Editie Speciala Antreprenoriat & StartUp cu Augustin Mihaila

Echipa BiziLive TV iși continua misiunea de a sprijini antreprenorii și mediul de afaceri. Aceasta criza a lovit mai multe industrii dar cu precadere zona de evenimente de business si networking, turism si servicii. Acest aspect a limitat interactiunea fizica intre antreprenori si evident a scazut identificarea de noi oportunitati de business.
Pentru Antreprenori, Freelanceri, Profesionisti, Angajati, Echipa noastra ofera o serie de Editii Speciale suport, pentru a depasi mai usor acesta criza.

Invitat special:
Augustin Magicianul

Din cuprinsul emisiunii:

Augustin Magicianul vine alaturi de noi cu propuneri de repozitionare si restart de business in zona de divertisment.

Augustin Magicianul vine alaturi de noi cu propuneri de repozitionare si restart de business in zona de divertisment.

Augustin Mihaila este iluzionist, hipnotist si trainer de antrenarea atentiei.
De aproape 10 ani, Augustin Magicianul asigură buna dispoziție a firmelor prin spectacole de iluzionism și hipnoză comică.

Anual susține peste 200 de spectacole în țară și străinătate. In cariera lui a obtinut multiple premii la concursurile nationale si internationale de magie.

Proiectele artistice se transformă de la an la an și devin tot mai complexe. Are în plan să lanseze un turneu în întreaga țară și caută parteneri și sponsori.
———————————
O campanie susținută cu sprijinul: AQUA Carpatica Domeniile Samburesti Patiseria Tineretului Grecu și Asociații Clinica Implantologie Dr. Lorelei Nassar Spațiuliber AWE Inregistrare marci – Nomenius.ro iAgency.ro Polti Romania Sendsms Ro
Și Compania ta poate susține această campanie. Scrie-ne la [email protected]

Abonează-te pentru continut NOU –» http://www.youtube.com/c/BiziLiveTV

Emisiune Integrală

Cele mai noi emisiuni și evenimente:

Articole Corelate

Responses