More

  Educatie Financiara cu Dan Sulica | Fondator Idei si Bani

  Educatie Financiara cu Dan Sulica | Fondator Idei si Bani.

  Educatie Financiara este formatul BiziLive TV prin care ne dorim cresterea nivelului de prosperitate in Romania, mai intai pentru persoanele fizice si, in mod indirect, pentru mediul economic. Ultimele topuri mondiale, plaseaza Romania pe ultimul loc in Europa si pe locul 124 din 146 mondial, in ceea ce priveste notiunile de educatie financiara.

  Plecand de la aceste date, misiunea noastra este de a contribui cu solutii si idei practice prin care sa sprijinim pe cei de acasa, intr-un format in care sa asezam in acelasi ring, atat specialistii din domeniul educatiei financiare cat si pe cei care doresc un stil de viata echilibrat si un mediu economic competitiv. Pentru a intalni aceste obiective, vom aduce invitati cu experienta, care au testat si implementat cele mai bune metode a-ti atinge obiectivele financiare dar si de viata in general.

  Cum ne pregatim pentru criza financiara?

  Dan Sulica are peste douazeci de ani de prezenta in mediul economico-financiar, desi, inceputurile sale au pornit cu studii de fizica si biochimie, continuate apoi cu patru ani de studii in neurostiinte in SUA. Asadar, avem de-a face cu un fizician atras de finante si investitii. Profitand de mediul economic avantajos al continentului nord american, Dan a observat gradul de implicare a oamenilor obisnuiti in domenii destul de specializate financiar.

  Intors in Romania, a continuat interesul pentru zona investitionala, in acelasi timp in care a ales sa fie ghid celor care sunt in cautare de informatii si care se pot folosi de experienta lui. Astfel a creat site-ul Idei Si Bani, unde isi asterne expeientele si recomandarile pentru cei in cautare de continut valoros.

  Am aflat din acest episod:

  ✅ Confirmarea sau infirmarea zvonurilor legate de criza financiara
  ✅ Cum apare o criza financiara?
  ✅ Care sunt greselile facute de romani anterior, in timpul si dupa crizei din 2008?
  ✅ Cum sa ne pregatim acum pentru o noua zona turbulenta financiar?
  ✅ Recomandari de investitii pentru anul 2019

  Pentru inspirație suplimentară iți recomandăm și alte episoade video pentru dezvoltarea afacerii