More

  Editie Speciala Antreprenoriat Sanatos cu Ramona Tintea | Scoala de Slabit

  Va invitam sa urmariti o noua editie a emisiunii Amtreprenoriat Sanatos.

  Ramona Tintea | Fondator Școala De Slăbit vine alaturi de noi cu o serie de recomandari pentru Alimentatia in perioada de Izolare/Carantina.
  Work from home, Eat from Home!

  Școala de Slăbit, fondată și coordonată de Ramona Țintea – Nutritionist Dietetician (Facultatea de Nutritie si Dietetica), este prima platformă online din România care oferă produse și servicii pentru slăbit și îmbunătățire a sănătății, printr-o abordare integrativă, de la fizic, la minte, la spirit. Alătură-te comunității pe http://scoaladeslabit.ro

  „Sunt nutriționist, dar la bază vin dintr-un mediu 100% tehnic, iar acest lucru m-a ajutat să înțeleg ușor orice informație legată de nutriție, sănătate, detoxifiere sau sport.
  Pasiunea pentru ceea ce fac este cea care mi-a oferit instinctul de a construi poduri către oameni, pentru a-i educa și a-i ajuta să-și schimbe viețile.”
  ———————————
  Abonează-te pentru continut NOU –» http://www.youtube.com/c/BiziLiveTV
  Vezi toate interviurile pe Site –» https://www.bizilive.ro/
  Sprijinim antreprenoriatul in toate formele lui: social, eco, civic, medical, educational, cultural si startup-urile.

  #bizilivetv#antreprenoriat#business#story#educatie#leadership#francize#ecommerce#cultura

  O campanie susținută cu sprijinul: AQUA CarpaticaDomeniile SamburestiPatiseria TineretuluiGrecu și AsociațiiClinica Implantologie Dr. Lorelei NassarSpațiuliber AWEInregistrare marci – Nomenius.roiAgency.roPolti RomaniaSendsms Ro
  Și Compania ta poate susține această campanie. Scrie-ne la contact@bizilive.ro