More

  Educatie Financiara cu Adrian Codirlasu | Presedinte CFA Romania

  Invitat special: Adrian Codirlasu | Presedinte CFA Society Romania

  Din cuprinsul emisiunii:

  #CoronaCriza – Solutii pentru persoane fizice si companii
  ✅ Cum putem deveni independenti financiar? Totul despre Generatia i
  ✅ 10 principii ale unui sistem ideal de pensii

  Despre Adrian Codirlasu

  Este un profesionist cu peste 20 de ani de experienta in sistemul financiar.

  Adrian deţine certificarea CFA din anul 2006 şi titlul de Doctor în Economie cu specializarea în finanţe internaţionale. Adrian are o experienţă de peste 8 ani in managementul riscului si de cinci ani ca Senior Options Dealer in sistemul bancar şi este Profesor asociat al Şcolii Doctorale de Finanţe Bănci – DOFIN, în cadrul cărora predă materii precum piete financiare, instrumente derivate şi managementul riscului.

  În ultimii 12 ani Adrian a fost membru al Comitetului Director al CFA România iar în perioada 2009 – 2011 a fost Preşedintele acestei asociaţii. Din decembrie 2015 Adrian este presedintele CFA Romania.

  Intre 2011-2013 Adrian a fost preşedintele Asociaţiei Analiştilor Financiari-Bancari din România. De asemenea, Adrian a ocupat poziţia de economist senior în cadrul departamentul de cercetare din cadrul Băncii Naţionale a României pentru aproape 6 ani.

  Banii au randament (dobanzi, dividende, Apreciere de capital, etc). Cu cat investim mai devreme, cu atat mai mare va fi acest randament.