More

  Editie Speciala Mentorat Live cu Aliz Kosza | Business Mentor & Strategist

  Va invitam la o noua Editie Speciala a emisiunii Mentorat Live.
  Emisiunea își propune sa ofere antreprenorilor sesiuni Interactive de Business Coaching și Mentorat, prin prezentarea de Studii de Caz reale și exemple de succes.
  Este primul format #live din România, unde antreprenorii pot accesa resurse importante pentru definirea și implementarea corecta a strategiilor, reducerea nivelului de risc în luarea deciziilor, explorarea opțiunilor și modalitați de concentrare a energiei pentru cresterea profitului și consolidarea echipei.

  Aliz Kosza – Business mentor & strategist vine alaturi de noi cu solutii si recomandari pentru antreprenori, care pot fi aplicate imediat pentru depasirea momentelor de criza.

  Aliz Kosza are o cariera de peste 37 de ani si este una dintre cele mai experimentate femei de business din Romania, care a condus timp de 25 de ani companii de top, precum MOL România, Orkla Foods România sau Fabryo Corporation. Pe langa asta, a contribuit la modelarea si inovarea altor companii din 18 industrii diferite.
  Din 2012 s-a retras din zona corporate si pozitia de CEO si a imbracat haina de business mentor si strategist – https://www.alizkosza.ro/.
  Acum transfera experiente si principii de business antreprenorilor si managerilor care doresc sa-si reinventeze afacerea prin leadership, transformare organizationala, abordare pragmatica si eficienta a afacerii, bazate pe definirea si implementarea corecta a strategiilor integrate si pe construirea de modele de business sustenabile pe termen lung.
  A creat brandul Conferintele „Sufletul in business”, ajuns acum în al treilea an de existenţă.
  Conferinţele „Sufletul în business” https://www.sufletulinbusiness.ro/ este un concept unic în România şi a fost lansat în februarie 2013, la Teatrul Naţional Bucureşti. A fost un răspuns la necesitățile pieţei. Aliz Kosza a simţit că oamenii deschişi, aceia care au capacitatea de a se transforma, de a se dezvolta ca lideri sau manageri şi de a transforma la rândul lor organizaţii, nu mai suportau evenimentele de masă, fără conţinut. Aliz a simţit că publicul, pe lângă empatie, energie, clişee şi voie bună, vrea profunzime, vrea şi ceva concret, vrea să simtă, să ştie cum se întâmplă lucrurile în lumea reală a businessului şi cum să găsească soluţii la provocări, bazându-se pe autenticitatea şi resursele propriei companii. Iar Aliz, prin experienţă, practică şi expertiză, poate oferi această realitate, bazându-se pe zecile de studii de caz pe care le are în portofoliu.
  Conferinţele „Sufletul în business” reprezintă unul dintre pilonii conceptului Inward Business Mentorship® şi sunt evenimente de public business mentoring, pentru profesionalizarea mediului de afaceri şi a societăţii din România.
  „Am scris istorie în business fiindcă am transformat în performanță orice afacere pe care a condus-o, toate aceste afaceri fiind fiabile și surse de profit pe termen lung. Iar asta s-a putut întâmpla pentru că am a învățat totul făcând. Cred în oameni, în forța creativității lor, și toate rezultatele mele se datorează oamenilor. Dacă m-ar întreba cineva care este cea mai mare realizare a mea, i-aș spune, fără să clipesc: „Faptul că am reușit să rămân om în jungla businessului.“