Te invităm sa descoperi

Echipa BiziLIVE TV

Suntem o comunitate independentă de antreprenori, jurnaliști, consultanți, avocați, experți contabili, voluntari și traineri care producem conținut video educativ.
 
BiziLiveTV propune să inspire românii catre creștere personală și profesională prin conținut video de calitate și relevant din domeniul afacerilor și dezvoltării personale.
 
De Luni până Vineri BiziLIVE TV oferă emisiuni LIVE, studii de caz, povești reale și autentice pentru dezvoltarea afacerilor și dezvoltarea personală
BiziLive TV promovează: Parteneriatul, Onestitatea, Inovația, Excelența și Educația.

Cristina Paraschiv

Fondator BiziLiveTV

Co Owner at LDP Consulting & Distribution, Retail Manager at Polti Group Education: The Silva Intuition System, The Silva Life System, Universitatea „Spiru Haret” din București Accomplished marketing executive with over 10 years’ experience overseeing successful strategies in Romanian retail, consumer and brand marketing.

Ioana Balota

Social Media Manager

Entrepreneurial Online Marketing Developer passionate about building productive relationships with clients, partners and team members. New customer acquisition expert who emphasizes a mix of online and offline marketing strategies. WordPress familiarized, fluent in English and French. Motivated team player. Client oriented. Inspired copywriter.

Radu Georgescu

MANAGING PARTNER - CFO NETWORK

Radu Georgescu este Managing Partner la CFO Network, firma specializată în contabilitate, audit, taxe și analiza financiară. Radu are experiență bogată în conducerea departamentelor financiare pentru companii multinaționale și companii antreprenoriale. Este membru în bordul director pentru firme din diverse industrii, fiind responsabil pentru strategia financiară.

Eliza Nițescu

CONSULTANT PENTRU AFACERI ȘI COMUNICARE

A co-fondat un club de public speaking, este autorul unui manual de vorbit în public și a vorbit de 4 ori pe scena TEDx. Din 2013 ani s-a dedicat și voluntariatului în cadrul unui ONG care se ocupă de copiii cu diagnostic oncologic. Este pasionată de expedițiile la mare altitudine, motiv pentru care timpul său liber îl dedică antrenamentelor montane.

Denis Paraschiv

YOUTUBE MANAGER

Sunt Denis, am 11 ani si voi ajuta proiectului BiziLive TV prin cunostintele mele despre platforma YouTube. Sunt pasionat de Vlogging si in timpul liber particip la concursuri de Kendama. Practic fotbal de performanta de la varsta de 8 ani.

Elena Grecu

AVOCAT MANAGING PARTNER GRECU SI ASOCIATII

Avocat Elena Grecu este membră a Baroului București și a Uniunii Naționale a Barourilor din România din anul 2003, Elena Grecu este avocat si consilier în proprietate industrială. Elena este managing Partener la societatea de avocati Grecu si Asociatii, ocupandu-se acum în special de stabilirea strategiei în probleme complexe de dreptul proprietatii intelectuale, drept comercial, GDPR și dreptul publicității, și, de asemenea, axându-se pe consilierea în aceste domenii și purtarea de negocieri în interesul clienților societății. Elena a scris numeroase articole de specialitate și a publicat urmatoarele cărți: “Mărcile comunitare”, “Ghidul contractelor pentru antreprenori“ și “Cum să comunici în mod legal sau dreptul publicității”.

Ynna Ignat

MAKE UP ARTIST

Numele meu este Alina, prietenii imi spun Ynna, si sunt make-up artist. Am reuntat la multinationale si m-am dedicate total pasiunii mele, machiajul. De cand ma stiu mi-a placut sa machiez, sa ma joc cu culorile, sa pictez si sa desenez. Imi place sa lucrez cu frumosul iar rezultatul muncii mele se vede imediat. Atunci cand vezi o persoana fericita, cand vezi acea bucurie, incantare cand se priveste in oglinda, satisfactia este foarte mare. Sunt o persoana perseverenta, dornica de cunoastere, de nadejde si un partener in lucrul cu frumosul.

