More

  Editie Speciala Doza de Vanzari cu Bogdan Comanescu | Accelera Episod 5


  Bogdan Comanescu | Accelera Business Strategy vine alaturi de noi cu sfaturi pentru vanzatori in acest context de urgenta, pentru adaptarea departamentului de vanzari la zona digitala si cum sa motivam echipa de vanzari in situatii de criza.

  Bogdan are peste 28 de ani de experiență națională și internațională în marketing, vânzări și dezvoltare comercială.
  A susținut proiecte în Franța, Germania, Italia, Spania, Cehia, Bulgaria, Austria, India și România pentru mai mult de 300 de companii, printre care: Accor, Allianz, Vodafone, Aliat Mercedes, Orange, UPC, BMW Bavaria Automobile.
  Este autorul a numeroase articole publicate în revistele de specialitate și co-autor al cărților ”SECRETELE SUPERVÂNZĂTORILOR” și ”MAXIM – PSIHOLOGIA MOTIVĂRII FORȚEI DE VÂNZĂRI”.
  A câștigat de 2 ori premiul ”SPEAKERUL ANULUI” acordat de Business Days. A împărțit scena cu Robin Sharma, Paul Martinelli, Alain Cardon și cu cei mai buni traineri din România.

  Înființată în anul 2005 ca filială a Academy Accor Service,
  Accelera® este o companie de Training și Consultanță specializată în creșterea performanțelor profesionale.
  Mulțumită Know-how-ului și a experienței internaționale în domeniu, în primii 7 ani de activitate, Accelera® a livrat programe de training și consultanță pentru 250 de companii din România și a găzduit în sălile sale de training peste 8.000 de cursanți.

  Companiile aleg serviciile Accelera® pentru:
  1. Know-how-ul internațional
  2. Experiența practică a trainerilor
  3. Inteligența soluțiilor oferite și
  4. Rezultatele concrete obținute
  5. Și echipa foarte implicată în proiectele clienților