguranta adolescentilor care se afla la o varsta vulnerabila.

Laura Dragomir

FONDATOR POWERFUL COMMUNICATION

Owner & Founder Powerful Communication, Consultant Comunicare în business. peste 25 ani experiență în jurnalism (TV, radio, presa scrisă) Consultant / Trainer & Facilitator - Managementul Comunicarii / Public Speaking / Media TV / Personal Branding Key note speaker & moderator evenimente de business Contributer – scriu articole despre comunicare în cele mai variate posibilități de exprimare a acesteia În toți acești ani, am fost jurnalist (radio + TV) și am intervievat mii de profesioniști și lideri din întreaga lume. Am construit zeci de proiecte TV, am pregătit echipe de jurnaliști și am semnat articole pentru publicații / site-uri de business. Am călătorit în locuri unde nu visam să ajung și am experimentat tradiții, obiceiuri, culturi din cele mai diverse. Între timp, mi-am pus in joc toată experiența si am devenit antreprenor – un stil de viață care mi-a dat un nou sens de a face lucrurile. Sunt Consultant Comunicare în business și trainer – Managementul comunicării, Public Speaking și Media training. Programe în portofoliu:  Cultura Comunicării în Limbaj de Leadership  Impact Business Presentation  Public Speaking  Media Training  Comunicarea cu media în situații de criză  Personal Branding

Constantin Paraschiv

Fondator BiziLiveTV

Salut, sunt Constantin Paraschiv am 39 de ani sunt Antreprenor Social si de mai bine de 16 ani gandesc ca „antrenamentul bate talentul”, in toate aspectele vietii. Sunt antreprenor si initiator a multor proiecte de business sanatos. In timpul liber imi place sa fac sport si asa am devenit un alergator de cursa lunga

Dragoș Balotă

IT MANAGER

Numele meu este Dragos și eu sunt proprietarul și fondatorul techdoze.net și bitdoze.org, am scris, de asemenea, despre WordPress pe wpdoze.com. Încerc să vă ofer ultimele știri despre Tehnologie, Media, Concepte, mărci etc. Am cateva site-uri de unde fac bani online de la affiliate marketing și alte activități. Am inceput blogging-ul acum cativa ani ca un hobby, cu bitdoze.org si de atunci am invatat foarte multe si doresc sa le impartasesc cu oricine este interesat de acest subiect.

Liviu Baltoi

FOUNDER SENDSMS.RO

In 2006 we launched sendSMS.ro project, in this project i done Business Development / Operations Management / Routing Management / PR and sales. in this project i done Business Development / Operations Management / Routing Management / PR and sales

Adriana Istrate

CONSULTANT BANCAR | PROFESOR DE EDUCATIE FINANCIARA

Adriana Istrate are o experienta de 14 ani in banking & customer care, avand o orientare concentrata pe zona de crestere a calitatii serviciilor si produselor oferite clientilor de catre companiile din Romania. In ultimii doi ani, pasiunea pentru viata sanatoasa si echilibrata a dus-o pe Adriana catre arii noi de cunoastere si depasire a limitelor: de la sedentara la alergatoare, de la alergatoare la triatlonista, de la sportiv amator la manager de proiecte sportive de anduranta, de la o pasionata a programelor de economisire la profesor de educatie financiara. Despre cum iti poti creste calitatea vietii prin deciziile zilnice, Adriana vorbeste atat in cadrul evenimentelor la care este invitata cat si in cursurile oferite companiilor din Romania

Cristina Lixandru

BUSINESS MANAGER, HR GOLD

Specialist ce activeaza din 2012 in domeniul resurselor umane. In proiectele pe care le-a gestionat a interactionat cu multiple tipologii de posturi din majoritatea domeniilor de activitate, precum: bancar, BPO, it, auto, retail, FMGC, contabilitate, HR, inginerie. Se dedica cu pasiune activitatii pe care o desfasoara, hr-ul si antreprenoriatul contribuind la permanenta dezvoltare atat profesionala, cat si personala, dar mai ales la conturarea proiectului HR Gold. Cristina este o persoana usor adaptabila la schimbari, comunicativa, ii plac provocarile si este atrasa de proiectele ce presupun invatare si dezvoltare continua.

Anca Gheorghiu

FONDATOR MARKANT CONSULT

Sunt un om care știe să pună temelii, să construiască și să dezvolte oameni. Cei 15 ani in care m-am format în organizații de top, in roluri de management și coordonare m-au transformat nu numai ca lider, ci și ca om. Imi place sa ma implic 200% in programe de dezvoltare, sa aduc entuziasm sis a construiesc impreuna cu echipa experiente inedite, relevante si cu impact. Prin ceea ce construiesc impreuna cu participantii, crestem nu doar cifre, cote de piață și profitabilități, ci mai ales dezvoltam oameni si mentalitati. Îmbinăm experiența și pragmatismul din business cu responsabilitatea evoluției pe care coaching-ul și leadershipul asumat o aduce.

