More

  Editie Speciala Antreprenoriat & StartUp cu Mirela Bucovicean | Fondator Molecule F

  Invitata Speciala: Mirela Bucovicean | Fondatoare Molecule F, Molecule F Concept Store, Molecule PR, Business Institute for Creative Industries.

  Temele discutiei:

  Impactul economic si social al crizei create de coronavirus
  Recomandari pentru supravietuirea business-ului
  Scenarii optimiste & Scenarii pesimiste

  Despre Mirela Bucovicean

  29 de ani experienta in 9 industrii diferite si mai mult de 13 job-uri costituie o baza solida de cunostinte pentru Mirela Bucovicean, desemnata de 4 ori una dintre cele mai puternice femei in business de catre Business Magazine si castigatoare a Globului de Cristal Beau Monde pentru Antreprenoriat.
  In 2010, Mirela Bucovicean a pus bazele Molecule –F.com, prima platforma de comercializare si promovare a produselor realizate de designeri romani. Molecule F este un concept puternic care a generat un trend in piata. In mai putin de un an de la infiintare a devenit revelatia modei romanesti si un benchmark al industriei.
  Mirela Bucovicean este un om de business, altfel spus, acel om de business care se autodepașeste părăsind în permanență zona de confort dezvoltand idei out of the box în perioade care pentru alții pot fi riscante, urmărind cu atenție nevoile pieței. Cheia succesului ei professional este ca in fiecare zi are asteptari mai mari de la ea, nu se opreste atunci cand intervine succesul de moment, este curioasa, cauta solutii si raspunsuri si da ceva inapoi comunitatii.