Editie Speciala Departamentul Financiar cu Adi Ploscaru

Echipa BiziLive TV iși continua misiunea de a sprijini antreprenorii și mediul de afaceri. Aceasta criza a lovit mai multe industrii dar cu precadere zona de evenimente de business si networking, turism si servicii. Acest aspect a limitat interactiunea fizica intre antreprenori si evident a scazut identificarea de noi oportunitati de business.
Pentru Antreprenori, Freelanceri, Profesionisti, Angajati, Echipa noastra ofera o serie de Editii Speciale suport, pentru a depasi mai usor acesta criza.

Invitat special: Adi Ploscaru | Consultant Finantarea Afacerii

Din cuprinsul emisiunii:

Adi Ploscaru – Finanţarea Afacerii vine alaturi de noi cu recomandari de echilibrare a cash flow-ului, care sa ne ajute sa facem fata provocarilor din urmatoarea perioada.

Cosmin Daraban este CEO si co-fondator al platformei eCommerce GoMag. Cu o experienta de peste 19 ani in online, Cosmin Daraban este specializat in marketing online si eCommerce, CRO (optimizarea ratei de conversie) si tehnici de crestere a traficului si vanzarilor.

Printre proiectele lui Cosmin se numara platforma Gomag, Academia de eCommerce by Gomag, agentia SilkWEB si Gomag Virtual Summit, primul summit 100% online din Romania. Probabil il cunosti si in calitate de jurat sau speaker la cele mai importante evenimente din eCommerce-ul romanesc.

Emisiune Integrală

Cele mai noi emisiuni și evenimente:

Articole Corelate

Responses