Ediția SmartTalks #4 – Antreprenoriat pe Bune acum și la Oradea

SmartBill și Banca Transilvania au demarat “Smart Talks”, un proiect de susținere a antreprenoriatului prin discuții deschise cu antreprenori și specialiști care activează în domenii strâns legate de antrerprenoriat, iar în viitor și prin conținut video și scris.

0
155
Antreprenoriat pe bune smartalks 4
Antreprenoriat pe bune smartalks 4

Ediția SmartTalks #4 – Antreprenoriat pe Bune acum și la Oradea.

 

Întrebat de echipa BiziLIVE TV despre acest proiect, Mircea Capățînă – Co-Fondator SmartBIll România, ne-a oferit o viziune de ansamblu asupra proiectului.

mircea capatina - smartbill
mircea capatina – smartbill

INTREBARE: Ce este SmartTalks?

Mircea Căpățînă: SmartBill și Banca Transilvania au demarat “Smart Talks”, un proiect de susținere a antreprenoriatului prin discuții deschise cu antreprenori și specialiști care activează în domenii strâns legate de antreprenoriat, iar în viitor și prin conținut video și scris.

Află cum a fost la smartalks #3 

 

 

vlad mocanu
vlad mocanu

Vlad Mocanu, un tănâr de 23 de ani din Oradea este coordonatorul cărții ”Eșecuri De Succes Ale Antreprenorilor Români”   s-a implicat cu multă pasiune în acest proiect, astfel a adus acest concept de eveniment de bussines și antreprenorilor din Oradea.

Întrebat de echipa BiziLIVE TV despre acest proiect, Vlad Mocanu  –  ne-a oferit mai multe detalii despre proiect.

INTREBARE: Care este viziunea ta despre SmartTalks?

VLAD MOCANU: Acest concept de eveniment a pornit din inițiativa lui Mircea Căpățînă, tocmai din dorința de a aduce o gură de aer proaspăt în rândul evenimentelor de business din țară. La invitația sa, am început să mă implic în organizarea evenimentelor, fapt ce mi-a adus o satisfacție enormă.

De ce? Ce poate să fie mai frumos decât  șansa de a cunoaște antreprenori de succes și a ajuta  în susținerea unei cauze.

Reușim să mobilizăm speakeri de la care avem ce să învățăm, aducem oamenii de business la un loc și facem și o faptă bună. Mi se pare genial 🙂

După 3 ediții reușite în București, mă bucur enorm că am reușit să aducem Smart Talks și în Oradea.

INTREBARE: Ce primesc antreprenorii din punct de vedere educațional și practic de la întâlnirile comunității?

 VLAD MOCANU: Chestii concrete și aplicabile. Așa a și pornit evenimentul. Fiecare participant să plece acasă cu informații pe care poate să le aplice în business-ul său.

De asemenea, s-a pus mult accentul și pe interacțiunea directă. Sesiunea de Q&A este una dintre cele mai importante  în cadrul căruia fiecare poate să adreseze întrebări directe speakerilor.

ÎNTREBARE: Ce ai învățat tu din edițiile SmartTalks?

VLAD MOCANU: Că în business e vorba de oameni. Indiferent de nivelul afacerii cu care vrei să faci business, tot de o persoană e condusă. Tindem să ne speriem sau să împodobim în foiță de aur prezentările trimise companiilor mai mari din dorința de a impresiona.  De asemenea, fiind vorba de oameni, se fac greșeli. Oriunde și la orice nivel. E important să ni le asumăm și să încercăm să le reparăm cât mai rapid posibil.

Doresc să îi mulțumesc lui Mircea Căpățînă pentru invitația de a mă implica în acest concept de eveniment, celor de la Banca Transilvania pentru sprijin și nu în ultimul rând, celor de la Ramada by Wyndham Oradea pentru că ne-au oferit locația perfectă pentru organizarea ediției cu numărul 4 în Oradea.

Vă așteptăm, cu drag, în număr cât mai mare! VLAD Mocanu Autor – Eșecuri de Succes

Antreprenoriat pe bune smartalks 4
Antreprenoriat pe bune smartalks 4

Detalii și agenda eveniment aici 

Smart Talks #4- Crește business-ul tău eficient