More

  Editie Speciala Doza de Vanzari cu Andrei Dunuta |” De la Pion la Campion”

  Va invitam la o Editie Speciala LIVE cu Andrei Dunuță, Founder SPEAKINGS & Antrenor de public speaking și vânzări, ce ne va dezvălui care care sunt strategiile pe care șahul poate să ni le ofere, pentru a atinge performanța în vânzări.

  Pentru că primul joc de șah care se învață este cel al vânzărilor, Andrei ne va povesti câteva insighturi din noul lui curs de vânzări ,,De la Pion la CamPion’’, care va debuta cu un webinar joi, 25 iunie, de la ora 9:09.

  Printre topicurile de discuție de mâine vom include:
  • Mecanismul de joc al celor 5 piese și cum acesta te poate ajuta să-ți dezvolți strategia de vânzări
  • Mindsetul de #Regină în vânzări
  • Ce înseamnă să fii #Nebun în vânzări?

  Andrei are o experiență de peste 12 în vânzări și lucrează cele mai mari multinaționale din România printre care: UiPath, Samsung, EY, BAT, Rompetrol, NN Asigurari, Metropolitan Life, AVON. În primii 6 ani a reușit să construiască unele din cele mai performante echipe de vânzări directe în mediul bancar iar în ultimii 6 ani a construit business-ul SPEAKINGS fără să dea vreun telefon la rece.

  “De la Pion laCamPion” este un webinar educațional introductiv al cursului cu același nume.
  Cursul este primul proiect adresat specialiștilor de vânzări din platforma #ArtaDEaNUvinde – o nouă filosofie de vânzări bazată pe 7 piloni, pe care Andrei a creat-o.