More

  Editie Speciala Mentorat Live cu Monica Cadogan | CEO Vivre | EP. 06

  Montor Invitat: Monica Cadogan | CEO VIVRE

  Mentee: Ludmila Corlațean | Fashion and interior designer

  Provocare Business Mentee:

  Cea mai mare provocare este colectarea platilor pentru colectia pe care am produs-o si livrat-o la Milano in februarie si pentru clientii en-gros din Orientul Mijlociu. Cred ca am noroc daca imi recuperez investitia.

  Despre Mentor

  Monica Cadogan | CEO & Co-Founder Vivre, vine alaturi de noi cu solutii si recomandari pentru antreprenori, care pot fi aplicate imediat pentru depasirea momentelor de criza.

  Monica Cadogan este unul dintre cei mai energici oameni de afaceri din Romania.
  Impinsa de mult entuziasm pentru antreprenoriat, cu o experienta vasta in mediul de afaceri, a pornit la drum in aceasta lume la doar 23 de ani.
  In 2012 a pus bazele unui magazin online de produse de mobilier si decoratiuni, care in cei 7 ani de la lansare a castigat statutul de lider in Europa Centrala si de Est.
  Prezenta Vivre in cele 9 tari europene reprezinta dovada succesului obtinut de catre compania care reuseste sa livreze peste 3.5 milioane de produse anual. Vivre.ro isi intampina in fiecare zi clientii cu noi colectii inspirationale zeci de mii de produse unice.

  Despre Mentee

  Mentee: Ludmila Corlațean | Fashion and interior designer.

  In 2007 am absolvit scoala de moda Istituto Marangoni de la Milano si m-am intors la Bucuresti unde am mi-am deschis afacerea.

  Din 2008 vand colectiile mele B2B prin intermediul targurilor de specialitate sau prin colaborari cu showroom-urile de la Milano sau Paris. Anul trecum am deschis si magazin online, unde vand B2C, colectii create special pentru magazin.