More

  Editie Speciala Departamentul Financiar cu Valentina Saygo | Ep.01

  Va invitam la o noua ediție a emisiunii Departamentul Financiar.
  Participă la emisiune!
  Venim în sprijinul Companiilor și avem încredere că împreună putem oferi mai multă structură și valoare modului în care abordăm provocările acestui domeniu.
  Vino alături de noi în emisiunea Departamentul Financiar pentru a găsi cele mai bune soluții și instrumente aplicabile situațiilor cu care te confrunți în prezent în zona financiar contabilă. Răspundem împreună cu cei mai buni specialiști în domeniu prin exemple concrete, recomandări, oferindu-ți și consultanță în direct.
  ️Completează formularul de înscriere și fii alături de noi pentru a primi informații practice, utile, personalizate pentru situația ta.

  Invitata Speciala: Valentina Saygo | Mananging Partner Ask for Accounting

  Despre Valentina Saygo

  Valentina are o experiență de peste 20 de ani în contabilitate. De-a lungul carierei sale a purtat mai multe pălării: economist, expert contabil, manager, antreprenor și, astfel, cunoaște foarte bine provocările cu care se confruntă persoanele din aceaste categorii.
  Este activa in comisia de dialog social, prin intermediul căreia a avut contribuții la modificarea actelor legislative, la modificarea procedurilor fiscale sau a emis opinii pentru proiecte de acte normative. In anul 2017, din august pana in decembrie, a avut un rol activ in minimizarea efectelor legislatiei privind Split TVA si a fost singurul contabil din Romania care a purtat discutii in comisiile de dialog social din Ministerul Finantelor si Parlament, pana cand a fost adoptata forma finala a legii si minimizarea efectelor sale.
  În anul 2013, Valentina Saygo a fost prima care a implementat în țara noastră conceptul TAX Free, creând prima companie din Romania specializată în restituirea TVA pentru bunuri achizitionate de pe teritoriul Romaniei în regim Tax Free de către cetațenii non-ue, iar in prezent pe aeroportul Henri Coanda avem, in sfarsit, un ghiseu de restituire TVA. Tax Free în Romania este expresia unei societăți civilizate care își cunoaște și cere drepturile.
  Constant, Valentina participă la numeroase conferințe și evenimente fiscale în calitate de speaker, scrie articole în presa economică sau este invitată la emisiuni TV, tocmai în ideea de a traduce din română în română și a explica pe ințelesul tuturor constrangerile legislative cu care mediul de afaceri se confruntă în fiecare zi. Ca expert contabil este în permanență în contact cu afaceri din diverse domenii de activitate, precum și cu persoanele care conduc aceste afaceri, iar acest lucru o îndreptățește să le reprezinte problemele, provocările și piedicile cu care se confruntă oamenii de afaceri.
  Cariera sa a fost cladită cu responsabilitate și pasiune și, mai ales, cu dorința de a face lucrurile diferit, și anume ridicarea serviciilor de contabilitate la rang de consultanță și participarea în mod direct la succesul clienților săi. Valentina Saygo și-a asumat întru totul rolul de consultant, respectiv de a analiza avantajele și dezavantajele deciziilor pe care oamenii de afaceri trebuie să le ia, astfel încat decizia să fie luata în cunoștință de cauza și potrivita cazului lui.


  Abonează-te pentru continut NOU –» http://www.youtube.com/c/BiziLiveTV
  Vezi toate interviurile pe Site –» https://www.bizilive.ro/
  Sprijinim antreprenoriatul in toate formele lui: social, eco, civic, medical, educational, cultural si startup-urile.

  #bizilivetv#antreprenoriat#business#story#educatie#leadership#francize#ecommerce#cultura

  O campanie susținută cu sprijinul: AQUA CarpaticaDomeniile SamburestiPatiseria TineretuluiGrecu și AsociațiiClinica Implantologie Dr. Lorelei NassarSpațiuliber AWEInregistrare marci – Nomenius.roiAgency.roPolti RomaniaSendsms Ro
  Și Compania ta poate susține această campanie. Scrie-ne la [email protected]