Anca Alina Ionescu

FONDATOR TANAR SI SANATOS

Anca Alina Ionescu isi foloseste experienta acumulata de mai bine de 26 de ani pentru a inspira si sprijini pe care isi doresc sa sa-si creasca nivelul de energie, eficienta si sa-si duca sanatatea la urmatorul nivel intr-un mod holistic. Este coach pentru viata sanatoasa, speaker, terapeut holistic certificat precum si fondatoarea Programului Complet pentru Sanatate Tanar si Sanatos si a targului de produse 100% naturale si sanatoase Healthy Planet Expo.

Ariadna Vlad

KNOWLEDGE MANAGER (KM)

Ariadna Vlad este Knowledge Manager (KM) certificat de catre Institutul KM din Elvetia. Ariadna isi foloseste experienta acumulata in mai bine de 8 ani in jurul dezvoltarii strategiei si a activitatilor corespunzatoare pentru Managementul Cunostintelor (KM) din cadrul companiilor, urmarind obiectivul de a disemina bune practici si de a promova colaborarea. Obiectivele care guverneaza activitatea Ariadnei implica stimularea inovatiei si demonstrarea impactului major al unei bune structurari a informatiei in cadrul companiilor. Un alt aspect important pentru crearea unui mediu de colaborare este colectarea de cunostinte si informatii relevante iar apoi punerea acestora la dispozitia profesionistilor pentru a fi usor de gasit si folosit.

Gina Matei

COACH PENTRU PROFESII LIBERALE

Cu peste 15 ani experienta in vanzari si in industria financiar bancara am sustinut constant dezvoltarea profesiilor liberale si am contribuit la cresterea a peste 5.000 de cabinete si societati in acest domeniu. Fiind pasionata de invatarea organizationala, am creat un mediu de invatare performant atat in viata profesionala cat si in cea personala. Imi place sa impartasesc cu oamenii tot ceea ce stiu despre motivatie, leadership, performanta individuala si performanta echipei. Poate de aceea consider ca sunt un profesionist care se dezvolta si prin echipele cu care lucreaza si imi folosesc competentele de coaching, training si intreaga mea experienta profesionala sa le fiu partener clientilor mei in dezvoltarea lor. Ca si coach profesionist lucrez cu antreprenori, leaderi, profesii liberale in sesiuni de unul-la-unul sau in sesiuni de grup. Ca trainer, lucrez cu manageri, echipe de vanzari si antreprenori prin programe de leadership sau vanzari personalizate pentru fiecare client in parte.

Corina Maria Stratulat

FONDATOR CLUB TERAPEUTIC ELYDE

Corina Stratulat este economistul care a parasit domeniul bacar dupa 5 ani si si-a urmat pasiunea pentru antreprenoriat dezvoltand business-uri in domeniul medical.

Alina Kasprovschi

FONDATOR FUNDAȚIA COMUNITARĂ BUCUREȘTI

Alina a fondat și conduce, de șapte ani, Fundația Comunitară București. Fundația Comunitară București pune împreună donatori, ONG-uri și grupuri de inițiativă pentru a dezvolta comunități, construiește mecanisme de donație, fonduri de finanțare sau incubatoare de idei pentru oraș.În 7 ani, a finanțat peste 320 de proiecte din București și Ilfov cu mai mult de 1 milion de euro.

FEMEIE, SUSTINATOARE PROIECTE SOCIALE, ANTREPRENOARE

Sunt Gabriela Elena Blaga - un om care crede că suntem ceea ce dăruim, iar toate experiențele pe care le trăim și persoanele pe care le întâlnim apar atunci când este potrivit pentru evoluția noastră, nici mai devreme, nici mai târziu. Depinde doar de noi cum asimilăm lecțiile primite din aceste interacțiuni, evenimente. O femeie care s-a auto-descoperit în urma unui eveniment mai puțin plăcut (endometrioza) și care a avut curajul să demisioneze dintr-o poziție managerială, din cadrul unei corporatii, pentru a-și aloca timp pasiunilor și visului de a deveni antreprenor! Iubesc oamenii si imi place sa descopar povesti, experiente de viata care inspira! Cred ca proiectul social-educational BiziLive asta face: faciliteaza invatarea, conectarea, pornind de la exemple practice aduse de oamenii de langa noi. Acest lucru a fost suficient pentru a ma convinge ca as vrea sa fac parte din echipa! 🙂 Oamenii frumosi te energizeaza, iti 'hranesc' nevoia de cunoastere, intr-o maniera asemanatoare, daca nu, chiar mai buna, cu a cartilor. Sa 'citesti' povestea de viata a unui om, stand fata in fata si ascultandu-l este o experienta speciala de manifestare a conexiunii sociale. Gratie noii emisiuni BiziLive 'Tell me your story', vom putea aduce, in fata privitorilor, oameni care reprezinta mai mult decat eticheta data de o functie sau un statut; vom invita oameni care impartasind din ADN-ul personal pot deveni exemple de curaj, creativitate, inovatie!

