More

  Educatie Financiara cu Catalin Munteanu | Raiffeisen Bank

  Va invitam la o moua ediție a emisiunii Educatie Financiara.
  Este formatul BiziLive TV prin care ne dorim cresterea nivelului de prosperitate in Romania, mai intai pentru persoanele fizice si, in mod indirect, pentru mediul economic. Ultimele topuri mondiale, plaseaza Romania pe ultimul loc in Europa si pe locul 124 din 146 mondial, in ceea ce priveste notiunile de educatie financiara.

  Invitat special: Catalin Munteanu | Director Executiv Persoane Fizice Raiffeisen Bank
  Din cuprinsul emisiunii:

  Care sunt solutiile pentru revenirea creditarii si cresterea intermedierii financiare?
  Ce modificari in comportamentul consumatorilor a adus #coronacriza?
  Care sunt cele mai mari provocari ale sistemului bancar in aceasta perioada?

  Despre Catalin Munteanu

  Catalin are o experienta de peste 18 ani in banking. Din 2009 lucreaza in Raiffeisen Bank ocupandu-se in calitate de director de reteaua de unitati din Bucuresti, iar din 2014 preia responsabilitatea unei zone foarte importanta in Raiffeisen Bank – clienti persoane fizice, inclusiv segmentul clienti de top. Aria coordonata de Catalin deserveste in prezent peste 2 milioane de clienti persoane fizice, cu produse si servicii adaptate nevoilor lor.

  Despre Formatul Emisiunii

  Chiar daca scolile traditionale nu predau bazele finantelor personale, poti singur sa-ti extinzi cunostintele cu informatii noi despre educatie financiara, care iti vor schimba viitorul. In contextul actual nu mai este suficient sa economisesti, sa-ti platesti datoriile si sa investesti intr-un portofoliu diversificat.
  Alaturi de specialistii invitati, ne propunem in fiecare emisiune Educatie Financiara sa descoperim modele si metode legale pentru profit financiar. Cum sa traim dupa un buget? Nu este suficient sa iti doresti un trai mai bun, ar fi bine sa-l planifici. Cum sa punem banii sa munceasca pentru noi? Un proces important pentru dezvoltarea profitului cu ajutorul efectului de levier.
  Si nu in ultmul rand, cum sa ramai informat in plan financiar si sa accelerezi procesul de educatie financiara?

  Despre Realizatoarea Emisiunii

  Irina Chitu este Country Manager FinZoom.ro.
  „Dupa opt ani de vanzari intr-un hotel de 5 stele, presedintele unei banci m-a chemat in echipa lui, care transforma conceptul de sucursala bancara rigida, in una aproape de clienti. Experienta in banca m-a ajutat sa inteleg cata nevoie au consumatorii de ajutor, pentru a lua decizii responsabile la achizitionarea de produse financiare.
  Astfel, acum 13 ani am lansat in Romania comparatorul de produse financiar-bancare si platforma online de educatie financiara www.FinZoom.ro, cu misiunea de a imputernici milioane de consumatori sa ia decizii bine informate cu privire la finantele lor personale.
  Sunt fericita mama a patru copii (cu varste de 3, 10, 18 si 23 ani), iar FinZoom este pentru mine ca al 5-lea copil si a doua casa ”.

  De 13 ani www.FinZoom.ro monitorizeaza activ si analizeaza impartial piata financiara si ajuta consumatorii sa economiseasca timp, bani si efort.
  In acelasi loc, pe www.FinZoom.ro consumatorii gasesc comparate gratuit ofertele tuturor bancilor, actualizate zilnic (credite de consum si pentru locuinta, depozite, carduri, investitii).
  Prin sfaturi utile si practice, analisti FinZoom.ro ajuta consumatorii sa se ghideze prin “jungla” financiara: la ce sa fie atenti cand folosesc un produs financiar, cum sa evite capcanele unor produse finaciare, ii invata despre bani (cum sa-i economiseasca, cum sa-i investeasca, cum sa-si faca un buget personal), cum pot sa se imprumute eficient si sa-si reduca datoria inteligent. Cu calcule si studii de caz concrete, cu ghiduri practice si analize comparative, avantaje si dezavantaje.
  De asemenea, copiii, parintii si dascalii gasesc pe FinZoom.ro o sectiune de Educatie Financiara dedicata lor: Revista “Educatia financiara pe intelesul tuturor” pe care o pot rasfoi online, ajunsa la numarul 25; resurse online, prezentari de produse bancare pe intelesul copiilor in sectiunea Consumer Classroom; articole, actiuni si evenimente “Bani pe intelesul copiilor”, alaturi de Paraluta – mascota FinZoom.ro
  www.FinZoom.ro este un comparator de produse financiar-bancare si o platforma online de educatie financiara, atat pentru adulti, cat si pentru copii – consumatorii financiari de maine.
  ———————————
  Abonează-te pentru continut NOU –» http://www.youtube.com/c/BiziLiveTV
  Vezi toate interviurile pe Site –» https://www.bizilive.ro/
  Sprijinim antreprenoriatul in toate formele lui: social, eco, civic, medical, educational, cultural si startup-urile.

  #bizilivetv#antreprenoriat#business#story#educatie#leadership#francize#ecommerce#cultura