Educaţie Financiară cu Cerasela Rogen | Coach Transformațional.

Coach transformațional, speaker motivațional, antreprenor, mamă și soție, Cerasela Rogen are deja o experiență de peste 6 ani în discursuri motivaționale (evoluție și dezvoltare personală) colaborând cu branduri și companii de renume din România și peste 3000 de ore de lucru ”one-to-one” ca și coach transformațional. Cerasela a moderat și realizat emisiunile “Cerasela Show” la televizunea 6TV și “De vorbă cu Cerasela” la radio Gaia și este Co-Fondatoarea comunității “Milionare în Idei” înființată în anul 2013. De asemenea, Cerasela Rogen participă ca și invitat special în cadrul diferitelor emisiuni televizate, printre acestea se numără show-ul ”Star Matinal” la televiziunea Antena Stars.
Unul dintre cele mai recente proiecte ale sale se desfășoară săptămânal, astfel în fiecare zi de luni a săptămânii, Cerasela susține, în paginile oficiale de facebook, live-ul” Gura de oxigen”, care se bucură în acest ,moment de un succes deosebit, stragând peste 13000 de vizualizări per ediție.

” Iubesc oamenii și iubesc să-i văd fericiți și împliniți. Îmi place frumosul în toate formele lui și sunt hotărâtă să fac tot ce pot, pentru a aduce binele în viața oamenilor cu care interacționez.” Cerasela Rogen.

De-a lungul timpului Cerasela Rogen a conceput și susținut workshopuri de dezvoltare personală, menite să ofere o nouă perspectivă asupra diverselor situații cu care ne confruntăm fiecare. Printre acestea se regăsesc :
“Meriți să fii fericit” ;”Drumul spre eliberare”;
“Atitudinea de câștigător”; “ADN-ul creatorul realitătii tale”
”Stil și Atitudine”; ” Efectul Marilyn Monroe”; ” Programează-te să fii bogat“;
”Cum atragem partenerul potrivit”;”Perechea Potrivită”; ”Părinți fericiți, copii fericiți”;
”Programează-te să fii cel mai bun”; ”Atitudinea de câștigător”;
”Iubesc ce fac”; ”Teoria inversului”;”Cum îți construiești realitatea dorită”

Am discutat LIVE cu Cerasela despre:

– Convingeri limitative referitoare la bani si prosperitate
– Tiparele financiare care iti determina viitorul financiar
– Cum să îţi gestionezi emoţiile ca să îţi poti gestiona şi banii?
– Rolul unui Coach in dezvoltarea personala si profesionala
– Evenimentul lunii iulie pentru educatie financiara in Romania – Millionaire Mind Intensive