Nicoleta Talpes

OWNER MEDIA IMAGE FACTORY

Producatorul documentarului 10 ZECE si fondator al GreenTechFilmFestival, caravana educationala Guerilla Verde si Media Image Factory, agentie specializata in comunicarea proiectelor sociale.

Anda & Ionut Stan

FONDATORI TRAVELSHIP.RO

Calatorim impreuna de 6 ani si pana acum reusit sa vizitam 45 de tari, desi avem in paralel job-uri cu program normal de la 09:00 – 18:00.

Sandra Ecobescu

PRESEDINTE FUNDATIA CALEA VICTORIEI

Sandra Ecobescu este membru fondator și preşedinte al Fundaţiei Calea Victoriei, un proiect inovator şi dinamic, dedicat culturii şi educaţiei continue, care animă viaţa bucureşteană de peste 11 ani prin cursuri, conferinţe şi concerte de muzică clasică neconvenţionale. Sandra crede ca educaţia, arta, cultura şi dezvoltarea personală sunt lucruri esenţiale în viaţa tuturor celor care doresc să se bucure de fiecare zi, să îşi găsească vocația şi să aducă o schimbare în bine în colectivitatea, oraşul sau ţara în care trăiesc. Printre mentorii care o inspiră pe Sandra şi care au pus suflet în povestea fundaţiei se numără: Neagu Djuvara, Georgeta Filitti şi Vintilă Mihăilescu.

Dana Tudose - Tianu

FONDATOR LA CASA TIANU MEDIATION, LEADERSHIP & CULTURE

Dana Costache Dana Costache este Fondator la CASA TIANU MEDIATION, LEADERSHIP & CULTURE. Este o platformă de instruire și servicii pe care ea a creat-o în 2018.

Katharina Scheidereiter

CSR MANAGER KAUFLAND ROMANIA

Katharina Scheidereiter, CSR Manager Kaufland Romania, coordonează proiectele de responsabilitate socială în cadrul retailerului german de peste 7 ani.

Dr. Lorelei Nassar

FONDATOR CLINICA DE IMPLANTOLOGIE LORELEI NASSAR

Dr. Lorelei Nassar este medic stomatolog cu o experiență de 25 de ani în chirurgie oro-maxilo- faciala si implantologie. Cu peste 10000 de implanturi înserate și importante supraspecializări în implantologie, este chirurg activ in cadrul Clinicii de implantologie Lorelei Nassar, cât și în Israel, Suedia, UK, USA, unde operează și revoluționează stomatologia prin practici și demonstrații unice.

Mirela Nemtanu

CEO HOSPICE CASA SPERANTEI

Mirela Nemțanu este din 2016 CEO al HOSPICE Casa Sperantei, cea mai mare fundatie din Romania care ofera servicii de ingrijire paliativa pentru pacienti ce sufera de boli incurabile, servicii acordate gratuit si neconditionat copiilor si adultilor care se lupta cu boli incurabile, cu prognostic limitat de viata.

Laura Musuroaea

BEAUTY VLOGGER

Buna, sunt Laura Musuroaea, beauty vlogger de 9 ani de zile si recent mi-am deschis propria firma de productie foto/video si creare de continut. Cred foarte mult in evolutie, in a impartasi cu ceilalti din experienta ta si de aceea ma bucur ca prin intermediul acestei emisiuni voi reusi sa aduc oameni frumosi si competenti care sa ne vorbeasca despre experienta lor si de la care vom putea invata. Cred in provocari noi si desi nu am o experienta ca si moderator, m-a atras foarte mult aceasta oportunitate, pentru ca inseamna ca voi avea sansa sa invat ceva nou. Iar asta ma va ajuta sa cresc.

