More

  Educaţie Financiară cu Adrian Asoltanie | Fondator Viața & Banii

  Va invitam la o noua ediție #live a emisiunii Educație Financiară.
  Este formatul BiziLive TV prin care ne dorim creșterea nivelului de prosperitate în Romania pentru persoanele fizice și în mod indirect, pentru mediul economic. Ultimele topuri mondiale, plasează Romania pe ultimul loc în Europa și pe locul 124 din 146 mondial, în ceea ce privește noțiunile de educație financiară.
  —————————-
  Invitat Special: Adrian Asoltanie | Antreprenor, Trainer, Speaker
  —————————-
  👉 Din cuprinsul emisiunii:

  ✅ Cum să-ți controlezi Banii și Viața?
  ✅ Cum să-ți dezvolți Banii și Viața?
  ✅ Cuplul, Copii și Cash – cavalul
  —————————-
  👉 Despre Adrian Asoltanie

  Este trainer, speaker și antreprenor de aproape 20 de ani și până la 40 de ani a făcut cam toate prostiile financiare. După ce a învățat în cel mai dur mod lecțiile crizei din 2009 la nivel personal și în business, a decis să-i ajute pe cât mai mulți oameni să evite greșelile scumpe și dureroase pe care el le-a facut.

  Trăim o perioadă de provocări personale si profesionale așa cum n-am cunoscut niciodată. Joburi, afaceri, finanțe, relații… viețile noastre sunt răscolite de nesiguranță și anxietate. Ce urmează mâine? Cum faci să fii pregătit, protejat și chiar să profiți în acest context? Cum deosebești oportunitățile de capcane periculoase? Cum faci ordine în haosul financiar in care traiesc peste 80% dintre români? De ce 70% dintre ei nu rămân cu bani de la o lună la alta indiferent cât câștiga? De ce 40% dintre angajați se împrumută in fiecare lună la rude, prieteni sau IFN-uri ca să-și achite cheltuielile?

  Câteva mii de cursanți, angajați din companii de top precum Kaufland, HP, Oracle, Penny, Orange, Heineken, British American Tobacco, Unilever, Telus International, Paypoint, Garanti Bank, Beiersdorf, au participat deja la cursurile lui Adrian Asoltanie pentru educație financiară. Au învățat să-și construiască un buget personal / al familiei, să-și elimine datoriile, să achite anticipat creditele ipotecare salvând mii de euro și ani de zile de credit, să economisească eficient și să investească înțelept.

  Adrian a adunat toată această experiență, soluții și strategii practice în programul de educație financiară Money & Life Masterclass. Cursul este interactiv, vei putea pune întrebări live și vei primi acces la diverse instrumente de lucru: formularul de buget, chestionarul de investiții.