More

  Editie Speciala Departamentul Financiar cu Iancu Guda

  Invitat Special: Iancu Guda | Autor | Director General COFACE | Presedinte AAFBR

  Din cuprinsul emisiunii:

  “Economia in vremea coronavirusului”, un ghid cu 60 bune practici pentru antreprenori si politici publice.

  Despre Iancu Guda:

  Este autorul cartilor „De ce esueaza companiile? 10 greseli si 100 de solutii” si „Economia in vremea coronavirusului”.
  Este Director General Coface Romania, iar din 2016 este presedintele Asociatiei Analistilor Financiar-Bancari din Romania (AAFBR). Iancu este implicat in mai multe proiecte de educatie financiara destinate atat persoanelor fizice cat si antreprenorilor.

  „Cunoașterea vine împreună cu responsabilitatea de a spune adevărul și de a schimba lucrurile în bine. În cei peste zece ani de experiență în managementul riscului de credit, acumulați la compania Coface, am întâlnit peste 1.000 de antreprenori din toate domeniile de activitate, am analizat declarațiile financiare pentru aproape 100.000 de companii care au intrat în insolvență, am susținut cursuri de finanțe corporative pentru aproximativ 1.000 de profesioniști din toate industriile și am fost invitat în calitate de lector, ca să susțin prelegeri privind mediul de afaceri din România, la aproape 100 de evenimente publice.
  Pentru mine, moșternirea lăsată de înaintașii noștri este simplă. Avem datoria de a sluji umanitatea, țara și comunitatea, de a construi o lume mai bună pentru generația viitoare. Consider că această responsabilitate revine tututor, dar, în mod special, celor care au avut acces la o educație superioară, care au datoria să împărtășească cu toți ceilalți cunostințele și abilitățile dobândite. Voi scrie în acest blog, într-un limbaj cât mai simplu și cu o adresabilitate largă, despre subiecte de interes major pentru mediul de afaceri din Romania.”