Anamaria Ciuhuta

Fondator FinancialParenting.eu

Anamaria Ciuhuta este fondator și blogger la www.financialparenting.eu. A studiat științe economice, s-a specializat în management strategic, deține un master EMBA și multiple specializări în domeniul economic, financiar bancar și dezvoltare personală. Este mamă, economist, specialist financiar bancar, trainer certificat, speaker, fondator Financialparenting. Născută și crescută la Cluj, s-a stabilit din 2007 în capitală. La 18 ani avea primul loc de muncă în bancă, la 26 de ani era deja Șef de agenție bancară, la 27 de ani Manager în centrala unei bănci comerciale. Pe lângă locul de muncă de bază, în paralel a fost trainer și în plus a avut colaborări și proiecte sociale. Anamaria consideră că noua generație de copii are nevoie de toată atenția părinților pentru a fi pregătiți pentru viitorul care îi așteaptă. Parentingul nu mai este o fiță sau o modă, este o necesitate. Copiii vor trăi într-o lume în rapidă schimbare, iar pregătirea lor pentru a face față viitorului începe din primii ani de viață.

Nicole Chirica

FONDATOR IUTTA

Nicole Chirica, fondatoarea Iutta, a trecut de la jobul în corporație la a porni o afacere pe cont propriu în 2013. Prin acest brand, Nicoleta a creat mai mult de atât - o poveste, o dorință, un jind, un dor în inimile multor românce. Iutta preia elemente ancestrale, motive și simboluri românești și prin broderiile sale, le îmbină cu designul contemporan, dând naștere „dorurilor” - genți, pantofi și accesorii care-și transmit povestea acum în multe colțuri ale lumii. Își dorește ca prin această emisiune să aducă o contribuție industriei, de a crea legături și a împărtăși experiențe, povești și trăiri, dar mai ales învațaturi de business.

Liviu Taloi

FONDATOR ECOMPEDIA

Liviu Taloi este Founder ECOMpedia având peste 22 ani de experiență în marketing online și peste 17 în e-commerce. Liviu a fost, printre altele, PR Manager la eMAG, iar în 2005 a fondat o companie de consultanță web specializată în e-commerce și evaluare de site-uri, Web Audit. A fost selectat de Cardinal Path să fie trainer regional în programul Google Partner Academy pe Google Analytics. Liviu TALOI a colaborat cu magazine online cum ar fi eMAG, MarketOnline, ALTEX, F64, LIBRIS, FashionUP, Tamos, ZorileStore, Vexio.ro, MetaphoraBijoux, Gutuie.ro, eMenAtWork, platforme de e-commerce & agentii de digital marketing precum ContentSpeed, Shopmania BIZ, Retargeting.biz, site-uri de turism online ca EXIMTUR, Veltravel, a făcut proiecte de optimizare a conversiei si de imbunatatire a uzabilitatii precum în cazul soluțiilor BCR - sIT Solutions AT Spardat Gmbh, Bitdefender (USA site), SKIN, a sustinut traininguri de Google Analytics, deschise sau personalizate la companii precum BrainArt, Siniat, ING Asigurări de Viata, Academia Google Partner.

Constantin Paraschiv

Fondator BiziLiveTV

Salut, sunt Constantin Paraschiv am 39 de ani sunt Antreprenor Social si de mai bine de 16 ani gandesc ca „antrenamentul bate talentul”, in toate aspectele vietii. Sunt antreprenor si initiator a multor proiecte de business sanatos. In timpul liber imi place sa fac sport si asa am devenit un alergator de cursa lunga

Dragoș Balotă

IT MANAGER

Numele meu este Dragos și eu sunt proprietarul și fondatorul techdoze.net și bitdoze.org, am scris, de asemenea, despre WordPress pe wpdoze.com. Încerc să vă ofer ultimele știri despre Tehnologie, Media, Concepte, mărci etc. Am cateva site-uri de unde fac bani online de la affiliate marketing și alte activități. Am inceput blogging-ul acum cativa ani ca un hobby, cu bitdoze.org si de atunci am invatat foarte multe si doresc sa le impartasesc cu oricine este interesat de acest subiect.