Ovidiu Joita

FONDATOR iAgency.ro

Owner iAgency.ro si fondatorul JediSeo School Ovidiu Joița activează în marketing și publicitate de mai bine de 16 ani. A lucrat predominant în domeniul online pentru ultimii 15 ani, ocupându-se de sute de proiecte. În 2008, a fondat iAgency.ro, propria sa agenție de marketing online si SEO. În portofoliul iAgency, pot fi întâlnite nume faimoase din piața online românească: ChristianTour.ro, Elvila.ro, DCnews.ro, Veloteca.ro, Melkior.ro, Charisma.ro (Total Soft), Retargeting.biz, Cliniciledrleahu.ro, Bogas.ro etc. In 2019, Ovidiu a deschis prima Scoala de SEO din Romania, JediSEO School.

Cristian Chitu

FONDATOR PATISERIA TINERETULUI

Sunt Cristian Chitu si sunt Fondatorul Patiseria Tineretului. Prin exemple clare de evenimente/intamplari din viata antreprenorilor imi doresc sa inspir/ajut antreprenorii la inceput de drum sa se dezvolte, iar pe cei care inca nu au curajul sa faca pasul spre antreprenoriat, sa-l faca. Consider ca singura sansa de dezvoltare sustenabila a Romaniei se poate face prin antreprenoriat autohton si educatie. Setul de emisiuni va aduce in prim plan pasii care sunt necesari pentru orice antreprenor spre o dezvoltare sustenabila. Pana la urma un antreprenor de succes contribuie activ, pe orizontala, la dezvoltarea sa si a familiei sale, a angajatilor sai, a statului (prin plata de impozite si taxe) si a societatii romanesti in ansamblul sau. Antreprenorul nu poate sta cu degeaba cand vede o problema, ci contribuie activ, cu expertiza si experienta sa, la gasirea de solutii. Antreprenorul creaza de la ZERO, fara sa se planga si fara sa gaseasca vinovati. Imaginati-va ce ar insemna sa avem 1.000.000 de antreprenori in Romania! Imaginati-va ce ar insemna ca acestia sa se implice in sistemul de educatie, in sistemul de sanatate, in constructia de autostrazi, cai ferate si porturi, in guvernarea "Romania SRL". Sigur, poate parea o utopie, insa cred ca este posibila o dezvoltare sustenabila a fiecarui individ prin antreprenoriat si educatie sanatoasa.

Nicuta Enache

FONDATOR OSTERIA CIAO NIKI

Enache Nicuta a fondat in anul 2014 Osteria Ciao Niki, dupa ce a lucrat timp de 12 in Italia, la Roma. Nimeni nu o credea când spunea că se va întoarce în țară să-și deschidă propria ei afacere. Nici familia, nici patronii de restaurante la care lucrase în Roma. "Dacă omul acela avea încredere în mine să-i gestionez afacerea, mi-am spus că e momentul să am și eu ceva încredere în mine. Știam că nu mă va aștepta nimeni cu un covor roșu, dar asta nu se întâmplase nici în Italia. Plecasem la 19 ani din țară. Atunci habar n-aveam nici de București, nici de ceea ce se întâmplă în lumea asta. Eram un copil speriat, care nu trecuse prin viață. 12 ani mai târziu, m-am trezit singură, a nimănui, într-un oraș unde nu știam pe nimeni, Bucureștiul."

Adi Ploscaru

CONSULTANT IN FINANTAREA AFACERII

Având peste 15 ani de experiență în management, finanțare și training, Adi este alături de antreprenori și manageri în stabilirea și implementarea strategiei de finanțare a nevoilor de creștere. În ultimii 6 ani, trainingurile de strategie susţinute și consultanţa oferită în finanţarea şi creşterea afacerilor l-au adus aproape de provocările a peste 400 de companii. Limbajul financiar reprezintă o barieră importantă în comunicare și dezvoltare. Adi ajută antreprenorii să înţeleagă finanţele afacerii și să le transforme într-un instrument strategic de creștere și de leadership.

Sorin Lucaci

EDITURA HERALD

Sorin Lucaci a absolvit Facultatea de Psihologie si Sociologie a Universitatii Hyperion in 1994. Este poet, psiholog, realizator tv, organizator de evenimente culturale la Editura Herald. A publicat sapte volume de versuri si un audiobook. Cea mai recenta carte, "Povesti cu o pisica rosie si alte reverii" publicata la Editura Herald.