More

  Educaţie Financiară cu Cerasela Rogen | Coach Transformațional


  Invitata speciala: Cerasela Rogen | Coach Transformațional

  Din cuprinsul emisiunii:

  ✅ Gestionarea emotiilor despre bani pe timp de criza
  ✅ Convingeri limitative referitoare la bani si prosperitate
  ✅ Tiparele financiare care iti determina viitorul financiar

  Cele mai noi emisiuni și evenimente:

  Coach transformațional, speaker motivațional, antreprenor, mamă, Cerasela Rogen are deja o experiență de peste 6 ani în discursuri motivaționale (evoluție și dezvoltare personală) colaborând cu branduri și companii de renume din România și peste 3000 de ore de lucru ”one-to-one” ca și coach transformațional.

  Cerasela a moderat și realizat emisiunile “Cerasela Show” la televizunea 6TV și “De vorbă cu Cerasela” la radio Gaia și este Co-Fondatoarea comunității “Milionare în Idei” înființată în anul 2013. De asemenea, Cerasela Rogen participă ca și invitat special în cadrul diferitelor emisiuni televizate, printre acestea se numără show-ul ”Star Matinal” la televiziunea Antena Stars.

  Unul dintre cele mai recente proiecte ale sale se desfășoară săptămânal, astfel în fiecare zi de luni a săptămânii, Cerasela susține, în paginile oficiale de facebook, live-ul” Gura de oxigen”, care se bucură în acest ,moment de un succes deosebit, stragând peste 13000 de vizualizări per ediție.

  ” IUBESC OAMENII ȘI IUBESC SĂ-I VĂD FERICIȚI ȘI ÎMPLINIȚI. ÎMI PLACE FRUMOSUL ÎN TOATE FORMELE LUI ȘI SUNT HOTĂRÂTĂ SĂ FAC TOT CE POT, PENTRU A ADUCE BINELE ÎN VIAȚA OAMENILOR CU CARE INTERACȚIONEZ.”

  De-a lungul timpului Cerasela Rogen a conceput și susținut workshopuri de dezvoltare personală, menite să ofere o nouă perspectivă asupra diverselor situații cu care ne confruntăm fiecare. Printre acestea se regăsesc :
  “Meriți să fii fericit” ;”Drumul spre eliberare”;
  “Atitudinea de câștigător”; “ADN-ul creatorul realitătii tale”
  ”Stil și Atitudine”; ” Efectul Marilyn Monroe”; ” Programează-te să fii bogat“;
  ”Cum atragem partenerul potrivit”;”Perechea Potrivită”; ”Părinți fericiți, copii fericiți”;
  ”Programează-te să fii cel mai bun”; ”Atitudinea de câștigător”;
  ”Iubesc ce fac”; ”Teoria inversului”;”Cum îți construiești realitatea dorită”