Liviu Baltoi

FOUNDER SENDSMS.RO

In 2006 we launched sendSMS.ro project, in this project i done Business Development / Operations Management / Routing Management / PR and sales. in this project i done Business Development / Operations Management / Routing Management / PR and sales

Adriana Istrate

CONSULTANT BANCAR | PROFESOR DE EDUCATIE FINANCIARA

Adriana Istrate are o experienta de 14 ani in banking & customer care, avand o orientare concentrata pe zona de crestere a calitatii serviciilor si produselor oferite clientilor de catre companiile din Romania. In ultimii doi ani, pasiunea pentru viata sanatoasa si echilibrata a dus-o pe Adriana catre arii noi de cunoastere si depasire a limitelor: de la sedentara la alergatoare, de la alergatoare la triatlonista, de la sportiv amator la manager de proiecte sportive de anduranta, de la o pasionata a programelor de economisire la profesor de educatie financiara. Despre cum iti poti creste calitatea vietii prin deciziile zilnice, Adriana vorbeste atat in cadrul evenimentelor la care este invitata cat si in cursurile oferite companiilor din Romania

Cristina Lixandru

BUSINESS MANAGER, HR GOLD

Specialist ce activeaza din 2012 in domeniul resurselor umane. In proiectele pe care le-a gestionat a interactionat cu multiple tipologii de posturi din majoritatea domeniilor de activitate, precum: bancar, BPO, it, auto, retail, FMGC, contabilitate, HR, inginerie. Se dedica cu pasiune activitatii pe care o desfasoara, hr-ul si antreprenoriatul contribuind la permanenta dezvoltare atat profesionala, cat si personala, dar mai ales la conturarea proiectului HR Gold. Cristina este o persoana usor adaptabila la schimbari, comunicativa, ii plac provocarile si este atrasa de proiectele ce presupun invatare si dezvoltare continua.

Ozana Giusca

FONDATOR TOOLIERS

cunoscuta drept Smart Profits Accelerator - Accelerator de Profituri Inteligente. Ozana este un antreprenor innascut, care a lansat afaceri in retail, moda, consultanta si tehnologie. Este autoarea unui best seller pe Amazon, a fost selectionata in Top 100 Femei Tech din Silicon Valley si a fost premiata de revista Business Women pentru cel mai inovativ model de business. A fondat platforma online #Tooliers, care contine instrumente accesibile si de calitate pentru dezvoltarea afacerilor mici si mijlocii si este creatoarea Smart Business System™, sistemul care sprijina antreprenorii sa isi construiasca propria lor Afacere Inteligenta. Astazi, misiunea ei este sa sprijine antreprenorii sa aiba un impact real in lume, in timp ce isi ating obiectivele personale rapid.

Anca Alina Ionescu

FONDATOR TANAR SI SANATOS

Anca Alina Ionescu isi foloseste experienta acumulata de mai bine de 26 de ani pentru a inspira si sprijini pe care isi doresc sa sa-si creasca nivelul de energie, eficienta si sa-si duca sanatatea la urmatorul nivel intr-un mod holistic. Este coach pentru viata sanatoasa, speaker, terapeut holistic certificat precum si fondatoarea Programului Complet pentru Sanatate Tanar si Sanatos si a targului de produse 100% naturale si sanatoase Healthy Planet Expo.

