More

  Editie Speciala Mentorat Live cu Andy Szekely | Coach si Trainer| Ep.11

  Va invitam la o noua Editie Speciala a emisiunii Mentorat Live.
  Emisiunea își propune sa ofere antreprenorilor sesiuni Interactive de Business Coaching și Mentorat, prin prezentarea de Studii de Caz reale și exemple de succes.
  Este primul format #live din România, unde antreprenorii pot accesa resurse importante pentru definirea și implementarea corecta a strategiilor, reducerea nivelului de risc în luarea deciziilor, explorarea opțiunilor și modalitați de concentrare a energiei pentru cresterea profitului și consolidarea echipei.

  Andy Szekely | Coach si Trainer, vine alaturi de noi cu recomandari pentru antreprenori pentru depasirea momentelor de criza si pentru luarea deciziilor sub presiune.

  Andy Szekely inovează de 21 de ani în piaţa de training şi coaching din România ca antreprenor, autor şi speaker.
  Andy este speakerul român care a vorbit pe aceeași scenă cu cei mai mulți speakeri de top mondial care au vizitat România. (Exemple: John Maxwell, Robin Sharma, Martin Lindstrom, Bob Proctor, Dr. John Gray, Brian Tracy, Dr. Oz.) A ținut prezentări comerciale în 7 țări europene și traininguri demonstrative în China, SUA și Canada.
  Este formatorul a peste 40 de speakeri români care astăzi sunt prezenți pe scenele țării și/sau dezvoltă afaceri de training și coaching (Exemple: Paul Ardeleanu, Raluca Mohanu, Ovidiu Oltean, Zoia Zărnescu, Eusebiu Burcaș, Marian Drăgulescu, Ilinca Păun, Urania Cremene, Adrian Erimescu, etc.).
  Andy este un pionier al pieței românești de seminarii deschise pe teme de dezvoltare personală și leadership, organizând încă din 1995 astfel de conferințe cu peste 40 de speakeri străini invitați. Experiența sa personală că speaker și trainer depășește 1500 de apariții live.