More

  Editie Speciala Antreprenoriat Online cu Antonio Eram | CEO Netopia Payments

  Invitat special: Antonio Eram | CEO Netopia Payments

  ☑️ Solutia pentru Delivery dedicata restaurantelor si magazinelor

  NETOPIA mobilPay este leader de piata pe segmentul platilor in Romania. Plati mobile, SMS, card bancar, bitcoin. Avem solutii pentru orice tip de afacere.

  In iunie 2010, Netopia mobilPay a devenit primul produs romanesc premiat in cadrul unei competitii din Silicon Valley. Aplicatia romaneasca s-a situat in top 3 cele mai votate tehnologii in cadrul primei expozitii dedicate start-up-urilor prezente in centrul mondial al gigantilor din domeniul IT.

  NETOPIA mobilPay reprezinta ingeniozitatea financiara si responsabilitatea gestionarii finantelor.

  Cu o istorie ce isi are originea la inceputul dezvoltarii afacerilor online la nivel national in anul 2005, NETOPIA mobilPay si-a construit profilul companiei – lider, prin abordarea tehnicilor si modalitatilor inovative si in permanenta corelatie cu dezvoltarea tehnologica si cu tendintele pietei.

  Munca necontenita a echipei NETOPIA mobilPay pentru asigurarea celor mai performante, competitive si inovative solutii de plata online este recompensata permanent de cresterile fabuloase inregistrate periodic, astfel ca inca de la infiintare inregistram cresteri lunare de peste 50% in ceea ce priveste tranzactiile procesate, bazate atat pe achizitia de noi parteneri cat si pe conversia celor existenti.

  Ne prezentam in fata concurentei si a noilor clienti cu un portofoliu ce cuprinde mai mult de 3000 de decontari zilnice pentru comercianti, cu proceduri transparente si fara costuri aditionale.

  Intreaga activitate este organizata dupa principii si valori menite sa asigure calitatea, eficienta si succesul serviciilor oferite:

  – Indeplinirea obiectivelor – echipa NETOPIA mobilPay lucreaza permanent pentru realizarea obiectivelor clientilor sai si a clientilor acestora: plati sigure, rapide si facile;
  – Responsabilitatea gestionarii finantelor – conduita transparenta, cu respectarea standardelor internationale de siguranta si securitate a transferurilor financiare;
  – Creativitate si inovare – identificarea, dezvoltarea si implementarea celor mai inovative, practice si facile modalitati de efectuare a transferurilor financiare.