Ariadna Vlad

KNOWLEDGE MANAGER (KM)

Ariadna Vlad este Knowledge Manager (KM) certificat de catre Institutul KM din Elvetia. Ariadna isi foloseste experienta acumulata in mai bine de 8 ani in jurul dezvoltarii strategiei si a activitatilor corespunzatoare pentru Managementul Cunostintelor (KM) din cadrul companiilor, urmarind obiectivul de a disemina bune practici si de a promova colaborarea. Obiectivele care guverneaza activitatea Ariadnei implica stimularea inovatiei si demonstrarea impactului major al unei bune structurari a informatiei in cadrul companiilor. Un alt aspect important pentru crearea unui mediu de colaborare este colectarea de cunostinte si informatii relevante iar apoi punerea acestora la dispozitia profesionistilor pentru a fi usor de gasit si folosit.

Vlad Mihalachioiu

FONDATOR BUCHAREST BUSINESS CLUB

Specialist in social media si Ho Re Ca, posesor al business-urilor Thedate si Bucharest Business Club este intr-un proces continuu de dezvoltare.Vlad Mihalachioiu este unul dintre antreprenorii cool ai Bucurestiului

Corina Maria Stratulat

FONDATOR CLUB TERAPEUTI ELYDE

Corina Stratulat este economistul care a parasit domeniul bacar dupa 5 ani si si-a urmat pasiunea pentru antreprenoriat dezvoltand business-uri in domeniul medical.

Alina Kasprovschi

FONDATOR FUNDAȚIA COMUNITARĂ BUCUREȘTI

Alina a fondat și conduce, de șapte ani, Fundația Comunitară București. Fundația Comunitară București pune împreună donatori, ONG-uri și grupuri de inițiativă pentru a dezvolta comunități, construiește mecanisme de donație, fonduri de finanțare sau incubatoare de idei pentru oraș.În 7 ani, a finanțat peste 320 de proiecte din București și Ilfov cu mai mult de 1 milion de euro.

FEMEIE, SUSTINATOARE PROIECTE SOCIALE, ANTREPRENOARE

Sunt Gabriela Elena Blaga - un om care crede că suntem ceea ce dăruim, iar toate experiențele pe care le trăim și persoanele pe care le întâlnim apar atunci când este potrivit pentru evoluția noastră, nici mai devreme, nici mai târziu. Depinde doar de noi cum asimilăm lecțiile primite din aceste interacțiuni, evenimente. O femeie care s-a auto-descoperit în urma unui eveniment mai puțin plăcut (endometrioza) și care a avut curajul să demisioneze dintr-o poziție managerială, din cadrul unei corporatii, pentru a-și aloca timp pasiunilor și visului de a deveni antreprenor! Iubesc oamenii si imi place sa descopar povesti, experiente de viata care inspira! Cred ca proiectul social-educational BiziLive asta face: faciliteaza invatarea, conectarea, pornind de la exemple practice aduse de oamenii de langa noi. Acest lucru a fost suficient pentru a ma convinge ca as vrea sa fac parte din echipa! 🙂 Oamenii frumosi te energizeaza, iti 'hranesc' nevoia de cunoastere, intr-o maniera asemanatoare, daca nu, chiar mai buna, cu a cartilor. Sa 'citesti' povestea de viata a unui om, stand fata in fata si ascultandu-l este o experienta speciala de manifestare a conexiunii sociale. Gratie noii emisiuni BiziLive 'Tell me your story', vom putea aduce, in fata privitorilor, oameni care reprezinta mai mult decat eticheta data de o functie sau un statut; vom invita oameni care impartasind din ADN-ul personal pot deveni exemple de curaj, creativitate, inovatie!

Ovidiu Joita

FONDATOR iAgency.ro

Owner iAgency.ro si fondatorul JediSeo School Ovidiu Joița activează în marketing și publicitate de mai bine de 16 ani. A lucrat predominant în domeniul online pentru ultimii 15 ani, ocupându-se de sute de proiecte. În 2008, a fondat iAgency.ro, propria sa agenție de marketing online si SEO. În portofoliul iAgency, pot fi întâlnite nume faimoase din piața online românească: ChristianTour.ro, Elvila.ro, DCnews.ro, Veloteca.ro, Melkior.ro, Charisma.ro (Total Soft), Retargeting.biz, Cliniciledrleahu.ro, Bogas.ro etc. In 2019, Ovidiu a deschis prima Scoala de SEO din Romania, JediSEO School.

Cristian Chitu

FONDATOR PATISERIA TINERETULUI

Sunt Cristian Chitu si sunt Fondatorul Patiseria Tineretului. Prin exemple clare de evenimente/intamplari din viata antreprenorilor imi doresc sa inspir/ajut antreprenorii la inceput de drum sa se dezvolte, iar pe cei care inca nu au curajul sa faca pasul spre antreprenoriat, sa-l faca. Consider ca singura sansa de dezvoltare sustenabila a Romaniei se poate face prin antreprenoriat autohton si educatie. Setul de emisiuni va aduce in prim plan pasii care sunt necesari pentru orice antreprenor spre o dezvoltare sustenabila. Pana la urma un antreprenor de succes contribuie activ, pe orizontala, la dezvoltarea sa si a familiei sale, a angajatilor sai, a statului (prin plata de impozite si taxe) si a societatii romanesti in ansamblul sau. Antreprenorul nu poate sta cu degeaba cand vede o problema, ci contribuie activ, cu expertiza si experienta sa, la gasirea de solutii. Antreprenorul creaza de la ZERO, fara sa se planga si fara sa gaseasca vinovati. Imaginati-va ce ar insemna sa avem 1.000.000 de antreprenori in Romania! Imaginati-va ce ar insemna ca acestia sa se implice in sistemul de educatie, in sistemul de sanatate, in constructia de autostrazi, cai ferate si porturi, in guvernarea "Romania SRL". Sigur, poate parea o utopie, insa cred ca este posibila o dezvoltare sustenabila a fiecarui individ prin antreprenoriat si educatie sanatoasa.

Nicuta Enache

FONDATOR OSTERIA CIAO NIKI

Enache Nicuta a fondat in anul 2014 Osteria Ciao Niki, dupa ce a lucrat timp de 12 in Italia, la Roma. Nimeni nu o credea când spunea că se va întoarce în țară să-și deschidă propria ei afacere. Nici familia, nici patronii de restaurante la care lucrase în Roma. "Dacă omul acela avea încredere în mine să-i gestionez afacerea, mi-am spus că e momentul să am și eu ceva încredere în mine. Știam că nu mă va aștepta nimeni cu un covor roșu, dar asta nu se întâmplase nici în Italia. Plecasem la 19 ani din țară. Atunci habar n-aveam nici de București, nici de ceea ce se întâmplă în lumea asta. Eram un copil speriat, care nu trecuse prin viață. 12 ani mai târziu, m-am trezit singură, a nimănui, într-un oraș unde nu știam pe nimeni, Bucureștiul."

Daniela Cousins-Vitelaru

CEO JUNIOR INTERNATIONAL TALENT

Am absolvit Facultatea de Jurnalism la Sibiu, specializarea TV. In 2008 am terminat un master in Fashion Communication la Istituto Europeo di Design din Milano, iar in curand ma pregatesc pentru doctorat la Londra. Lucrez in presa de 20 de ani, am inceput la un ziar regional. Parcursul in media: TVR , Antena 1, Monitorul de Sibiu, Cotidianul, Adevarul (cele 2 din urma ca si corespondent de la Milano). In 2010 am lansat revista independenta ROMANIA IN CONTACT - o publicatie in print, bilingva, bianuala, de 120 de pagini despre romanii de succes de pretutindeni, dedicata, in special, publicului vorbitor de limba engleza. Traind 14 ani in Milano si Londra mi-am dat seama ca nu exista nici un suport mediatic puternic care sa ajute imaginea Romaniei in lume.

Informații de business, studii de caz și rezumatul emisiunilor TV! Abonează-te GRATUIT